Creativ-EventZ Reviews

Creativ-EventZ Reviews

4.7

Excellent - based on 337 reviews

www.creativ-eventz.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (331)
Annefleur Philips
Annefleur Philips
2023-09-08
Verified
Reis door Shoah geschiedenis Afgelopen augustus een reis gemaakt in Polen. De reis heette: een reis door de Shoah geschiedenis. Een bijzondere en indrukwekkende reis die je niet alleen langs Auschwitz leidt, maar ook de gruwelen van een aantal andere kampen laat zien. Alles was tijdens de reis goed geregeld: de pick-up bij de airport, het vervoer gedurende de week, de hotelovernachtingen in verschillende hotels en de indrukwekkende rondleidingen op de kampen zelf. Onze gids was zeer deskundig en zorgde naast de heftige verhalen, ook voor een ontspannen sfeer in de groep. Ik kan iedereen deze reis aanraden, voor wie met eigen ogen wil zien wat er zich toen heeft afgespeeld. Want je kunt zoveel boeken lezen, documentaires/films kijken als je wilt, het gevoel dat het je geeft als je op deze historische plekken staat, valt met niks te vergelijken.
Advertisement
wieske k
wieske k
2023-09-07
Verified
Het was een reis door het verleden wat mensonterend is geweest. En het is goed dat dit nooit vergeten mag worden. Wij zijn met creativ-eventz naar Krakau geweest. Stadstour Auswitsch en Birkenau gedaan. Van begin tot einde super geregeld. De Nederlandse gids Wesley was top. Wat wist hij veel en duidelijk te vertellen. Deze goed georganiseerde reis verdiend een 10.
Anke Lamm
Anke Lamm
2023-09-03
Deelgenomen aan de 7daagse Shoah-reis langs diverse concentratiekampen. Alles prima geregeld. Professionele gidsen. Bedankt Roland en Wesley voor deze onvergetelijke reis!
John&Son
2023-08-16
Prachtige maar ook indrukwekkende reis Een bezoek aan Auschwitz-Birkenau was het hoofddoel van onze reis. Drie jaar geleden bij een andere organisatie geboekt, maar vanwege corona is dit afgezegd. Nu geboekt via Creativ-EventZ vanwege de goede reacties van kennissen. Dit is een schot in de roos geweest. De vliegreis naar Krakau incl. transfers was prima geregeld. In eerste instantie dachten we een grote groep aan te treffen (groepsreis?), maar dat was niet het geval. Zie dit niet als minpunt, want wij hebben met twee landgenoten ons goed kunnen behelpen. De stadswandeling in Krakau was erg mooi met prachtige historische gebouwen. De excursie naar vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau was een excursie om nooit te vergeten. Wij hadden er veel over gelezen en Je hart breekt als je de ellende ziet waart ca. 1,1 miljoen mensen systematisch zijn vermoord. Ongelooflijk dat er nog Holocaustontkenners bestaan terwijl er zoveel bewijzen zijn. De grootte van het kamp is enorm. Dit is niet te omschrijven en ik raad iedereen aan om daar ooit eens naar toe te gaan en negeer de eencelligen die selfies proberen te maken op de treinrails. Mede dankzij de uitstekende gids Wesley (vertrouwd, want hij kende het Westland, met name Naaldwijk), zowel bij de stadswandeling als bij het concentratiekamp is dit een bezoek om nooit meer te vergeten. Gelukkig vertrok onze vlucht de volgende dag vroeg. We hadden er niet aan moeten denken om een dag daarna nog eens gezellig een andere 'attractie' te bezoeken. Pluim voor Creativ-EventZ-EventZ !!
Jey 84
Jey 84
2023-08-13
Prima verblijf in Krakau gehad. Goede transfer van en naar het vliegveld. Top hotel (IBIS Styles Centre) met prima kamer en prima ontbijt. Interessante stadswandeling met gids David en uitstekende, uitgebreide rondleiding in Auschwitz met gids Jeroen die alles zeer boeiend vertelde en uitlegde.
Advertisement
Albert Hadderingh
Albert Hadderingh
2023-06-20
Creativiteit -Eventz heeft voor mij en mijn 2 dochters een indrukwekkende ervaring geregeld in Krakau en Auschwitz. Hotel (Ibis ) was uitstekend. De busrit naar Auschwitz-Birkenau en de gids waren uitstekend. Niks anders dan lof.
maureen619
maureen619
2023-06-19
Verified
Reis Krakau en bezoek aan Auschwitz-Birkenau Een indrukwekkende excursie naar vernietingingskamp Auschwitz-Birkenau. Mede dankzij de gids Wesley is dit een bezoek om nooit meer te vergeten. Krakau is prachtig! Helaas te weinig tijd gehad om alles te kunnen zien. Deze reis was reeds geboekt voor Corona. In de tijd erna is er toch eea gewijzigd in het programma. We vlogen nu op Katowice en niet op Krakau, vanwege een omleiding hebben we 3 uur gereden naar het hotel. Dag 1 was daarmee om. Dag 2, zeer interessante stadswandeling in Krakau met gids Wesley en dag 3 Auschwitz. Dag 4 stond de bus om 7u in de ochtend al klaar om ons op te halen voor de terugvlucht. Erg jammer, we hadden graag meer tijd in Krakau doorgebracht. Het hotel was top! En met de tram voor de deur zit je zo in het centrum.De stad is het waard om nog een keer te bezoeken.
jorianm94
jorianm94
2023-06-15
Verified
Super georganiseerd Alles supergoed georganiseerd en geregeld. De gids Wesley was echt een verademing om naar te luisteren, met zoveel passie en liefde voor de stad heeft hij hele mooie verhalen te vertellen.
chriswaeytens2023
chriswaeytens2023
2023-06-15
Verified
Tot in de puntjes verzorgd... Was een tophotel, lekker eten en top verzorgd... Auschwitz was indrukwekkend om heel stil van te worden.De zoutmijn was weer een mooie uitstap.Ik raad deze City trip aan iedereen aan en dikke pluim voor organisatie.
Advertisement
mark73mdg
mark73mdg
2023-05-17
Verified
Bezoek Polen Hotel was prima! Stadswandeling Krakau en bezoek Auschwitz gedaan onder begeleiding van een super enthousiaste en zeer goed geïnformeerde gids Wesley (geschiedenisleraar dus dat verklaart een hoop!)
jhwrotgans
jhwrotgans
2023-04-14
Verified
Samen met mijn dochter naar Auschwitz. Na een goeie vlucht werden we iets te laat door de chauffeur naar het hotel gebracht, prachtig nieuw hotel, ruime, grote eetzaal, vriendelijke mensen in de receptie, wat je receptie mag noemen. Hele nette kamer met een fijne badkamer.Wandel rondleiding door Krakau, hebben we niet aan mee gedaan, onze fout, want later hoorde we hoe leuk, mooi en gezellig het was. Daarom samen met mijn dochter de stad maar verkend, dit op de step gedaan die overal en nergens staan, veel zien en weinig lopen, ideaal dus. Zaterdag hadden wij de trip naar Auschwitz, dit heeft heel veel indruk gemaakt. Onze gids, Jeroen, een Hollander, die al vel jaren in Polen woont, is echt een topper. Wat hij allemaal heeft verteld, maar ook hoe hij alles uitlegde, Fantastisch. Door zijn verhaal, gaat alles nog meer leven. Maakt het geheel nog meer indruk, heb je nog meer respect voor de mensen, wie er gebleven zijn, maar zeker ook voor de overlevende.En dat er mensen zijn, die dit andere mensen aan kunnen doen..................onbegrijpelijk.Voor de organisatie een dikke pluimMaar voor Jeroen zeker 2 dikke pluimen .
angelo h
angelo h
2023-02-26
Verified
Interessante excursie Auschwitz-Birkenau Heel mooie reis, interessante en heel aangename reisgids Roland grote kennis in zijn vakgebied zelf als je een grote achtergrond heeft kun je dingen en weetjes bijleren Niets was teveel, alles kon, op het einde van de dag nog gezellig napraten in de bar of avondetenIk zou deze zeker aanraden aan vrienden of aanverwanten
Miranda S
Miranda S
2023-02-20
Verified
Reis Krakau Een zeer bizarre reis met veel emotie. Naar auschwitz gaan was al lange tijd mijn wens en we zijn zeer nlij dat we gegaan zijn. Eigenlijk zou het verplicht moeten worden zodat wij nooit vergeten wat er is gebeurd. Krakau is een prachtige stad en we werden zeer goed begeleid. Onze gids Wesley was geweldig
Advertisement
Rijnie B
Rijnie B
2022-11-23
Verified
Bezoek Krakau in combinatie met Auschwitz Bedankt voor de super organisatie van ons verblijf in Krakau in combinatie met het bezoek aan Auschwitz-Bikenau.Complimenten voor onze gids (Valentino) tijdens de stadstour per elektrische golfkar. Wat een enthousiaste jonge man!Heeft echter super voor ons gezorgd en ons, aanvullend aan de audio, veel verteld over Krakau.Tevens de complimenten aan Jeroen, onze gids in Auschwitz-Birkenau. Heeft met passie zijn kennis over alle gebeurtenissen met ons gedeeld.
Rene Bruggeman
Rene Bruggeman
2022-10-20
Samen met Creativ-EventZ drie fantastische reizen naar Berlijn georganiseerd met totaal 300 man. Echte doorpakkers en goede begeleiding ter plekke. Bovendien ontzettende gezellige dagen gehad. Roland en Leon bedankt namens Cotap!
Gertjan van Veldhuizen
Gertjan van Veldhuizen
2022-10-06
Een historische trip om nooit te vergeten. Creativ-Events ontzorgde je volledig, zodat je optimaal kon focusen en genieten van de prachtige stad Krakau. Het bezoek aan Auschwitz en Birkenau was speciaal en een mooie les in nederigheid. De trip was een succes mede dankzij onze gids Wesley die van ongelooflijke toegevoegde waarde was om ons context te geven!
Gertjan van Veldhuizen
Gertjan van Veldhuizen
2022-10-06
Verified
A memorable historical trip to never forget A historical trip to never forget! Creativ-eventz had everything well arranged for you so you could enjoy the beautiful city of Krakau. The visit to Auschwitz & Birkenau is a must so we will never forget and that we stay humble. Our tour guide Wesley was vital in this memorable trip; a perfect guide who made this trip a success with his wealth of knowledge. If you consider visiting Auschwitz/Krakau I would recommend Wesley wholeheartedly.
Advertisement
Jantina Blokland
Jantina Blokland
2022-10-04
Wij hebben de stedentrip Krakau gedaan. Bij Creativ-Eventz was allemaal goed geregeld. Zijn goed en snel geholpen door Leon. Twee dagen met gids Wesley super was dat. Hij kon goed en duidelijk vertellen zowel bij de fietstour in Krakau als bij Auschwitz. We vonden interessant en indrukwekkend
Marco M
Marco M
2022-10-04
Verified
Beste excursie naar Auschwitz die je je maar kan voorstellen We zijn van 26 tm 28 september naar Polen geweest met eigen vervoer. Dat was prima te doen.Het hotel welke jullie hebben uitgekozen, Ibis Styles was een prima hotel, nette kamers, heel vriendelijk personeel, goed ontbijt en goed avondeten.De busreis vanaf het hotel naar Auschwitz was prima, nette bus. Niks mis mee.Wesley, de excursieleider…. Wat een ongelooflijk gepassioneerd persoon is dat. Waar haal je zo iemand vandaan? Hij kon sowieso met iedereen van de groep goed opschieten, maar zijn kennis over Auschwitz is fenomenaal. Zeer, zeer duidelijk kon hij alles vertellen. Niet alsof hij iets voorleest of een verhaaltje uit zijn hoofd heeft geleerd, maar echt met passie en gevoel/emotie. Ik denk dat we allemaal heel blij mochten zijn dat Wesley onze excursieleider was, ik had me geen betere kunnen voorstellen. Mijn kinderen, 19 en 23 waren ook zeer onder de indruk van zijn kennis en kunde. Mijn vader, 86 jaar, heeft het nog steeds over “die man die zo ongelooflijk veel en duidelijk weet te vertellen over de kampen”. Ik ben heel erg blij dat ik via jullie deze reis heb geboekt. Het waren 3 bijzondere en interessante dagen waarbij jullie gezorgd hebben voor een prima verblijfs-accommodatie en een meer dan voortreffelijke “Wesley”!Een meer dan aanrader om dit te boeken bij Creativ-Eventz.
elstremmerde
elstremmerde
2022-09-12
Verified
Prima geregeld De excursiereis naar Krakau was goed geregeld via Creativ-Eventz. Alles klopte. Onze Nederlands sprekende gids Wesley, had veel passie voor zijn vak, met name voor de excursie naar Auschwitz/ Birkenau. Hij vertelde boeiende verhalen. De interactie tussen de gids en de groep was ook heel fijn. Hierdoor was de rondleiding door Krakau ook echt op ons afgestemd.De engelsprekende gids in de Zoutmijnen was slecht te volgen, zij sprak heel snel en er zat druk achter. (de volgende groep kwam er alweer aan) De zoutmijnen op zich waren wel heel mooi om te zien, zeker de moeite waard.