De Morfinekluis

De Morfinekluis Reviews

Excellent rating
5.0
55 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (55)
Peter Lance
Peter Lance
2022.09.25
Geweldige ervaring! Voor 2 van ons was dit de eerste escaperoom en zeker niet de laatste, zo leuk! Bij aankomst zit je meteen in het spel. Je bent compleet de tijd vergeten omdat je opgaat in de ruimtes en de opdrachten. Echt heel bijzonder en leuk! 😃
Advertisement
Erwin de Weerd
Erwin de Weerd
2022.09.24
Luna Bross
Luna Bross
2022.09.03
Hebben deze escape met een gezin van 5 gedaan, erg leuk! Wij vonden het erg leuk dat de escape 90 minuten duurde en dat je eerst moest inbreken voordat je pas echt aan de escape kon beginnen. De escape is erg modern en met leuke en originele elementen. Het personeel is ook erg vriendelijk en loopt de escape room na verloop nog even met je door om alles uit te leggen. Echt een aanrader:)!
Conny Jonkers
Conny Jonkers
2022.09.01
Erg leuke en uitdagende escaperoom. Goed uitgedacht en zit erg goed in elkaar. Een van de toppers in onze 5 jarige escape ervaringen.
Lion Games
Lion Games
2022.08.17
De escaperoom is GAAF Spannend en is heel leuk aanrader als je het nog niet hebt gedaan
Advertisement
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
C Hamerslag-Nieuwenhuijsen
2022.07.31
Vandaag met 2 kinderen van 11 en 14 jaar en 2 volwassenen de Morfinekluis geprobeerd te kraken. Na 1 eerdere escaperoom ervaring nu met het gezin deze escaperoom gedaan. Wat een fantastische ervaring bij de Morfinekluis! We hebben heel veel plezier gehad en voor onze zoon die het soms toch stiekem wel een beetje spannend vond, heeft Rob zelfs nog wat aanpassingen verricht. Echt top!! Meer gaan we er niet over verklappen, dat moet je zelf komen meemaken. Wij raden deze 1,5 uur durende escaperoom zeker aan, ook voor gezinnen met kinderen vanaf een jaartje of 10. Hij is het geld zeker waard!
André Koops
André Koops
2022.07.30
Mark Leusink
Mark Leusink
2022.07.28
Met het gezin (2 kinderen, 11 + 14 jaar) deze escape room gedaan. Was een erg geslaagd uitje. Puzzels zaten goed in elkaar. Kamers waren mooi vormgegeven. Kinderen konden een goede bijdrage leveren. Enthousiaste spelleider ook die achteraf de puzzels nog toelichtte. Aanrader!
Saskia Wolleghem
Saskia Wolleghem
2022.07.28
Super leuke ervaring, vanaf het eerste moment zit je helemaal in de beleving doordat je ook moet inbreken, dus niet eerst een verhaaltje met uitleg, gewoon gaan! Er zitten genoeg elementen in dat het de hele tijd spannend blijft, leuke puzzels en opdrachten. Het is een mooi geheel en zeker een aanrader om te doen!
Advertisement
Patricia Ros
Patricia Ros
2022.07.27
Ontzettend gave escaperoom
je moet er proberen in te komen en weer eruit! Supertoffe puzzels en de nodige spanning! We hadden het idee dat we in een film meespeelden! Ook fijn dat er rekening wordt gehouden met alle leeftijden. Net spannend genoeg op bepaalde momenten, we werden goed in de gaten gehouden. En na afloop nog samen alles doorgelopen met de enthousiaste eigenaar. Ga deze doen mensen, by far de gaafste room die wij met het gezin gedaan hebben!
Karlijn Kuipers
Karlijn Kuipers
2022.07.27
Deze was echt FANTASTISCH!
Hendrik Jan Verheijen
Hendrik Jan Verheijen
2022.07.27
Echt geweldige en spannende ervaring. Inbreken, bewakers, rondes, camera's uitschakelen. Wel met minimaal groep van vier doen want er komt genoeg op je af.
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
2022.07.18
Advertisement
Marco “Illuminated” Elskamp
Marco “Illuminated” Elskamp
2022.07.17
Mike Schut
Mike Schut
2022.07.12
Enorm leuk gedaan! Leuke escape room!
Matthijs van Ree
Matthijs van Ree
2022.07.10
Hele leuke escape room, goede puzzels alles is heel goed bedacht. Was het geld meer dan waard.
Shannon Bretveld
Shannon Bretveld
2022.06.23
NĂ©t ontsnapt uit ons team uitje van Meneer Sam! We vonden het allemaal een super leuke ervaring en escape room. Een echte aanrader om met een groepje te doen. Super tof aangekleed en oog voor detail. đŸ’„
Advertisement
Arno Lugthart
Arno Lugthart
2022.06.18
Mooie escape en heel gaaf dat je moet ‘inbreken’ in de escape om te kunnen beginnen. Echt een aanrader! En eigenaar is super aardig!!
Jikke Pott
Jikke Pott
2022.06.18
Andre Jager
Andre Jager
2022.06.13
Voor de eerste keer een Escape Room gedaan en direct zeer goed bevallen. Het spel begint eigenlijk direct al bij aankomst dus je zit meteen goed in het spel. Leuke puzzels met een race tegen de klok. Leuk met vrienden, familie of een team uitje.
Reply from De Morfinekluis 2022.06.13
??