De Warmte Installateur

De Warmte Installateur Reviews

Excellent rating
4.9
10 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (10)
Charley Mulkens
Charley Mulkens
2024.03.30
Professioneel, betrouwbaar & vriendelijk
Advertisement
Lars Meijers
Lars Meijers
2024.03.28
Zeer tevreden over de goede service! er werd goed nagedacht over hoe de airco's het beste paste in onze situatie, en uiteindelijk vakkundig geplaatst. ook de flexibiliteit was zeer goed en fijn. op een vraag werd altijd snel en goed gereageerd.
janneke klaessens
janneke klaessens
2024.03.17
De installateur is zeer vakkundig. Hij komt zijn afspraken na en geeft heel goed advies! Kortom, zeer tevreden.
Nicky Wijsen
Nicky Wijsen
2024.02.16
Het intake gesprek verliep soepel, er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Er werd goed uitgelegd welke type airco’s er zijn en welk type best aansloot bij mijn wensen. Vervolgens werd helder uitgelegd hoe het één en ander in zijn werk ging als ik met de offerte akkoord ging. Het installeren van de airco’s verliep goed. De warmte installateur was netjes op tijd, vriendelijk en legde uit wat hij ging doen. Nadat de twee airco’s waren geïnstalleerd, werd alles opgeruimd door de warmte installateur waarna hij uitlegde hoe het systeem werkte. Na het activeren van het systeem, kon ik ook de app gebruiken, heel gebruiksvriendelijk. Al met al ben ik helemaal tevreden met service en product.
Roy van de Berg
Roy van de Berg
2024.01.02
We waren op zoek naar een professional voor het installeren van twee airconditioning systemen en kwamen via persoonlijke aanbevelingen terecht bij Guido. Vanaf het eerste moment was zijn advies over de keuze en plaatsing van de systemen uiterst nuttig. We waren meteen overtuigd door Guido's betrouwbare uitstraling en de uitstekende referenties die we over hem hadden gehoord. Het communicatieproces over de levering en installatie was helder en efficiënt. Hij heeft de airco's precies geïnstalleerd zoals besproken. We waren vooral onder de indruk van hoe schoon en netjes alles achtergelaten werd na de installatie. Bovendien was Guido zeer flexibel; toen we op het laatste moment besloten iets aan de opstelling te veranderen, werd dit zonder problemen en in goed overleg aangepast. Kortom, de service van Guido was uitstekend. Hij heeft onze verwachtingen overtroffen met zijn professionaliteit, flexibiliteit en aandacht voor detail. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit airconditioning installatie
Advertisement
Cecile Hannen
Cecile Hannen
2023.12.13
Henny Prevot
Henny Prevot
2023.11.22
Wij wonen in een appartementencomplex en gezien er geen airco's aan de buitenmuren mogen worden geplaatst, hebben we een vrijblijvend gesprek met de warmte installateur om advies gevraagd. Na uitleg zijn er mogelijkheden in de loggia(inpandig) of op een balkon. Wij zijn door de warmte installateur heel vakkundig en goed geadviseerd.
Jos Simons
Jos Simons
2023.11.21
De Warmte-installateur heeft ons airco's geleverd, maar vooraf heeft hij ons van goed advies voorzien, zodat we een goed besluit konden nemen en de juiste keuze qua airco-installatie en de plek waar de airco binnen en buiten unit geplaats moesten worden. De Warmte-installateur heeft de werkzaamheden professioneel en vakkundig uitgevoerd. Na de werkzaamheden heeft de Warmte-installateur de werkplekken netjes achtergelaten. Vervolgens heeft hij ons goed geinstrueerd en gezorgd dat de installatie vlekkeloos werkt. De Warmte-installateur beveel ik iedereen van harte aan.👍
ellen costongs
ellen costongs
2023.11.21
Zowel privé als zakelijk nieuwe aircos laten komen via de warmte installateur. Fijne en snelle service. Alles wordt netjes achtergelaten. En als klapper wordt zelfs de vloer nog netjes voor je gedweild! Helemaal blij mee!
Advertisement
John Narinx
John Narinx
2023.10.31
Zeer blij met de nieuwe airco. Mede door een goed advies de juiste keuze gemaakt. De Warmte Installateur Guido werkt professioneel en komt gemaakte afspraken prima na. Een zekere aanrader als je overweegt om een airco te plaatsen of onderhoud wenst te doen.