Dierenkliniek Heythuysen

Dierenkliniek Heythuysen Reviews

Excellent rating
4.7
168 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (168)
Marielle Voncken
Marielle Voncken
2024.04.02
Valesca Gussenhoven
Valesca Gussenhoven
2024.02.16
Han is een fantastische dierenarts! Bij grote problemen, maar ook bij kleine stomme, zoals een krom gegroeide te brede duimnagel die ik zelf niet durfde te knippen. In 2004 kwam ik toevallig via de spoeddienst bij hem terecht (bijna fatale blaasgruis kater) en sindsdien wil ik geen andere da meer. Hij neemt je serieus, of je zorgen nou terecht zijn of niet, neemt alle tijd én legt dingen duidelijk uit. Zo nodig ook nog telefonisch als je al op consult bent geweest en twijfelt of je opnieuw een afspraak moet maken (nog vóór het weekend, in dit voor mij spannende geval). Hartelijk dank Han & assistentes voor inderdaad alle aandacht voor mij en mijn lieve kater Iorek (vandaag 13 jaar geworden) die maandagavond plots onder de diarree zat, zich als een zielig vogeltje met hangend kopje afzonderde en niet eens meer reageerde op zijn naam en op aandacht, terwijl hij normaal meteen komt als ik hem roep, snel & veel spint en een echte knuffelbeer is. Hij eet in elk geval weer en vertoont grotendeels zijn gebruikelijke gedrag. De ontlasting laat nog steeds op zich wachten, maar die kan ik, gerustgesteld dat het geen verstopping is, nu ook gewoon afwachten zonder al te veel stress ;-) Hopelijk komt het hiermee ook weer vanzelf goed en anders melden we ons volgende week natuurlijk opnieuw.
Reply from Dierenkliniek Heythuysen 2024.02.17
Beste Valesca, bedankt voor je uitgebreide beschrijving van je ervaringen bij ons. Geeft denk ik prima de sfeer weer hoe wij werken - vanuit ons hart. Ik hoop dat Iorek de komende dagen weer helemaal 100% wordt !
fabienne fabiennefa
fabienne fabiennefa
2024.01.04
Fijne dierenarts, altijd heel vriendelijk tot nu toe hier beste ervaring gehad, kundige dierenarts die rust uitstraalt naar dier en mens, neemt altijd de tijd om het dier goed te onderzoeken, nooit gehaast. Neemt de tijd om naar je te luisteren en denkt met je mee, en geeft duidelijke antwoorden op je vragen. Het Personeel is overigens net zo warm en vriendelijk.
Werner Schwarz
Werner Schwarz
2024.01.02
Maja Alsof
Maja Alsof
2023.11.14
Geweldige dokter! Zo lief voor de dieren......een dikke 10!
Reply from Dierenkliniek Heythuysen 2023.11.08
Dankjewel !!
stuart clarke
stuart clarke
2023.10.18
leon scheers
leon scheers
2023.10.10
Heel vriendelijke mensen en hart voor de dieren.
Reply from Dierenkliniek Heythuysen 2023.10.10
Leon, bedankt voor je reactie !
patrick ramakers
patrick ramakers
2023.10.10
Goede service, deskundig personeel, men legt alles goed uit
Reply from Dierenkliniek Heythuysen 2023.10.10
Het blijft zo een plezier om dit te mogen doen. Bedankt voor je review.
Łukasz Rycman
Łukasz Rycman
2023.09.10
Good animal doctor, very friendly people
Patricia Verkoelen
Patricia Verkoelen
2023.09.05
Mirko Rigolle
Mirko Rigolle
2023.08.29
nuchtere doc
Emmazing Productions
Emmazing Productions
2023.08.18
Vriendelijke dierenarts!
Henk Eijsbouts
Henk Eijsbouts
2023.08.02
Wwc Ambaum
Wwc Ambaum
2023.07.31
Op zondagmiddag 30 Juli hebben we laat gebeld omdat Bailey (Engelse Springer Spaniel) wel erg ziek uit zijn ogen begon te kijken. Ik heb toen gesproken met Han Neuteboom omdat er een vermoeden was dat ze een grote steen had ingeslikt. We konden meteen komen. Er werden röntgenfoto's gemaakt die het bevestigden. Er is gelijk gehandeld en geopereerd en we werden keurig s'avonds om 23.30 gebeld dat de operatie geslaagd was. Alleen nog een nachtje ter controle blijven. S'morgens weer om 9.00 netjes en zeer correct op de hoogte gesteld over hoe het met Bailey ging. Alles prima! Ik wil aangeven dat ik de omgang naar ons en de zorg voor Bailey en de afhandeling als prettig, warm en zeer kundig heb ervaren. Een heel fijne arts. Han nogmaals dank! En Bailey? 24 uur later doet ze alsof er niks is gebeurd. Samen hebben we een vreugdesprongetje gemaakt 😀 Met vriendelijke groet, Wim en Lea Ambaum
Reply from Dierenkliniek Heythuysen 2023.07.31
Bedankt voor jullie uitvoerige beschrijving en complimenten. Maar vooral ook mooi om te horen dat het zo goed gaat met Bailey, daar doen we het voor !
Miriam Gubbels (Heiblumke)
Miriam Gubbels (Heiblumke)
2023.07.30
Frits Teeven
Frits Teeven
2023.07.30
Vriendelijk en bekwaam. Heel prettige begeleiding bij het laten inslapen van onze oude kat.
Tiny Coumans
Tiny Coumans
2023.07.28
Ik vind dit een geweldige kliniek ! Een medelevende Dierenarts een rustig iemand zonder veel woorden was hij duidelijk! Dat respecteer in die man ! Hij verdient een lintje 👍🥰
Jan Brings
Jan Brings
2023.07.11
Sjors Blokland
Sjors Blokland
2023.07.04
renaat z
renaat z
2023.06.22
Super aardige dierenarts was een weekenddienst
Reply from Dierenkliniek Heythuysen 2023.06.22
Dankjewel !