Prywatny detektyw Warszawa CSM AGENCY

Prywatny detektyw Warszawa CSM AGENCY Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Marcin Stanecki
Marcin Stanecki
2023.02.22
Bardzo pomocni detektywi, szybko działali i z fajnym skutkiem. Polecam
Advertisement
Marcin Stanecki
Marcin Stanecki
2023.02.09
Dariusz Borejko
Dariusz Borejko
2021.06.21
Positive
Professionalism
Responsiveness
Polecam. Pełen profesjonalizm i dyskrecja.
Grzegorz Cięciera
Grzegorz Cięciera
2021.05.22
Agencja jedna z najlepszych z jakich do tej pory korzystałem. Pełen profesjonalizm do tematów które realizują, jak zauważyłem nie ma problemu z którym sobie nie poradzą, dają z siebie wszystko na co może oczekiwać klient. Polecam wszystkim, którzy mają problemy a inne agencje ich zbywają i twierdzą że nie da się zrobić. Dzieki
Sylwia Banaszczyk
Sylwia Banaszczyk
2021.02.09
Positive
Professionalism
Bardzo dobry kontakt,. szybka reakcja na wiadomości . Profesjonalnie przygotowana dokumentacja. Polecam
Advertisement
Gianna
Gianna
2021.02.09
Positive
Professionalism
Responsiveness
Panowie pracują profesjonalnie i z wyczuciem. Bardzo dobra komunikacja podczas współpracy, Świetna intuicja i profesjonalny raport końcowy. Duże pokłady życzliwości i cierpliwości wobec klienta będącego w dramatycznej chwili życiowej. Zdecydowanie polecam !!
Albert Rozanski
Albert Rozanski
2021.02.09
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Pełen profesjonalizm. Panowie w bardzo kompetentny sposób podeszli do tematu, sprawnie i szybko zrealizowali zagadnienie, pomimo poprawki po innej agencji, którą przerosło zadanie.
Magdalena Potęga
Magdalena Potęga
2020.07.27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Współpraca z Panem Arkiem to czysta przyjemność. Bardzo dobry kontakt praktycznie o każdej porze dnia i nocy. Szybka reakcja na komunikaty. Profesjonalnie przygotowana dokumentacja. Polecam z czystym sumieniem