DBI Vård & Hälsa Recensioner

DBI Vård & Hälsa Recensioner

3.7

Bra - baserat på 43 recensioner

www.dbivard.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (42)
Förnamn Efternamn
Förnamn Efternamn
2023-11-03
REKOMMENDERAR EJ DENNA KLINIK! Jag har blivit nekad operation utan förklaring med hänvisning till att jag är FET, enligt en överläkare. Nu står det tydligt i min journal att jag är fet. Den huvudsakliga orsaken till att jag var där för att diskutera fotproblem som behöver kirurgisk behandling. Men jag är visst fet och får inte läkarvård. Tack för den!
Advertisement
Monika Steczkó
2023-10-17
Dålig information och dåligt bemötande Min upplevelse av besöket hos en läkare på DBI Farsta tisdagen den 10 oktober var tyvärr inte den bästa. Jag kände mig inte trygg med läkaren och inte heller väl bemött. Jag skulle operera ett sår på armbågen. Han stack in bedövningsspruta utan förvarning och bedövade på 4-5 ställen till runt såret, utan att berätta om det innan. Sen drog han ut papper ur pappershållaren vid handfatet och virade om min armbåge, och sa åt mig att vänta ute i korridoren. Under tiden höll han tydligen på att skriva sjukintyg, för han stack ut huvudet genom dörren och sa "Du har inget jobb, va?" (Jag jobbar heltid). "Nu känns det lite", sa jag när operationen börjat. "Ja, det är upp till dig hur mycket det ska kännas", sa han då. Vid mitt första besök var det oklart om jag ens skulle behöva sjukskriven ö h t, men när operationen var klar sa han "Jag sjukskriver dig i tre veckor". När jag påtalade att det hade varit bra att veta innan för att kunna planera sitt liv, sa han "Sorry". Ja. vad mer, han sa inget om att det kunde göra jätteont och att jag då skulle ta full dos alvedon i 3-4 dagar. Den infon fick jag reda på när jag ringde kliniken dagen därpå. Absolut ingenting var bra med det här besöket faktiskt. Jag hoppas dock att själva operationen gjordes bra men det är svårt för mig att säga något om.
Felicity Enblom
Felicity Enblom
2023-10-08
Trevligt å glad personal å Trevligt att ha lite musik att lyssna på .
Lorena Salinas
Lorena Salinas
2023-09-25
Rekommenderar inte denna klinik alls, överhuvudtaget. Bemötandet som jag fick utav personalen efter operationen var helt omänsklig. Jag blev utkastad från kliniken efter att jag opererades i axel, då kliniken stängde kl 17.00. Jag hade precis vaknat ur narkosen och kände mig inte riktig vaken för att ta mig hem. Jag fick hjälp med påklädning, och direkt efter blev jag tvingad i mig en stark kaffe och en macka. Jag skulle äta upp fort då personalen hade bråttom hem. Personal följde mig ut medans jag kämpade med balansen. Jag kunde knappt stå och fick hålla i mig så gott jag kunde för att inte falla omkull. Jag bad om hjälp men personalen sa att kliniken är stängd och att jag får klara mig själv, dem lämnade mig bara utanför kliniken i väntan på en taxi som aldrig kom. Personal har noll medkänsla eller empati för en patient som sökte vård trots att jag vid upprepade gånger utryckte att jag mådde illa. Jag kommer ta detta vidare, med anledning till att ingen ska behöva uppleva detta slags behandling. Jag känner mig kränkt och diskriminerad som vårdtagande. Det är inte normalt att lämna en patient i så här.
Janet Borg
Janet Borg
2023-09-06
Super
Advertisement
Lena Renman
Lena Renman
2023-09-03
Sämsta tänkbara. Otrevligt oproffsigt, skadat fot bestående. Varning
Lena Renman
2023-09-01
Varning för detta ställe Värsta stället jag stött på. Misslyckad operation. Allt dåligt skött. Foten skadad permanent nu. Dåligt bemötande och utsläng från mottagningen. De tar inget ansvar för vad de gjort och journalen innehåller negativa värderingar av min person.
Marie Thorell
Marie Thorell
2023-06-17
Total avsaknad av empati hade den läkaren jag var hos, han lyssnade inte på vad jag sa, hans enda fokus var på att jag är överviktig , i journal anteckningarna han gjorde står så många fel pga att han ej lyssnade. Inte acceptabelt av en läkare att visa snudd på avsmak mot en patient. Skulle inte rekommendera er klinik till någon.
Svara från DBI Vård & Hälsa 2023-06-21
Hej. Det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Du får gärna kontakta oss via synpunkter@dbivard.se så vi kan följa upp dina feedback. Hälsningar Carin
M.F M.A
M.F M.A
2023-06-14
Good doctors.
Advertisement
Ingrid-maria Pettersson
Ingrid-maria Pettersson
2023-06-08
Tusen och tusen tack för mycket trevlig personal, och ett stort tack till läkaren med alla runt honom som opererade min hand den 7 juni mellan kl 8-9.30.
Magnus FORNSTEDT
Magnus FORNSTEDT
2023-06-07
Jag gjorde en axeloperation och är riktigt nöjd! Snabbt och effektivt utan att kompromissa med bemötandet. Trevlig personal som gjorde att jag kände mig trygg. Kan varmt rekommendera DBI. Magnus
Jonas Alshouha
Jonas Alshouha
2023-05-30
Trevlig personal och fantastiska läkare. Tack för hjälpen 🌸🌸
Roger Hirsch (Pappis)
Roger Hirsch (Pappis)
2023-05-02
Jättebra bemötande och snabb hjälp. Nen dom verkar ha stängt, har provat att ringa i 2 veckor utan svar...🥺
Advertisement
Jeanette Greblin
Jeanette Greblin
2023-04-24
Trevlig personal och härligt bemötande av sköterskor och läkare, dom skötte min operation av handleden superbra 👍 Kan klart rekommendera 😃
Svara från DBI Vård & Hälsa 2023-04-24
Tack så jättemycket för den fina återkopplingen. Hälsningar DBI
johnny nygren
johnny nygren
2023-03-14
Inge vidare stressigt nybesök!!
Jan Holmberg
Jan Holmberg
2023-01-10
Mycket trevligt besök idag för kortisonbehandling av mina knän. Jag blev väl bemött i receptionen och av läkaren och alla var väldigt sympatiska och duktiga.
Ina Paulsson
Ina Paulsson
2022-12-22
Kan verkligen rekommendera, snabbt, proffsigt och varmt omhändertagande. Mycket nöjd!
Advertisement
Leif-Erik Johansson
Leif-Erik Johansson
2022-12-20
Dåligt bemötande av min partner som skulle avboka en tid i december. Dom ville inte avboka tiden även att han var tydlig med detta. Sedan påminde dom honom inte om tiden och nu fick han en faktura på 400:- Det är otroligt frustrerande när personal tar tillfället att utnyttja personer bara för att dom vet att dom kan enkelt ta in pengar. Frustrerande att också veta att man sagt till dom att man vill avboka men att dom inte gör som man säger. Skäms!
Kajsa Harrysdotter
Kajsa Harrysdotter
2022-12-17
Otroligt fint bemötande av personalen. Både läkare och teamet runt omkring fick en att känna sig så välkommen och trots högt tryck på kliniken tog de sig tid för en. Det var verkligen en god stämning bland personalen som smittade av sig på alla oss andra patienter. Toppbetyg!
Joakim P
Joakim P
2022-12-02
Väldigt professionelt bemötsnde och sjukt trevlig personal. Stort plus till narkosläkaren som visste heot vad han gjorde inför min armoperation. Rekommenderas starkt