Dakspecialist Benelux

Dakspecialist Benelux Reviews

Excellent rating
4.7
17 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17)
Devanté Schaart
Devanté Schaart
2024.04.02
We waren onder de indruk van de grondigheid van hun inspectie en beoordeling voordat ze met de werkzaamheden begonnen. Het gaf ons vertrouwen in hun expertise en vermogen om eventuele problemen aan te pakken.
Allison S
Allison S
2024.03.30
EDIT: the response we received is exactly what we expected. We have spoken on the phone to a woman and the guy who did the work. I have sent sms’s, Whatsapps and emails. Ypu even spoke over the 0hone with my husband. We have had a horrible experience with this company. the rain pipe was done very badly and when I contacted him to fix it he told me we need to fix it ourselves. The rain pipe was part of the original contract and the reason why we chose him above other companies. The rain pipe was two pipes connected with duct tape but with a large gap. There were also about 20 screws lying around our yard when they were done, which is dangerous because we have a young child. We also had to get rid of the old roof coverage ourselves. The nok was also done very badly. The old material was not removed and it is done very sloppy. Nothing like the picture they use on their WhatsApp. When we Google reverse searched the image, it was a stock photo they had used. Not even their own work. We have been trying to get our money back or have it fixed for more than a month now. They contacted us once but spoke about other work they want to do on our roof (wanting more money from us) but when we said we had already fixed it, they were not interested to set a date to fix the nok. The prices are ironically also the most expensive from all other companies we have asked. We paid 1500 euro for the poorly done nok
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.12.15
Geachte Wij zijn niet op de hoogte van dit probleem en zou Ook graag willen dat u contact met ons opneemt Dit kan op onderstaand mail adres Info@dakspecialist-benelux.nl Mvg dakspecialist benelux
Wilfried
Wilfried
2024.03.27
Uitstekend vakmanschap en oog voor detail! Onze dakbedekkingsbehoefte werd snel en vakkundig door dit bedrijf vervuld.
Bassam Allsade
Bassam Allsade
2024.03.27
Top service, snel en kwaliteit
TiXo Divz
TiXo Divz
2024.02.08
Top service snel en gemakkelijk. Vriendelijke mensen snel geholpen en duidelijk over wat er aan de hand was! Lekkage Was zo opgelost bedankt mannen! Echt top!
Azzeddine Dahmani
Azzeddine Dahmani
2024.01.09
Goede service en kwaliteit
Cheyenna Wessels
Cheyenna Wessels
2024.01.04
Goed bedrijf
voor alle strijders
voor alle strijders
2023.12.18
Ik had lekkage en ging op zoek naar een dakdekker op Google om de lekkage op te lossen kwam ik uit bij het bedrijf Dakspecialist Benelux hun konden vrij snel langs komen Om een oplossing door te nemen de lekkage te verhelpen Daarom raad ik dit bedrijf aan ze kunnen snel handelen & hebben een goede serivice Als ik nog ooit x iets aan me dak heb zal ik ze zeker nog is Belle
Jwan Kendi
Jwan Kendi
2023.09.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.09.30
De Heer Kendi Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden.Mvg Dakspecialist Benelux
Jessica Kivits
Jessica Kivits
2023.09.14
Mijn ervaring met dakspecialist Benelux was van begin tot eind zeer prettig. De medewerker die langs kwam om de problemen te inventariseren, was erg vriendelijk en legde duidelijk uit wat volgens hem gedaan moest worden. Hij nam overal rustig de tijd voor. Het contact met het kantoor en de medewerkers die uiteindelijk het werk kwamen uitvoeren, was ook erg prettig, en er is goed werk geleverd. Omdat het aantal benodigde uren ruim ingeschat was, hadden we aan het eind ook nog eens een mooie meevaller wat betreft kosten. Kortom: ik zou dakspecialist Benelux aan iedereen aanraden
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.09.14
Hallo, Mvr kivits Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden.Mvg Dakspecialist Benelux
Eddy Kievit
Eddy Kievit
2023.07.03
Positive
Quality
De kwaliteit die geleverd wordt is goed, ook het omgaan met tegenslagen is noemenswaardig te noemen. De bereikbaarheid is ook prima. Veilig en opgeruimd werken en opleveren is een verbeterpunt.
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.07.03
Hallo, De Heer kievit Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden.Mvg Dakspecialist Benelux
luca van der kolk
luca van der kolk
2023.05.08
Echte vakman
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.05.24
Hallo, Luca van der kolk Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden. Mvg Dakspecialist Benelux
Sem Timmermans
Sem Timmermans
2023.04.24
Positive
Professionalism
Quality
Value
De heren van dakspecialist Benelux zijn netjes langs gekomen voor een dak inspectie op mijn platte uitbouw al snel gezien en zelf ook gedacht dat de dakbedekking aan de oudere kant was de mannen van Dakspecialist Benelux raadde mij aan het te vervangen. Ik kreeg snel een nette offerte en heb uit eindelijk mijn dak laten maken door deze vak mannen. Ik raad u dakspecialst benelux zeker aan.
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.05.24
Hallo, Sem Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden. Mvg Dakspecialist Benelux
Lucy Nyomon
Lucy Nyomon
2023.03.28
Positive
Quality
Ik was opzoek omdat we achter kwamen we lekkage hadden toen kwamen we uit bij Dakspecialist benelux hebben ons snel geholpen en de lekkage opgelost Ook duidelijk laten ze photos zien van de werkzaamheden die ze bij ons uitgevoerd hebben drm raad ik dit bedrijf aan 👍🏻
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.05.24
Hallo, Lucy Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden.Mvg Dakspecialist Benelux
Ryblack
Ryblack
2023.03.27
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
monteurs van dakspecialist Benelux hebben bij mij een dakreparatie uitgevoerd. ze hebben het heel netjes gedaan en leggen ook precies uit wat ze gaan doen. Heel netjes en beleefd zeker een aanrader. Heb ook foto"s voor en na
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.05.24
Hallo, Ryblack Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden. Mvg Dakspecialist Benelux
Kenji Sihan
Kenji Sihan
2023.03.20
Positive
Professionalism
De Dakspecialist Benelux heeft mijn dak snel en goed gerepareerd!
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.05.24
Hallo, Kenji Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden. Mvg Dakspecialist Benelux
Jeroen Schuurmans
Jeroen Schuurmans
2023.03.14
Positive
Quality
De heren van dakspecialist benelux hebben bij mij een dakreparatie uitgevoerd! Super netjes en klantvriendelijk zeker een aanrader!👍🏼👍🏼
Reply from Dakspecialist Benelux 2023.05.24
Hallo, Jeroen Bedankt voor uw positieve beoordeling, we streven er altijd naar om onze beste service te bieden. Mvg Dakspecialist Benelux