CykloGaráž Reviews

CykloGaráž Reviews

5.0

Excellent - based on 32 reviews

www.cyklogaraz.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (31)
Konstantin
Konstantin
2021-08-21
Super friendly and excellent English!
Reply from CykloGaráž 2021-08-21
Thank you very much. Enjoy your trip in Czech, without flat tyres. :)
Advertisement
Lukáš Růžička
Lukáš Růžička
2021-06-01
Skvělý přístup, perfektní domluva i odvedená práce. Doporučuji :-)
Radka Laštovičková
Radka Laštovičková
2021-05-17
Velká spokojenost! Kolo jsem vyzkoušela na moravských vinicích :) S panem majitelem se dá na všem domluvit, bezproblémová komunikace.
Jana Jirásková
Jana Jirásková
2021-05-03
Super jednání, velmi milý, ochotný, spolehlivý, šikovný pan Rýdlo ? Dokonalý servis i s odvozem, rozumná cena. Prostě velká spokojenost. ??Mohu doporučit, určitě nebudete litovat.
Petr Sukdolak
Petr Sukdolak
2021-04-29
Advertisement
petr kubik
petr kubik
2021-04-10
Super jednání pohoda! A hlavně moc moc šikovný!! Doporučuji!! Prostě musím jen a jen chválít! Super! Všem doporučují !!!
Jana Prokůpková
Jana Prokůpková
2021-04-05
recommends
Vřele doporučuji: blesková komunikace, vstřícné jednání, dovoz dle domluvy v nejkratší možné době,... Pán poradí, vysvětlí i seřídí. Za mě určitě?
Filip Baborak
Filip Baborak
2021-03-13
petr kubik
petr kubik
2020-10-31
Super jednání pohoda! A hlavně moc moc šikovný!! Doporučuji!!
Advertisement
Marcela Dokoupilová
Marcela Dokoupilová
2020-09-23
recommends
Spokojenost po všech stránkách. Rychlá domluva, skvělý servis, svoz od-do domu ... kola seřízena pro celou rodinu, dokonce i 20 let starý "kousek" znovu šlape "jako hodinky" :) Není co vytknout, v případě potřeby se na vás znovu a rádi obrátíme.
Martin Vondra
Martin Vondra
2020-08-30
Martin Kozel
Martin Kozel
2020-08-05
recommends
Skvělý přístup, potřeboval jsem na rychlo(hned druhý den) opravit hydraulické brzdy, i přes hodně práce se mi snažil maximálně vyhovět, pomoci a neodpalkoval me jako většina servisů. I když jsem nakonec problém vyřešil sám, za jednání a ochotu si tu kladnou recenzi 100%zaslouží
Pavlína Kalendová
Pavlína Kalendová
2020-06-25
recommends
Super rychlá komunikace. Servis a ochota na jedničku! Mohu jen doporučit. Příští servis bude zase zde.
Advertisement
Petra Králová
Petra Králová
2020-06-04
recommends
skvělý přístup k zákazníkovi. dovoz nového mazlíčka až domů. moc děkuji za kolo přesně podle mých představ :) určitě znovu navštívíme, až budeme vybírat další kolo do rodiny :)
Miloslava Nykodemová
Miloslava Nykodemová
2020-05-26
Bezchybný servis kola, praktické rady při nákupu doplňků a pro další údržbu a použití. Nebyl problém se časově přizpůsobit a služba odvoz/ dovoz kola domů je skvělý nápad, který ušetří starosti. Určitě můžu doporučit
Míla Nykodemová
Míla Nykodemová
2020-05-25
recommends
Bezchybný servis kola, praktické rady při nákupu doplňků a pro další údržbu a použití. Nebyl problém se časově přizpůsobit a služba odvoz/ dovoz kola domů je skvělý nápad, který ušetří starosti. Určitě můžu doporučit
Diana Krečmarová
Diana Krečmarová
2020-05-20
recommends
Perfektní služba odvoz/dovoz až pod nos + rychlá oprava + výborná komunikace + dodržení termínu i ceny. Diky a určitě brzy na viděnou!
Advertisement
Libor Záhořík
Libor Záhořík
2020-04-29
Perfektní servis, svoz z domu i zpět zajištěn, dostal jsem i dobré tipy a rady o péči a pravidelné údržbě. Určitě budu využívat pravidelně!
Vojtap CZ
Vojtap CZ
2020-04-08
Václav Křivánek
Václav Křivánek
2020-03-13