CW Saddles

www.cwsaddles.nl

CW Saddles Reviews

Excellent rating
4.7
45 reviews Verified
CW Saddles
%title%

%offer%

Reviews ( 45 ) 4.7

Alexander ter Meulen
Alexander ter Meulen
2024.04.25
CW Saddles blinkt uit in zowel kwaliteit als service. Vanaf het eerste moment dat je in contact komt, voel je de passie en expertise. De zadelpasservice is een absolute aanrader, waarbij ze ervoor zorgen dat het zadel perfect past bij de unieke bouw van je paard of pony. Door hun klantenservice en de passie voor paardenwelzijn is CW Saddles de ideale leverancier voor elke paardenliefhebber. Kortom: Gewoon vijf sterren....
Lilia
Lilia
2024.04.22
Fast delivery, great service afterwards. Only positive impression. Thank you
Lammieke Snijders
Lammieke Snijders
2024.03.13
Ik heb er een prachtig zadel gekocht. Ben goed geholpen en voorzien van informatie. Ik kreeg ook alle gelegenheid om te passen.
Karen Zwijze
Karen Zwijze
2024.03.11
Nadia Overbeek
Nadia Overbeek
2024.03.11
kristel de jong
kristel de jong
2024.02.24
Prima en snel geholpen met deskundige hulp zowel passen als als de nazorg.
Digna Schipper
Digna Schipper
2023.11.14
Mooi assortiment, super service!
Natascha Arends
Natascha Arends
2023.09.27
Super fijn geholpen met de aankoop van een nieuw zadel, en het oude zadel prima weer opgevuld.
Stephanie
Stephanie
2023.09.27
Top service
Wendy Lunenborg
Wendy Lunenborg
2022.12.09
Super goed geholpen door cw ondanks dat ze zwangerschapsverlof had heeft ze veel moeite gedaan om ons aan een goed passend zadel te helpen. Haar zadelmaker kon al na een paar dagen langs komen wat echt snel en goed geregeld was. Super blij met onze prestige x optimax k, en vooral onze pony.
S D
S D
2022.11.03
Nikky Dekker
Nikky Dekker
2022.09.08
Super goede service! Nadat ik helaas een nieuw zadel had gekocht wat niet bij mij paste hebben ze samen met mij gekeken wat wel bij mij paste. En kon ik mijn zadel er op inruilen!
Linda Vermeulen-Stegeman
Linda Vermeulen-Stegeman
2022.09.07
Al een aantal jaren trouwe fan van Prestige, CW saddles en de Zadelkamer. Fijne zadels die vakkundig worden aangemeten door Carien en Ilona. Van ieniemie ponyzadeltje tot junioren springzadel. Trots dat Sanne hun sponsor amazone mag zijn en met deze prachtige spullen kan rijden. 5 sterren aanbeveling dus!!
Lianne te Veldhuis
Lianne te Veldhuis
2022.09.07
Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe zadel. Je krijgt alle tijd om verschillende zadels te passen.
Tanja Trela
Tanja Trela
2022.09.06
Alida Dusselaar
Alida Dusselaar
2022.09.06
Erg kundig en meedenkend! Perfect zadel aangemeten!
Loraine Lutter
Loraine Lutter
2022.01.07
Netter Kontakt, tolle, zuverlässige Kaufabwicklung!Bin sehr zufrieden mit meinem neuen Sattel!
Sarah Elisa Barsch
Sarah Elisa Barsch
2021.10.26
Michelle Alberts
Michelle Alberts
2021.09.30
Top service, en top team! Super blij met mijn nieuwe zadel 😊
Judith Bouwmeister
Judith Bouwmeister
2021.09.29
Zeer vakkundig en een ruime keus aan zadels.