Damla Hairextensions & Beautycenter

www.damlabeautycenter.nl

Damla Hairextensions & Beautycenter Reviews

Excellent rating
4.9
91 reviews Verified
Damla Hairextensions & Beautycenter
%title%

%offer%

Reviews ( 91 ) 4.9

Yvette van de Poll
Yvette van de Poll
2024.06.12
Super blij altijd!! Aardige meiden .mooie kwaliteit haar! Echt een aanrader!
Advertisement
Gwendolyn Janssens
Gwendolyn Janssens
2024.05.21
Super service. Lieve meiden geven fijne adviezen en zijn erg professioneel. Eerlijke prijzen het haar is van hele goede kwaliteit.
S D
S D
2024.05.15
Tevreden met het haar en de service! De dames hebben me goed geïnformeerd en geadviseerd! Prachtig resultaat.
R Silva
R Silva
2024.05.10
Went for laser appointment, great service
Ilham
Ilham
2024.05.02
Super lieve dames die echt vanuit hun hart werken. Ze leveren elke keer weer goede resultaten. Het haar is ook van goede kwaliteit. En gaat lang mee. Ik ben super tevreden en een blije kant dankzij deze dames.
Advertisement
Angel
Angel
2024.05.02
Ik heb voor het eerst extensions laten zetten bij Damla beauty center en ik ben er heel blij mee! Ik heb heel veel en goed advies gekregen over hoe ik de extensions zo mooi mogelijk kan houden. Het haar ziet er erg natuurlijk uit, is erg vol en de kleur is precies hetzelfde als mijn eigen haarkleur. Ik vond het inzetten ook veel sneller dan verwacht. Er hing een gezellige sfeer in de salon en de zussen hadden oog voor service. Een hele goede ervaring voor mijn eerste keer extensions, bedankt Damla!
Dilana Dln
Dilana Dln
2024.04.30
Top kwaliteit haar en een snelle service!
zehra alici
zehra alici
2024.04.23
Damla is goed in haar werk en haar extensions zijn van top kwaliteit! Ik ben weer heel tevreden😍 Bedankt dames🌸
Hill Ks
Hill Ks
2024.04.17
Ik ben Bij de liefste 2 zussen geweest om mijn wax extentions terug te laten zetten het advies was 3 maanden zelfs na 6 maanden zaten mijn extentions er nog heel goed in !!!!! Ik dacht dat ik vanwegen het uitzakken zelfs wat haren was verloren maar tijdens het terug plaatsen had ik alle 200 extentions nog!!!! ik heb zeer goede advies gekregen over het hergebruiken van de wax extentions er word zorgvuldig naar je gekeken en naar je geluisterd aan de hand daarvan krijg je een passend advies ik ben heel erg goed geholpen. Jullie hebben me zo super goed ontvangen en hebben mij het beste advies gegeven waardoor ik zekerder dan ooit de deur uit kon lopen :)))))) Kwaliteit waar je "U" tegen zegt!!!!!!!! Dankjewelll Damla hairextentions&beautycenter
Advertisement
maria samy fawzy abdel malek
maria samy fawzy abdel malek
2024.04.15
Echt super tevreden met mijn extensions! Heel natuurlijk en 100% echt haar! 😍 Je wordt goed verwelkomd en naar je geluisterd! Je ziet het ook helemaal niet ik extensions heb. Heel erg bedankt Damla, topper! ❤️
jodecy
jodecy
2024.04.13
Bij damla geweest! Ik heb daarvoor altijd extensions gehad bij andere kapsters en ik was nooit echt tevreden maar damla is echt het allerbeste!! Ze heeft mijn korte haar getransformeerd in een mooie volle bos! Haar! Ik ben echt nog nooit zo blij en tevreden geweest! Als nu! Deze dames zijn echt toppers! heel lief en sociaal! En ook eerlijk! Ik ga nooit meer weg bij damla! She is the best!!!! ❤️❤️
Stephanie Keus
Stephanie Keus
2024.03.02
Hele lieve meiden. Goed kwaliteit haar en blijft lang mooi zitten. Prijs en kwaliteit verhouding is perfect!
Nadia Bihari
Nadia Bihari
2024.03.02
Damla, the place to be als het gaat om extensions, laserbehandeling en nog meer. Damla is duidelijk en eerlijk en qua prijs ook nog eens gunstig vergeleken met anderen. En boven alles: je zult er altijd tevreden en met een glimlach vertrekken!!!! #tevreden klant#
Advertisement
Stephan k
Stephan k
2024.03.01
Eerder bij een andere kapper permanente krullen laten zetten. Helaas erg mislukt, haar brak af en was niet meer kambaar. Bij Damla de haarbotox gedaan. Hele fijne sfser en gezellig. De behandeling maakt me haar weer enorm zacht en stijl zoals voorheen. Super blij mee! Ik kom elke maand terug voor de behandeling!
Merve
Merve
2024.02.24
De beste salon waar de liefste zussen werken! Ik ben klant sinds 2017 en altijd een goede ervaring. Ze zijn eerlijk, geven goed advies, luisteren altijd naar je wensen en de sfeer in de salon is zo gezellig! Vandaag weer zo een dag meegemaakt en ik ben mega blij met het resultaat. Ik had niet beter kunnen wensen🥰
Selma Dmr
Selma Dmr
2024.02.22
Kathy Who
Kathy Who
2024.02.17
Top service !! Super lieve zussen !! Ben zeer tevreden met me haarextensions.. kom zeker terug!!
Advertisement
Ly S
Ly S
2024.02.11
Vrijdag voor het eerst mijn haar laten doen bij Damla hairexstension. Ik kreeg goed advies over wat ik het beste met mijn haar kon doen. De meiden zijn super lief en nemen goed de tijd voor je. Mijn exstensions zijn super mooi gezet. The best hairexstension salon ever ♡ bedankt lieve meiden
Zuhra Agcakan
Zuhra Agcakan
2024.02.10
Vandaag was ik voor de 2de keer langs geweest. Ben zeer tevreden! Vandaar dat ik ook terug kwam en ze hebben topkwaliteit haar. Ook super leuke en lieve sisters🫠Zeker een aanrader dames!
Cheryl van Rijswijk
Cheryl van Rijswijk
2024.01.19
Voor de zoveelste keer weer zo blij met mijn haar 😍 goede kwaliteit en gaat lang mee, bedankt weer meiden! ❤️