De Roskam

De Roskam Reviews

Good rating
4.1
567 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (567)
Paul Messchaert
Paul Messchaert
2022.10.30
Reply from De Roskam 2022.10.31
Goedemorgen Paul, Hartelijk dank voor het geven van 5 sterren, super! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, De Roskam
Advertisement
Roelof Koster
Roelof Koster
2022.10.28
Gezellige sfeer goed eten nette service
John Oosterom
John Oosterom
2022.10.28
Goed eten bediening mag wel wat vriendelijker
Reply from De Roskam 2022.10.28
Goedemiddag John, Hartelijk dank voor het geven van 5 sterren, super! Fijn dat jullie hebben genoten van onze gerechten. Graag tot een volgende keer :) Met vriendelijke groet, De Roskam Houten
Alexei Cherenkov
Alexei Cherenkov
2022.10.27
Reply from De Roskam 2022.07.11
Bedankt voor je mooie review Alexei, wij hopen je snel weer bij de Roskam te mogen ontvangen! :)
Pleun Lok
Pleun Lok
2022.10.24
Advertisement
Victor Brizmer
Victor Brizmer
2022.10.11
Marieke Tjang-Monterie
Marieke Tjang-Monterie
2022.10.09
Leuk restaurant, lekker eten bij zowel de lunch als het diner. Aardige bediening, mooie ruimtes en lekker terras. Wij zijn een aantal keer met kleine kids/babys geweest en konden een beetje apart gaan zitten, heel fijn. En ze zijn heel kindvriendelijk. Het is ook (af) te huren voor events, boven zijn er aparte zaaltjes. De nette, ruime wc is boven. Er zit een kleine lift verstopt linksachterin bij de bar voor mensen die slecht ter been zijn of een kinderwagen hebben. Leuk dat we dit in ons Oude Dorp hebben!
Jacques
Jacques
2022.10.07
Ruurd Lageveen
Ruurd Lageveen
2022.10.05
Heerlijke ambiance, geweldige service
Advertisement
Emma B
Emma B
2022.10.02
gezellig restaurant aan het oude plein in Houten. met een groot terras.
Patrick Stam
Patrick Stam
2022.09.27
Wilco Meijerink
Wilco Meijerink
2022.09.26
Goede vergaderlocatie met gezellige botrel
MegaDes Plaagdierbeheersing (Mega-Des BV)
MegaDes Plaagdierbeheersing (Mega-Des BV)
2022.09.26
Het wil hier nog wel eens schelen wie er bedient, de ene keer kun je een tafeltje uitzoeken waar je maar wilt en de andere keer wordt je er bijna uitgeschopt omdat je zomaar een tafeltje uitzoekt.... soms best verwarrend. Eten is er wel héél prima!!
Advertisement
Karin Huner
Karin Huner
2022.09.26
Hans Van T Land
Hans Van T Land
2022.09.25
Heerlijk ge lunchen
Reply from De Roskam 2022.06.02
Bedankt voor je mooie review Hans! Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen bij de Roskam :)
Heidy Hommel
Heidy Hommel
2022.09.23
Roy Uijtewaal
Roy Uijtewaal
2022.09.22
Heerlijke cappuchino gedronken we waren met de duofiets op pad geweest en konden hier even koffie stop maken en ze waren al vroeg open en we voelde ons zeer welkom en de dame achter de bar was zeer vriendelijk wij komen snel terug!! 5 sterren meer als verdiend !!
Advertisement
Suzan Van De Hoef
Suzan Van De Hoef
2022.09.21
Guido van de Wiel
Guido van de Wiel
2022.09.20
Goed meegedacht, hele aardige bediening, mooie plek, flexibel, persoonlijk en met uitgebreide drankkaart. Wij gaven een borrel en er was veel mogelijk: ook taartjes die we zelf meebrachten aan het begin werd door het personeel rondgebracht, we mochten gebruik van koelkast daarvoor, we wilden veel meer vegetarische hapjes dan normaal en dat was ook geen probleem, cadeaus konden gestald worden. Top dus.
Özlem Türkeri Sevindi
Özlem Türkeri Sevindi
2022.09.16
One of the best restaurant of Utrecht.