Coorevits Verhuis

www.coorevits-verhuis.be

Coorevits Verhuis Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
94 recensies Geverifieerd
Coorevits Verhuis
%title%

%offer%

Recensies ( 94 ) 5.0

Pascaline Outtier
Pascaline Outtier
2024.05.22
Goede service. Niet twijfelen!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.22
Dat is een duidelijke en dankbare boodschap! Bedankt voor de 5-SterrenReview
Advertentie
Kimberly Van Lierde
Kimberly Van Lierde
2024.05.21
Vlotte, snelle afhandeling van de verhuis! Vriendelijke verhuismaatschappij, zeer hulpvaardig.
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.21
Bedankt voor de fijne review Kimberly
Dimitri Cleeren
Dimitri Cleeren
2024.05.16
Super vlot verlopen. Niets op aan te merken. Ik kan de firma zeker aanraden!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.16
Bedankt voor de aanbeveling Dimitri!!!
jean pierre leyman
jean pierre leyman
2024.05.16
Beide verhuizers top
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.16
Bedankt voor de fijne review !
Martien Vantoortelboom
Martien Vantoortelboom
2024.05.16
verhuis perfect verlopen. Goed georganiseerd en professioneel. Proficiat aan Joris en Artur voor de vlotte praktische uitvoering. Patrick en Martien
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.16
Bedankt voor de fijne review!! Altijd fijn voor het team om dit te lezen.
Advertentie
Koen Josson
Koen Josson
2024.03.28
Amazing service! The move was quick, careful and stress free. The staff are friendly, proactive and professional. Highly recommend !!!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Bedankt Koen voor de review! Alles voor een stressvrije verhuis!
greta gansemans
greta gansemans
2024.01.31
Toch niet nodig gehad maar zijn heel vriendelijk en moest ik ze in de toekomst nodig hebben bel ik zeker
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Greta, bedankt voor het bericht. We kijken uit naar de toekomst 😊😉
Stef Gies
Stef Gies
2024.01.26
We deden beroep op deze firma, die we voorheen helemaal niet kenden, maar die ik nu aan iedereen wil aanraden. Vanaf de eerste ontmoeting, bij het komen aanschouwen van de plaats en de goederen die moesten verhuisd worden tot de uiteindelijke afhandeling verliep alles in een zeer vriendelijke en relaxte sfeer. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn! De offerte was gedetailleerd én correct en de uitvoering van de verhuis verliep bijzonder vlot. Deze mensen luisteren naar de wensen van de klant en zoeken samen naar een snelle, praktische en betaalbare afhandeling. Zéér tevreden over deze samenwerking!!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Hey Stef! Bedankt voor de mooie review. We doen altijd het maximale om onze klanten een fijne verhuisbeleving te bezorgen. Bij deze missie geslaagd! 😄
Aurel Domniteanu
Aurel Domniteanu
2024.01.16
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Aurel, bedankt voor de 5 sterren!
Advertentie
Francois WAGEMANS
Francois WAGEMANS
2023.11.27
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Bedankt voor de 5 sterrenreview Francois!
Robin De Groote
Robin De Groote
2023.10.31
Goede communicatie, vriendelijke medewerker. Hielp zelf mee inladen. En was op tijd, daarom deze 5 sterren. Zeker aan te raden.
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Bedankt om ons aan te raden Robin! Fijn onze bedrijfswaardes terug te zien in jouw review
Samantha Krols
Samantha Krols
2023.10.26
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Bedankt voor de Five-Star-Review🏆🏆🏆🏆🏆
Britt D'hont
Britt D'hont
2023.10.04
1 woord: Topservice! Supercontent van het geleverde werk. Er werd met veel zorg omgegaan met onze spullen en er werd niet getreuzeld bij het in- en uitladen. Door gebruik te maken van de diensten van lift- en verhuisservice Coorevits hebben we heel veel stress en moeite kunnen uitsparen, waarvoor dank. Ik raad het iedereen aan!!!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Veel stress en moeite uitsparen... Dat is onze missie! Bedankt voor de 5-sterrenreview Britt!
Advertentie
Eline Raes
Eline Raes
2023.09.23
Wij hebben een TOP-team over de vloer gekregen 💪💪💪 Vlotte spontane behulpzame mannen die van aanpakken weten. De verhuis was in no-time geregeld zonder 1 schrammetje. Daar werd zorgvuldig voor gezorgd. Wij raden iedereen aan om Coorevits te contacteren om een verhuis te regelen. Heel erg bedankt aan het hele Coorevits-team
Antwoord van Coorevits Verhuis 2023.09.23
Dag Eline, Bedankt voor de super review! We appreciëren het enorm 🙏🏼 Fijn weekend verder! Met vriendelijke groeten, Team Coorevits
Kayla Coussement
Kayla Coussement
2023.09.09
beveelt aan
Topservice, zeker een aanrader!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2023.09.10
Wat een fijne reactie, bedankt voor jullie vertrouwen. Fijne zondag verder Kayla!
Kayla Coussement
Kayla Coussement
2023.09.09
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
👌🙏👍
Sven Steyaert
Sven Steyaert
2023.09.04
Robbert en zijn team hebben onze verhuis vlekkeloos geregeld, mooi op tijd, voorzichtig en professioneel. Coorevits Lift- en Verhuisservice werd mij door vrienden aanbevolen, ik zou er zo opnieuw beroep op doen!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
We like 'voorzichtig en professioneel' 😀😀😀
Advertentie
M P
M P
2023.08.04
Beste liftservice ins west- en oost- vlaanderen!!
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Woehoew! Beste service!!
Jelle Depraetere
Jelle Depraetere
2023.08.04
Tot 2x toe beroep gedaan op Robbert en zijn team. Heel tevreden, alles verliep prima volgens planning. We kunnen deze firma absoluut aanbevelen inzake bekwaamheid en prijs. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking. Mvg Home2sell
Antwoord van Coorevits Verhuis 2024.05.06
Beste Jelle bedankt voor de fijne review! Geen 2 zonder 3 😉. Je roept maar wanneer je ons van doen hebt!
Rita Hiergens
Rita Hiergens
2023.08.04
Super tevreden! Heel correct qua afspraken wat ik heel belangrijk vind. Fijne mensen om mee samen te werken. Alles verliep heel vlot. Een aanrader als je het mij vraagt. Bedankt Robbert en team.
Antwoord van Coorevits Verhuis 2023.08.04
Dag Rita, Bedankt voor de positieve reactie! We appreciëren het enorm! Veel succes in de nieuwe woning en een prettig weekend verder! :) Met vriendelijke groeten, Team Coorevits