Dakservice Kolen Schijndel

Dakservice Kolen Schijndel Reviews

Excellent rating
4.8
125 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (125)
Tank Raps (SpeedM)
Tank Raps (SpeedM)
2024.02.24
Dakservice Kolen is bij mij geweest voor het beoordelen van de schade en een offerte voor herstel. 3man over de vloer gehad, koffie geleut, babbeltje gemaakt, fantastische jongens! meteen de gaten onderzocht en preventief gedicht. die mannen werkelijk waar dachten goed met me mee. keken naar het probleem en kwamen netjes met goeie en bedachtzame oplossingen. Uiteraard ondertussen een mooie offerte gekregen, fijne communicatie en zeer duidelijk. Dennis staat werkelijkwaar continue voor je klaar. geeft open een transparante antwoorden en oplossingen, dit is vanaf nu mijn go to dakbedrijf! mannen bedankt!
Advertisement
Tom Huberts
Tom Huberts
2024.01.24
Dakservice kolen is een top bedrijf. De communicatie is geweldig, ze staan elk moment van de dag voor je klaar. Ze komen afspraken na en voor wat extra werk maken ze geen enkel probleem. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel wat heel goed met je meedenkt in oplossing. Daarnaast is de prijs kwaliteit verhouding ook helemaal prima. Wij zijn heel tevreden met ons gerenoveerde pannendak. Dennis en alle medewerkers van Dakservice kolen, hartelijk dank..
vernieuwing dakterras ontzettend goed en betrouwbaar dakservicebedrijf. echte vaklui, weten waar over ze praten . geven uitleg bij werkzaamheden en zijn uitermate vriendelijk en begripvol. het is de tweede keer dat we gebruik van ze maken tot volle tevredenheid.Chapeau!!!!!
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2024.01.10
Beste Jan, we zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. Bedankt voor uw complimenten over ons vakmanschap en vriendelijkheid! Uw feedback wordt zeer gewaardeerd.
Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen Tijdens de storm van 2 november kwam het halve dak van onze dakkapel naar beneden. Dennis nam de telefoon op en beloofde de volgende dag al te komen voor een noodrepararatie. Hij kwam zijn belofte na en inspecteerde meteen de zwakke plekken van het dak, en legde duidelijk uit wat er nog meer moest gebeuren. Het dak is inmiddels tot onze volle tevredenheid gerepareerd. Vriendelijk en zeer kundig personeel.

Date of experience: 02 November, 2023
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.12.29
Beste Mathieu, bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat we je in zo'n moeilijke situatie konden helpen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet.
Reinier Groen
Reinier Groen
2023.12.29
Topwerk afgeleverd voor drie huizen in Rotterdam. Betrouwbaar bedrijf met medewerkers vol passie. Schappelijke prijzen en niet te beroerd om iets extra's te doen. Echt een aanrader!!
Advertisement
Sjaan Van Es
Sjaan Van Es
2023.12.24
Afgelopen zaterdag met spoed geholpen door dit bedrijf. Snel, vakkundig, vriendelijk en efficiënt. Top en een aanrader!
Hajar Ess
Hajar Ess
2023.12.22
De oorzaak van onze lekkage is ter plekke verholpen. Ze konden de volgende dag al komen. Heel erg tevreden! Bedankt!
Tom Broers
Tom Broers
2023.12.21
Erg goede service en vriendelijk personeel. Nok renovatie, loodwerk bij het dakkapel laten vervangen en kapotte dakpannen laten vervangen. We zijn erg tevreden!
Tineke Goedvolk Vleggeert
Tineke Goedvolk Vleggeert
2023.12.21
Heel fijn bedrijf, geweldig geholpen keurige mannen alles wordt opgeruimd en afgevoerd. En wij zijn heel blij👍🏻Bedankt Harold en zijn maat.
Advertisement
Mustafa Furkan Saka
Mustafa Furkan Saka
2023.12.12
Michael Eboigbe
Michael Eboigbe
2023.12.12
Hele aardig mensen, duidelijk en eerlijke factuur. Fijne afhandeling gehad bij het repareren van mijn schoorsteen.
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.12.12
Dankjewel voor de review micheal , we hebben fijn voor je gewerkt en de communicatie was top 💪 als er ooit iets is dan staan we weer voor je klaar
mieke bosman
mieke bosman
2023.12.12
Snelle service, nette communicatie, ruimte voor overleg en tot nu toe lijkt het erop dat ze goed werk hebben geleverd
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.12.12
Dankjewel mevr bosman voor u review we hebben fijn voor u gewerkt
Ronnie van Heeswijk
Ronnie van Heeswijk
2023.12.07
Duidelijke afspraken en ze leveren vakkundig werk af. We zijn zeer tevreden over Bedankt Daksevice Kolen
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.12.07
Dankjewel voor de review ronnie we hebben fijn voor je gewerkt..
Advertisement
Peter Pleunis
Peter Pleunis
2023.11.22
Super geweldige service. Kolen kwam langs om een lekkage in onze serre op te sporen. De oorzaak was een lekkage via een raam kozijn. Kolen kan dit zelf niet repareren helaas, maar voor de inspectie wilden ze geen rekening sturen. Dit is echt heel klantvriendelijk, de meeste bedrijven rekenen al voorrij kosten zonder dat ze iets oplossen. Een dikke 5 sterren !!
Zjivago Kanders
Zjivago Kanders
2023.11.04
Schoorsteen renovatie en vervangen van nokpannen laten doen. Perfect werk afgeleverd, goede vakmannen en netjes. Zeker een aanrader
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.11.07
Bedankt voor de review we hebben fijn voor u gewerkt
Marion Van damme
Marion Van damme
2023.10.24
Snelle service, actie en reactie, snelle inspectie, mooie prijs, vriendelijk personeel, wat alles mee afvoerde en het dak netjes achter liet .
Hans v Damme
Hans v Damme
2023.10.24
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Netjes afgewerkt en vriendelijk personeel alles netjes achtergelaten topman komt afspraak na
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.10.24
Dankjewel voor je review hans daar doen we het voor
Advertisement
Erik Eisma
Erik Eisma
2023.10.19
Positive
Professionalism
Punctuality
Wat een geweldig bedrijf. Wij hadden een lekkage en nog dezelfde dag hebben Dennis en zijn maat een noodreparatie uitgevoerd. Dit vond ik zo fantastisch dat ik meteen heb besloten om ook de reparatie door hun te laten doen. Wat een fijne mannen en zo vriendelijk. Top bedrijf.
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.10.19
Hee José bedankt voor deze mooie review, we doen ons uiterste best om iedereen te vrede te houden en we vinden het fijn om te lezen dat dit gelukt, is, de overige werkzaamheden om het dak helemaal tip top in orde te maken staat ingepland en dan willen we ook zeker gebruik maken van jou lekkere koffie😏😁
F Schevers
F Schevers
2023.09.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Dakservice Kolen heeft onlangs alle daken opnieuw bedekt, en resultaat is top! Afspraak kon al op redelijk korte termijn, en gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen!
M T
M T
2023.09.14
De vriendelijke werknemers hebben keurig o.a. de schoorsteen gevoegd en een nieuw plat dak gemaakt op de dakkapel. Helaas voor mij waren er nog wat meer puntjes van aandacht gevonden. Maar hier kreeg ik eerst duidelijke foto's van te zien waarna we samen konden afstemmen wat te doen. Uiteindelijk is heel het dak weer mooi op orde gemaakt.
Reply from Dakservice Kolen Schijndel 2023.09.14
Beste bedankt voor u mooie review, en het vertrouwen in ons bedrijf, u dak schoorsteen en dak van de dakkapel kunnen er weer tegen aan voor komende 20 jaar. En als er toch iets is dan kunt u zich kosteloos beroepen op u 10 jaar garantie Met vriendelijke groet, Dennis Dakservicekolen