Dagje uit Breda

www.dagjeuitalmere.nl

Dagje uit Breda Reviews

Good rating
4.4
770 reviews Verified
Dagje uit Breda
%title%

%offer%

Reviews ( 770 ) 4.4

Pauline H.
Pauline H.
2024.05.27
Mijn vriendin had deze ervaring voor ons geboekt als verrassing ! Geniaal ! Heerlijk te combineren met een dagje /avondje Breda nadat je lekker ontladen bent. Aanrader!
Andreas Damen
Andreas Damen
2024.05.26
Wij hebben de smash room gedaan. De frustratie van de huizenmarkt weer even goed een plekje kunnen geven. Supertof!!
Esmee J
Esmee J
2024.05.26
Super toffe ervaring! De werknemers waren enorm vriendelijk en relaxed. Desondanks dat we de laatste groep waren konden we nog genieten van een biertje met bitterballen nadat we de agressie van het dagelijks leven weer kwijt hebben gekund.
Nanda Durieux
Nanda Durieux
2024.05.26
Leuke ervaring!
Helen Houweling
Helen Houweling
2024.05.26
Leslie Van den broek
Leslie Van den broek
2024.05.26
Is super nice
Felice
Felice
2024.05.26
Super leuke plek! Kreeg dit voor mn verjaardag cadeau en hebben enorm genoten! Een soort smashroom en escaperoom in 1, waardoor je het beste van beide hebt. Zeker een aanrader!!
Rick de Knegt
Rick de Knegt
2024.05.26
Super vriendelijk personeel en leuke activiteiten! Bijl gooien is lastiger dan je denkt
Keisha
Keisha
2024.05.26
Maïté Pittoors
Maïté Pittoors
2024.05.26
Jeroen Van Hoof
Jeroen Van Hoof
2024.05.26
Inge Meeuwsen
Inge Meeuwsen
2024.05.26
Super leuk concept. Verhaallijn erg leuk gedaan. Bedankt Hendrik hihi. Vond de flessen voor twee personen wel erg weinig. Wijnflessen waren de beste om kapot te gooien. Toch ff lekker om de frustraties eruit te gooien 👍🏻
Ilona K.
Ilona K.
2024.05.26
Leuke ervaring en mooi dat er een verhaal aan hangt
hanaw ali
hanaw ali
2024.05.26
Net de smash room gedaan en was het echt waard! Een huiselijk cafe ook met veel leuke spelletjes om nog even te blijven hangen en nakletsen 🥂
Proesh Ali
Proesh Ali
2024.05.26
Smashroom is enorm aan te raden, heel meeslepend met een leuk verhaaltje. Medewerkers heel klantvriendelijk ook!
R V
R V
2024.05.25
Wat een slechte smashroom dit zeg! Bij binnenkomst ons aangemeld aan de bar en wilde graag een drankje doen van te voren maar kregen te horen dat daar geen tijd meer voor was. Je raad het al 10 minuten later zaten we nog te wachten voordat we onze gegevens moesten invoeren in een iPad en we ons mochten omkleden, dus dat drankje had makkelijk gekunnen😃 maar dat mocht de pret niet drukken. Eenmaal binnen bij de ruimte van de smashroom aangekomen kregen we uitleg van hoe het werkte (stink wel behoorlijk in de ruimte). Wij beginnend aan het spannende avontuur om alles kapot en klein te slaan💪. Je krijgt eerst een verhaal te horen om zo een code te ontcijferen om een slot te openen zodat je verder kunt. Deze opdracht is best wel simpel te ontcijferen dus stelt niks voor. Door deze kist te openen krijg je ongeveer 40 tennisballen die je kunt gooien naar wat flesjes die op een bar klaar staan, na ongeveer 3 minuten waren we daar al klaar mee en stonden we te wachten totdat er een andere ruimte open ging om daar flessen te mogen kapot gooien tegen een muur (ongeveer 30 flessen totaal). Je mocht maar alleen in deze ruimte ivm veiligheid dus de andere stond steeds te wachten. Er waren 2 stalen buizen waar je mee kon slaan tegen een ijzeren balk (zie het nut hier niet van in) maar veel meer kon je hier niet van maken. Dus binnen 15 minuten waren we helemaal klaar met alles en toen zijn we maar naar buiten gestapt terwijl het verhaal nog bezig was maar om daar te blijven wachten totdat het klaar was zagen we ook niet zitten. Nu waren wij maar met 2 personen maar als je dit met 3 of 4 personen gaat doen dan duurt het helemaal lang het wachten om een keer een fles kapot te mogen gooien. Dat ze hier €25 per persoon voor durven te vragen vind ik belachelijk, het heeft vind ik niks met een smashroom te maken.
Lisette Keijzer
Lisette Keijzer
2024.05.25
Simone Slof
Simone Slof
2024.05.25
Tamara Hooijmans
Tamara Hooijmans
2024.05.24
Hele leuke gezellige plek om wat te drinken en spelletjes te spelen. Genoeg keus in drinken. Wij hebben de smashroom gedaan. Dit was anders dan we hadden verwacht maar wel erg leuk. Heel erg genoten! Super leuk en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader! Tips voor het personeel: maak de smashruimte voor flessen gooien iets breder, met de kast die er hangt is het erg krap voor personen die groot en breed zijn. En check regelmatig of de spellen compleet zijn. Dankjewel!
Damian Vos
Damian Vos
2024.05.22
Leuke sfeer! Lekker met bijlen werpen.