De Fotohoek » plaats voor de huur of aankoop van uw Photobooth

De Fotohoek » plaats voor de huur of aankoop van uw Photobooth Reviews

Excellent rating
5.0
247 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (247)
Joke De Bondt
Joke De Bondt
2023.08.08
Heel fijne samenwerking. We hebben super snel de link naar alle foto's ontvangen. De fotokaartjes worden aangepast aan de stijl van ons drukwerk. Alles paste heel mooi bij elkaar. Ook onze oudere gasten hebben veelvuldig gebruik gemaakt van de photobooth. Als we nog eens een feest zouden geven zullen we zeker overwegen om opnieuw beroep te doen op de fotohoek.
Advertisement
Jelke De Bruyn
Jelke De Bruyn
2023.08.03
Jorn Cuypers
Jorn Cuypers
2023.07.06
Zeer vlotte samenwerking. Hoewel nooit een fysiek persoon ontmoet te hebben, is alles perfect verlopen zoals afgesproken. De gasten vonden het een hit. Aanrader!!
Maria-Laura Devos
Maria-Laura Devos
2023.06.26
Wij hebben een photobooth gehuurd voor ons trouwfeest en waren hier zeer tevreden van! Heel fijn dat je de foto's kon personaliseren die in de lijn lag van onze trouwuitnodiging! Heel goede vriendelijke communicatie voor de plaatsing en ophaling is ook zeer vlot verlopen! De foto's waren ook van hele goede kwaliteit en we hebben achteraf ook de foto's digitaal ontvangen. De photobooth was echt een meerwaarde op ons avondfeest!
sigrid Benoy
sigrid Benoy
2023.06.22
Zeer fijne samenwerking, duidelijke communicatie en afspraken. Alles is tot in de puntjes in orde gemaakt. Kortom, een aanrader voor wie een feestje of evenement wil organiseren en een leuk extraatje wil.
Advertisement
Femke Schoeters
Femke Schoeters
2023.06.21
We hebben een photobooth laten plaatsen en ophalen voor ons trouwfeest door De Fotohoek. We zijn zeer tevreden van de service! Geen ditjes en datjes, maar duidelijke communicatie. Alles werd geregeld met de locatie. Hebben zelf niets moeten doen De photobooth werkte perfect en de kwaliteit van de foto's was goed. We zijn blij met de prints en de digitale foto's die we achteraf kregen.
Charlotte Penen
Charlotte Penen
2023.06.21
Andreas Otten
Andreas Otten
2023.06.18
Super service! Op de dag van onze trouw bleek dat we de verkeerde datum hadden doorgegeven en alle beschikbare booths gereserveerd waren. Toch is het hen gelukt om via een concullega een andere booth te laten leveren zodat we toch nog heel veel leuke herinneringen en foto's over houden aan onze dag.
Iris Woestenborghs
Iris Woestenborghs
2023.06.18
recommends
We hadden via De Fotohoek een photobooth geboekt voor ons trouwfeest. In het algemeen heel tevreden over de snelle, vlotte en correcte service en communicatie. De photobooth werd geplaatst en afgehaald zoals afgesproken en we hebben ons er zelf niks van moeten aantrekken. De fotostrips werden geprint in dezelfde lay-out als onze uitnodigingen en konden door de feestgangers in het gastenboek gekleefd worden. We kregen ook de digitale versie van alle foto's heel snel doorgestuurd waardoor we nog eens konden nagenieten. Zeker een meerwaarde voor ons feest en we kunnen De Fotohoek dus alleen maar aanraden.
Advertisement
Iris Woestenborghs
Iris Woestenborghs
2023.06.18
We hadden via De Fotohoek een photobooth geboekt voor ons trouwfeest. In het algemeen heel tevreden over de snelle, vlotte en correcte service en communicatie. De photobooth werd geplaatst en afgehaald zoals afgesproken en we hebben ons er zelf niks van moeten aantrekken. De fotostrips werden geprint in dezelfde lay-out als onze uitnodigingen en konden door de feestgangers in het gastenboek gekleefd worden. We kregen ook de digitale versie van alle foto's heel snel doorgestuurd waardoor we nog eens konden nagenieten. Zeker een meerwaarde voor ons feest en we kunnen De Fotohoek dus alleen maar aanraden.
Ingrid Debatty
Ingrid Debatty
2023.06.14
Topservice! Fijne communicatie, goede afspraken, professionele aanpak en zeer sympathieke begeleiding! Zeker een aanrader!
Dave Dumoulin
Dave Dumoulin
2023.06.14
Top photobooth. Alles verlopen volgens afspraak en de booth zorge voor extra sfeer
Annelies De Neef
Annelies De Neef
2023.06.13
recommends
Zeer tevreden van communicatie, service en kwaliteit van de Fotohoek. Op verschillende momenten voor de trouw contact gehad met Jens over organisatie en lay out van de fotobooth. Alles is super vlot verlopen. Wij hebben super genoten van de geprinte en digitale versie van onze foto’s. Zeker een aanrader! Fotobooth op ons trouwfeest.
Advertisement
Annelies De Neef
Annelies De Neef
2023.06.13
Zeer tevreden van communicatie, service en kwaliteit van de Fotohoek. Op verschillende momenten voor de trouw contact gehad met Jens over organisatie en lay out van de fotobooth. Alles is super vlot verlopen. Wij hebben super genoten van de geprinte en digitale versie van onze foto’s. Zeker een aanrader!
Anouk Coussée
Anouk Coussée
2023.06.13
Wij hebben gebruik gemaakt van de photobooth voor ons trouwfeest! Communicatie verliep vlot, plaatsing en ophaling ook! Leuk dat je telkens 2 prints krijgt en achteraf alles digitaal! Dikke aanrader!!
Jorne
Jorne
2023.06.09
Top, foto's van hele goede kwaliteit!
Isi X
Isi X
2023.06.06
We hebben een photobooth laten plaatsen en ophalen voor ons trouwfeest door De Fotohoek en zijn hier zeer tevreden van! Duidelijke, snelle communicatie en de afspraken werden allemaal nagekomen. De photobooth werkte perfect en de kwaliteit van de foto's is geweldig. De fotostrips waren allemaal voorzien van ons logo, was prachtig gedaan. De booth was een grote meerwaarde op ons feest. Een echte aanrader!
Advertisement
Kelly Vanvoorden
Kelly Vanvoorden
2023.05.30
Er was 1 ding wat ik graag wou op mijn feestje was een Fotobooth. Alles is heel goed verlopen. Een heel mooi ontwerp. Na het feest had ik de foto’s heel snel. Wil je iets extra voor op je feestje dan ben je aan het juiste adres. Alles tot in de puntjes geregeld!
Erik Klfs
Erik Klfs
2023.05.26
recommends
Top service, perfecte aanvulling voor je event!👍
Ken van Beek
Ken van Beek
2023.05.25
Zeer leuke en goede foto’s aangename samenwerking met Jens van de fotohoek zeker voor herhaling vatbaar nogmaals bedankt groetjes ken en Sophie