Oosterhout

Oosterhout Reviews

Good rating
4.2
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Arjan Karel Johannes de Geus
Arjan Karel Johannes de Geus
2024.03.28
Mijn oosterhout die kan je niet meer terug al het oude wordt afgebroken
Advertisement
Pieter Bram Hermsen
Pieter Bram Hermsen
2024.02.23
Tijmen Westra
Tijmen Westra
2023.11.25
Woon al jaren in oosterhout en ga er zeker jaren lang wonen altijd vrolijk heerlijk plek voel me echt thuis
Anja Luiken
Anja Luiken
2023.08.16
Ik ken Oosterhout bijna mijn hele leven al, want ik heb daar 10 jaar gewerkt. Het is een provinciestadje waar veel winkels, restaurants etc. te vinden zijn.
Peter van Gils
Peter van Gils
2023.07.26
Advertisement
Tuğba kaya
Tuğba kaya
2023.05.22
Beca Gomez
Beca Gomez
2022.09.17
Hola estoy buscando a mi hermana carina gomez o carina Fernández, vive en este pueblo, ayúdenme por favor
Elina Hobo
Elina Hobo
2022.04.06
Ron
Ron
2021.10.18
Gaat wel is niet meer hoe het vroeger was
Advertisement
Robert de Jong
Robert de Jong
2021.10.03
Oosterhout ontvangt elke eerste zaterdag van oktober ruim 350 Abrahammen. Een geweldig feest!!!
coen faes
coen faes
2021.10.02
Arjan Kerkenraad
Arjan Kerkenraad
2021.08.03
Alex
Alex
2021.06.10
Oosterhout is een echte familiestad. Je kunt naar diverse museums of heerlijk wandelen. Lekker shoppen in het overdekte winkelcentrum die in het hart van de stad ligt. Een kopje koffie, thee of iets sterkers, dat kan op de gezellige terrasjes of cafés. Heb je honger kan je heerlijk eten in diverse eetgelegenheden die Oosterhout rijk is.
Advertisement
Pieter Burger
Pieter Burger
2021.03.22
Rien Schuurmans
Rien Schuurmans
2020.08.18
Freek Paape
Freek Paape
2017.11.16
Gemeentehuis Oosterhout. Lokatie perfect en gratis parkeren. Maar het gebouw is zelfs na een grondige verbouwing en omgooien van de hooftingang een vuil en lelijke eendje. Dit komt voornamelijk door achterstallig onderhoud aan de buitengevel van het gebouw. Het gebouw bestaat uit betonkiezelpanelen met groene schimmel en mos aanslag afgemaakt met bruine wanden en kozijnen met dikke mos en schimmel aanslag. Door de vuil aan de buitenkant zou je bijna denken dat we hier te maken hebben met een middeleeuws slotje.