Debby's Hair Collection

Debby's Hair Collection Reviews

Excellent rating
4.8
52 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (52)
Olha Tverdokhlib
Olha Tverdokhlib
2024.03.22
I’m so grateful that my hair was fixed after a bad experience in other place! Thank you so much for removing the yellow color from my hair and make my hair cut straight and nice again! The hair wash part: OmG the head massage was so relaxing and soooo good! Definitely going back!
Advertisement
Noor Dubbeldam
Noor Dubbeldam
2024.01.16
Ik had altijd moeite met een krullen kapster te vinden totdat ik bij DHC kwam. Knipt mijn krullen heel mooi in model! Absoluut de beste kapsalon van Lelystad!
stan doorn
stan doorn
2024.01.10
Super tevreden! Bij binnenkomst wilde ik mijn haar in een ander model dan ik altijd gewend was en dat is fantastisch gelukt. Zeker een aanrader!
jorne wachters
jorne wachters
2024.01.10
Geweldige kapster, altijd vrolijk en vriendelijk. Altijd meer aandacht voor je haar dan bij andere kappers.
Nvo1990
Nvo1990
2024.01.10
Voor mij de beste kapsalon van Lelystad! Heerlijke behandeling, goede hoofdmassage en fijne sfeer in de kapsalon.
Advertisement
Melanie Somai
Melanie Somai
2024.01.10
Aardige meiden. Heb er veel te lang gezeten voor de korte behandeling die ik had.
Bart Kooi
Bart Kooi
2024.01.01
Vlak voor Kerst weer top geknipt door Debby en helemaal klaar voor de feestdagen. Altijd weer heerlijk relaxte behandeling met ontspannende hoofdmassage en lekker kopje koffie!!
Jacob Bremer
Jacob Bremer
2023.12.20
Vandaag (20-12-2023) bij DHC geweest voor een bijgewerkte coupe. Het is altijd (al jaren) een mooi moment. Uitgebreide verzorging van haar en hoofd met een fijne en vakkundige massage. Heel ontspannend. En daarna het haar in model zoals je dat graag wilt! Gelukkig is het volgende bezoek al gepland!
Advertisement
Mandy Heere
Mandy Heere
2023.12.19
Kapper met een goede kennis van het vak. Heerlijke hoofdmassage bij het wassen van het haar. Eerlijk over keuzes die je wil qua haar kleur of model. Leuke groep jonge meiden, die altijd een praatje hebben.
Natasja Rahman
Natasja Rahman
2023.12.16
Fantastische kapsalon waar ik al jaren kom! Debby en haar team luisteren goed naar je en weten waar ze over praten en het is er altijd gezellig 🙂
Liana BLOM
Liana BLOM
2023.12.13
Waarschijnlijk is er 5 jaar geleden iets mis gegaan, dat ik hier een slechte review heb achter gelaten. Heel vreemd, want ik ging elke keer heel blij met de perfecte kleur en krul de zaak uit. Ik kan helaas die andere niet verwijderen, dus bij deze alsnog de 5 sterren!
Pieter Hermus
Pieter Hermus
2023.12.12
DHC is top! Al jaren bij Debby om te knippen. Beste kapsalon van (zeker) Lelystad.
Advertisement
hans Said
hans Said
2023.01.19
Professionele kapster luisteren goed naar de klant en knippen wat je afspreek!
anneke groenenberg
anneke groenenberg
2022.05.28
Anneke Strijdonck
Anneke Strijdonck
2022.05.09
Annemarie Hoogeboom
Annemarie Hoogeboom
2022.04.22
Advertisement
Francien De Pender
Francien De Pender
2022.02.20
Fijne en vrolijke dames die zeer goed weten wat de klant wil. En dat vakkundig uitvoeren
Claudia Straat
Claudia Straat
2022.01.30
Superfijn geholpen door Debby. Mijn krullende haar was de laatste jaren alleen recht afgeknipt op schouderlengte. Zij heeft er een mooie coupe ingeknipt met laagjes, waardoor mijn krullen heel mooi uitkomen. Het valt ook meteen goed, waardoor ik niet lang bezig ben met de styling. Heel blij mee!
Jolanda Hammink
Jolanda Hammink
2022.01.28
Fijne kapsalon waar ik altijd met een fijn gevoel weer weg ga. 👍🏻