Diamondflame elektrische haard sfeerhaarden en cinewall Reviews

Diamondflame elektrische haard sfeerhaarden en cinewall Reviews

4.9

Excellent - based on 45 reviews

www.diamondflame.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (45)
Albulena Meholli
Albulena Meholli
2023-10-22
Vandaag is onze cinewall geplaatst, we zijn er erg blij mee en dan zijn ze nog niet eens helemaal klaar. Volgende week nog de puntjes op de i. Heel erg tevreden over de heren die hun werk nauwkeurig en vakkundig hebben uitgevoerd!
Advertisement
Kaylee De Bruin
Kaylee De Bruin
2023-10-18
Snel gewerkt, vriendelijke en erg netjes! Wij zijn er heel blij mee. Zeker een aanrader!
معورهم معورهم
معورهم معورهم
2023-10-18
Esther Kahlé
Esther Kahlé
2023-10-16
Prachtig eindresultaat in 1 dag neergezet door een zeer professioneel en hardwerkend team! We zijn bijzonder tevreden met de luxe cinewall en 3D sfeerhaard, plaatje!
sabine Lafosse
sabine Lafosse
2023-10-15
Wat een goede service Heel tevreden ober het eindresultaat.Jongens werken alles keurig en netjes af.Ik ga Diamondflame zeker aanbevelen . Sabine
Advertisement
Lianne Lensink
Lianne Lensink
2023-10-13
Onlangs hebben wij onze woonkamer een upgrade gegeven door een cinewall te laten plaatsen door diamondflame. We zijn langs geweest in de showroom waar we fijn zijn geholpen. Al snel kon de cinewall geplaatst worden, dus geen lange levertijd. De monteur die bij ons kwam ging heel secuur te werk en heeft mooi werk geleverd. Wij zijn erg blij met onze cinewall en raden diamondflame zeker aan!
John Brouwers
John Brouwers
2023-10-13
“Ik ben zeer tevreden met de levering en installatie van de 3D led haard door Diamond Flame. De kwaliteit van hun producten en de service die ze bieden staan echt hoog in het vaandel. Wat me vooral opviel, is hoe snel ze reageren op vragen en hoe behulpzaam ze zijn als het gaat om service na levering. Ik kan Diamond Flame absoluut aanbevelen!”
Sander De Haan
Sander De Haan
2023-10-04
Prachtig vakwerk afgeleverd, netjes alle kabel weggewerkt, stucwerk super gedaan muur is strak en mooi
Celal Koyuncu
Celal Koyuncu
2023-09-19
Top service snel geregeld
Advertisement
Hans Nebbeling
Hans Nebbeling
2023-09-16
Seyfeddin Yasar
Seyfeddin Yasar
2023-09-06
Erg tevreden met de panelen voor onze zaak. Geweldige service !!!
Mohamed El Herrouki
Mohamed El Herrouki
2023-09-04
Snelle service, goede kwaliteit!
Ilona Backer
Ilona Backer
2023-09-04
Alles is keurig volgens afspraak gegaan en met precisie uitgevoerd. Er staat een super strakke cinewall bij ons. Het personeel is trouwens ook erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt merken dat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Met andere woorden, een dikke aanrader!!
Advertisement
Paul van Wingerde
Paul van Wingerde
2023-08-27
Heel tevreden over onze Cinewall, echte vakmannen zijn het!
cybelle Playfair
cybelle Playfair
2023-06-29
Super ervaring met dit bedrijf! Heeft mij super geholpen om een strak design wall te plaatsen binnen een dag, de communicatie was top en heel professioneel! Raad het iedereen aan 🤍
Reply from Diamondflame elektrische haard sfeerhaarden en cinewall 2023-06-29
Hi, bedankt voor je reactie! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe design-wall😃 Gr. Team Diamondflame
T Vi
T Vi
2023-06-27
Uitstekend en net werk geleverd!
Reply from Diamondflame elektrische haard sfeerhaarden en cinewall 2023-06-29
Bedankt! Diamondflame wenst u veel plezier met de nieuwe wall😊
Ben en Angelie
2023-06-21
Super tevreden Super tevreden met onze mooie cinewall, werd netjes en snel geplaatst. De monteurs werkte hard door ze namen amper de tijd om wat te eten en te drinken. 100% lof voor diamondflame 👍🏻👍🏻
Advertisement
Lien
Lien
2023-05-06
Oplichters!! Ik was vandaag bij jullie gewest jullie waaren echt onbeleefd, niet klant vriendelijk ik heb 3 uur gereden voor jullie actie de prijzen die jullie via tiktok hadden beloofd waren bijna 2x zo duur Overigens wou meneer alleen contant geld want hij wou geen belasting betalen. Ik was echt teleurgesteld mijn hele dag weg 3 uur heen 3 uur terug om bij oplichters te zijn ik heb echt zo spijt dat ik er ingetrapt ben door mooie praatjes via tiktok. Wees gewaarschuwd!
Bianca Esselman
Bianca Esselman
2023-03-30
Ik ben zéér tevreden. Ze hebben mooi werk geleverd, werken zeer netjes! Echt top!!! Bedrijf is echt een aanrader ! Hele mooie cinewall! Super bedankt👍
Reply from Diamondflame elektrische haard sfeerhaarden en cinewall 2023-03-30
Bedankt voor het vertrouwen Bianca. Wij wensen je veel woonplezier met de nieuwe wall! Gr. Team Diamondflame
Peter en Els Van den Brink
Peter en Els Van den Brink
2023-03-05
Super gaaf geworden! Strak en prachtig afgewerkt. De uitvoerende mannen hebben mooi vakwerk geleverd, zeer strak in de Stuc en goed in de verf.
Reply from Diamondflame elektrische haard sfeerhaarden en cinewall 2023-03-30
Bedankt Petra en Els!