Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing

www.detailcarcare.nl

Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
54 recensies Geverifieerd
Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing
%title%

%offer%

Recensies ( 54 ) 5.0

Robin
2024.05.21 2024.05.21 | Netherlands
Net dat beetje extra. De prijs waard.
Coen Van den Brand
Coen Van den Brand
2024.05.16
Top service! Fijn contact, waarbij mee wordt gedacht in mogelijkheden ook qua afspraken en tijden. Er wordt een stapje extra gedaan voor je (auto) en dat kan ik erg waarderen.
Nick van Kerkoerle
Nick van Kerkoerle
2024.05.07
Super resultaat. Open, eerlijke en vooral duidelijke communicatie! 😎 Vast adres erbij voor de wagens. Thanx Marcel, klasse 🙏🏻
Sam Caliskan
Sam Caliskan
2024.05.02
Door de crème van mn fietsbroek was er een vlek in de zitting en leuning gekomen. Dankzij de snelle en topservice van detail car Care was het na een half uur gefixt en de stoel weer als nieuw! Heel erg blij mee! Super bedankt Marcel voor je tijd, service en gastvrijheid! Ik kom graag nog eens terug voor de andere stoel!! Hieronder foto's hoe de stoel er nu als nieuw uit ziet en hoe het was. Ongelooflijk wat een top resultaat! Wilt u uw stoelen ook zo netjes krijgen of houden of wilt u uw auto tip en top laten polijsten met als resultaat autolak als nieuw! Zoek niet verder en neem zeker contact op met detail car care! Hartelijke groet Sam
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.05.04
We zijn blij dat we de vlek snel voor je konden oplossen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te helpen met de andere stoel.
mert kaan
mert kaan
2024.05.01
Professioneel en echte vakmanschap. Auto net nieuw van binnen, absoluut 'n aanrader.
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.05.04
Bedankt Mert!
Richard Singh
Richard Singh
2024.04.17
Een oldtimer (Mercedes 300 SL) volledig laten behandelen door Detail Car Care met een top resultaat! Alles is heel erg netjes gedaan. Ook de het volledige traject van auto aanname, uitleg geplande werkzaamheden en uiteindelijk bij het ophalen uitleg van de behaalde resultaten. Alles professioneel gedaan. Een aanrader dit bedrijf!
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.17
Dank je wel voor je review!
Daan van Gestel
Daan van Gestel
2024.04.12
Één vliegend object vond het nodig om mijn lak van mijn auto dusdanig te vernielen dat gewoon poetsen en boenen niet genoeg was. Er bleven doffe plekken achter in/onder de lak wat een doorn in mijn ogen was. Was idd, omdat Marcel de juiste kennis/middelen heeft om deze "ingevreten" plekken onzichtbaar te maken. Gisteren kort overleg gehad via WhatsApp en vandaag kon ik al terecht 👏 Marcel heeft na half uurtje intensief polijsten de plekken verwijdert met professionele polijstmiddelen en daarna het in de was gezet. Nadien met water nog laten zien hoe goed de was zijn werk doet.... Het rolt meteen er vanaf, ofwel vuil heeft nauwelijks kans meer om te hechten. Dat proeft naar meer... Ik ben met een grote smile op mijn gezicht vertrokken. Kortom dit bedrijf is een echte aanrader! Marcel enorm bedankt 🤝 en tot ziens (voor de rest van mijn geliefde auto)
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.16
Bedankt voor je positieve feedback!
danny d
danny d
2024.03.29
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.16
Bedankt voor je positieve feedback!
jessica
jessica
2024.03.27
Onze auto ziet er weer uit als nieuw dankzij de vakkundigheid en het geduld van detail car care. Echt top gedaan en wij raden het iedereen aan.
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.16
Bedankt voor je positieve feedback!
Martijn
Martijn
2024.03.26
Auto van binnen en buiten laten schoonmaken. Ziet eruit als nieuw, zelfs de hondenharen waren weg. Prettige communicatie.
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.16
Bedankt voor je positieve feedback!
Patrick
Patrick
2024.03.26
Bedankt voor mooie resultaat.
toine de laat
toine de laat
2024.03.26
Goede kwaliteit en goede producten, top service. Zeer tevreden 👌🏻
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.16
We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en service! Bedankt voor de positieve feedback.
Patrick
Patrick
2024.03.26
Met passie voor auto's ben je hier aan het juiste adres altijd even vriendelijk en professioneel.
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.04.16
Bedankt voor je positieve feedback!
M le Comte
M le Comte
2024.03.24
Super service, flexibel en top aflevering! Aanrader.
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.03.25
We zijn blij te horen dat onze service en flexibiliteit gewaardeerd worden.
Maria Bekendam
Maria Bekendam
2024.03.24
Onze auto was nogal vies door vakanties met onze kinderen en hond. Maar wat een enorm verschil nadat ik de auto bij Detail Car Care had achtergelaten voor een poetsbeurt! Het was alsof ik 'm weer bij de dealer ophaalde, zo schoon!! Echt een aanrader als je je auto weer brandschoon wil, voor een hele nette prijs!
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.03.25
Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat we je auto weer als nieuw hebben kunnen maken!
donny rombouts
2024.03.22 2024.03.22 | Netherlands
Auto laten polijsten en lak verzegeling aan laten brengen. Zeer tevreden over het resultaat, Top service
Maikel
2024.03.22 2024.03.22 | Netherlands
Een van de betere autopoetsbedrijven! Zeker boven verwachting! Zelfs tot kleinste detail! Dik tevreden!
Don0Sontje
Don0Sontje
2024.03.12
Wow, ik ben echt onder de indruk van de service die ik kreeg bij Detail Car Care! Tijdens het proces stuurden ze me regelmatig foto's van de voortgang, wat me aangenaam verraste en hielp om betrokken te blijven. De passie die de eigenaar toonde voor het werk was duidelijk merkbaar en maakte de ervaring nog beter. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een geweldige autopoetsbeurt!
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.03.25
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service.
Ralph Zeijlmans
Ralph Zeijlmans
2024.02.21
Perfect geholpen m.b.t. advies en reinigen 2e hands auto. De rooklucht is uit de auto en alles is weer helemaal fris en netjes! Een absolute vakman die zijn werkzaamheden met liefde, kennis en kunde uitvoert, wat duidelijk terug te zien is in de resultaten. Verder een erg nette werkplaats, fris en schoon, zoals je eigenlijk ook mag verwachten van een detailer. Het contact verliep erg vlot, ook de auto eerder/later brengen en halen was bijvoorbeeld geen enkel probleem. Al met al wil ik Detail Car Care dan ook van harte aanraden aan één ieder die de auto eens goed in de watten wil laten leggen en wil genieten van een schone auto die tot in de puntjes verzorgd terugkomt!
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.03.25
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service.
Kimmy Versteden
Kimmy Versteden
2024.02.16
Super echt heel mijn auto helemaal als nieuw van binnen. Ik wil hem graag verkopen dus dacht even alles uit handen geven zodat ik hem mooi op kan leveren. En als service had ie ook nog iets bij mijn man zijn auto gepolijst. Een nette garage met schoon en gespecificeerd spul. Je mag er zo binnen komen en dan zie je ook echt dat dit met passie gedaan word! Heel erg bedankt!! Ik vond het echt geen geld voor wat er allemaal gedaan is echt je geld waard dus.
Antwoord van Detail Car Care - Autopoetsbedrijf & Car Detailing 2024.03.25
We zijn heel blij dat je tevreden bent met onze service! We streven ernaar om onze passie in elk project te stoppen. Bedankt voor de positieve feedback!