Cubania Den Bosch Reviews

Cubania Den Bosch Reviews

4.9

Excellent - based on 33 reviews

www.cubania.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (32)
daan
daan
2023-12-12
Leuke lessen en gezellige groepen. Eddy is een fijne docent met een goed gevoel voor humor. Ongeacht je niveau is dit zeker een aanrader voor je salsa lessen!
Advertisement
Melinda Heijnen
Melinda Heijnen
2023-12-06
Gave les weer vanavond dank je wel.
Sumaya Welbie
Sumaya Welbie
2023-11-27
Top dansschool voor Cubaanse salsa!
Marion Passon
Marion Passon
2023-09-28
recommends
Leuke, leerzame en duidelijke lessen en er is ook ruimte om te lachen. Geen partner? Daar wordt voor gezorgd. De matinees zijn gezellig. Het maakt niet uit of je beginner bent. Je wordt gewoon gevraagd door de gevorderden. Ik ga zeker door.
Reply from Cubania Den Bosch 2023-10-13
Marion Passon Ik ben echt onder de indruk van je profiel en persoonlijkheid🌹💐. Ik bewonder hier ook je goede gevoel voor humor. Je ziet eruit als een aardige dame🌹🌹en ik denk dat je de aanvulling verdient.... Ik zou graag je vriend willen zijn als je het niet erg vindt om mij een vriendschapsverzoek te sturen. Bedankt 💐🥀🌺
Ria Luyt
Ria Luyt
2023-09-22
Goede uitleg en gezellige lessen. 💃🏼💃🏼
Advertisement
JAN BORNEMAN
JAN BORNEMAN
2023-08-18
Altijd super gezellig, fijne sfeer, en een leuke grappige dansleraar.
Maarten
Maarten
2023-08-18
Thomas van den Berg
Thomas van den Berg
2023-07-23
Erg leuke en duidelijke lessen! Zeker aan te bevelen
Martha Sparguh
Martha Sparguh
2023-03-08
recommends
SOMEONE MIGHT FIND THIS HELPFUL I bring to you all positive information on how you can Recover your funds To whom it may concern. I have been a victim of a fraudulent internet site that was claiming to be trusted on line broker firm. After defrauding me for over 5000,00 EUR my account with them was blocked & I have had no access to my account on their site & no way of retrieving my funds. Once I have connected my self with @DIONYSIUSHELIOS team on instagram they have guided me through the whole process & successfully recovered most of my funds. ✅https://instagram.com/dionysius_helios
Reply from Cubania Den Bosch 2023-08-03
Scammer?
Advertisement
Tom Vink
Tom Vink
2022-12-09
Conny Smeekes
Conny Smeekes
2022-12-09
Zo’n inspirerende salsacursus vind je alleen bij Cubania Den Bosch. Met Eddy als inspirerende dansleraar met ook nog eens de nodige humor. Echt aanrader.
Eline Van Der Schaar
Eline Van Der Schaar
2022-12-09
De danslessen van Cubania zijn elke week iets om naar uit te kijken. De lessen zijn variërend en Eddie weet een hoop lol en plezier in de lessen te krijgen. Alleen maar positieve woorden over deze dansschool + de feestjes zijn top!
Piet Rombouts
Piet Rombouts
2022-12-09
Advertisement
mart Smulders
mart Smulders
2022-05-16
Annette
Annette
2022-05-05
Super gezellige dansschool waar je echt Cubaans leert salsa dansen. Tijdens de lessen is het altijd lachen. Fijn ook dat het team altijd hun best doet om ervoor te zorgen dat iedereen een danspartner heeft! De feestjes in de weekenden die Cubania organiseert zijn perfect om te oefenen en de andere dansers beter te leren kennen.
Bart van Halder
Bart van Halder
2022-05-05
Of je nu beginnend of ervaren bent in salsa dansen, Eddy en zijn team kunnen je altijd iets leren. Leuke, leerzame maar vooral gezellig lessen zorgen hiervoor! Gewoon top!
Judith Leussink
Judith Leussink
2022-04-24
Hele fijne dansschool. Een hele vrolijke en enthousiaste docent waardoor de lessen altijd heel gezellig zijn!
Advertisement
Inge van Dongen
Inge van Dongen
2022-04-22
Vrolijke en enthousiaste docent en assistente. De cursus voor beginners heeft een prettige opbouw waarbij de basis vaak herhaald wordt zodat je deze goed leert. Naast de basis leer je allerlei combinaties waardoor er ook voldoende uitdaging is. Een echte aanrader!
Nadia Willems
Nadia Willems
2022-04-21
Leuke salsa club voor alle leeftijden. Eddy (leraar) geeft les met veel humor. De vrouwelijke assistentes zijn gezellig en geven fijne tips. Ook worden er veel feestjes en matinés georganiseerd. Kei gezellig dus.
Pim Van Nunen
Pim Van Nunen
2022-04-11
Leuke salse danslessen! Instructeur is erg leuk en legt goed uit!