ComputerPlus Leiden - smartphone en computerreparaties

ComputerPlus Leiden - smartphone en computerreparaties Reviews

Excellent rating
4.8
466 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (466)
Juul
Juul
2024.04.15
Professioneel, vriendelijk, behulpzaam. Marc denkt mee en zorgt ervoor dat eventuele problemen worden opgelost. Altijd goed!
Ken Ramroochsingh
Ken Ramroochsingh
2024.04.13
Goede communicatie, duidelijke offerte, snelle service.
Jeroen Post
Jeroen Post
2024.04.13
Ik heb een toetsenbord laten vervangen van een laptop. Van te voren heb ik netjes een prijsopgave gekregen en de reparatie is perfect uitgevoerd. Prima adres voor reparaties.
info VHZC
info VHZC
2024.04.13
Snel en goedkoop batterij vervangen van een iPhone.
Helle Schødt Lynge
Helle Schødt Lynge
2024.04.13
Ik ben zeer vakkundig geholpen. Er werd ruim de tijd genomen en geduld getoond. Groeten van een zeer tevreden klant.
Dwayne Valkenburg
Dwayne Valkenburg
2024.04.13
Russell Thompson
Russell Thompson
2024.04.09
Very well organized for picking up or dropping off packages. Very busy when I arrived but the waiting time was minimal.
Diana Brouwer- van Wensveen
Diana Brouwer- van Wensveen
2024.03.30
Prima pakketpunt , kunt overal mee terecht 👍
S C
S C
2024.03.22
Wat betreft pakket service/ophaalpunt kan dit bedrijf er denk ik maar beter mee stoppen... Had hun uitgekozen als ophaalpunt maar toen ik mijn pakket ging ophalen bleken ze lekker met vakantie te zijn (2 weken!). Dat mag uiteraard maar mijn pakket en dat van velen anderen word dan wel onnodig retour gestuurd. Mijn pakket kwam uit Spanje, dus lekker handig!! Ik stond daar nog een tijd geparkeerd om met DHL te bellen waar mijn pakket dan nu is en toen zag ik de ene gedupeerde na de andere arriveren en weer teleurgesteld vertrekken. Vakantie is uiteraard belangrijk, maar kunnen jullie dat dan niet van te voren op de site melden of iets..? Pas nu ik een recensie ging schrijven las ik de vele negatieve ervaringen wat betreft ophaalpunt. Jammer. Beetje laat. Ik kies deze i.i.g nooit meer als ophaalpunt.
Reply from ComputerPlus Leiden - smartphone en computerreparaties 2024.03.25
Beste S. C., Wat jammer dat je alle boosheid naar mij richt. Ik begrijp heel goed dat het vervelend is dat je niet het pakket bij mij kan ophalen, maar ik heb alles gedaan om iedereen te informeren dat ik 11 dagen gesloten ben (incl de Paasdagen). Al 5 weken voor de sluiting heb ik alle pakketdiensten geïnformeerd. Ik heb daar ook een bevestiging van ontvangen dat dit is verwerkt. Je zult begrijpen dat ik geen invloed heb op wat de pakketdienst vermeld op zijn website. Vervolgens heb ik de instructie gevolgd die ik van de pakketdiensten moet uitvoeren voor pakketten die er nog liggen op de laatste ophaaldag voor mijn tijdelijke sluiting. Aanvullend heb ik op mijn website ook al meer dan 5 weken vooruit een overzicht staan van dagen dat de winkel gesloten is. Verder hangt er in de winkel een niet te missen informatiebord met de tijdelijke sluitingen. Ik vind het vervelend dat ik niet jouw pakketje heb kunnen overhandigen, maar ik heb exact gedaan wat de pakketdiensten van mij vragen in dit soort situaties. Daarnaast heb ik ook al een ruime periode vooruit geïnformeerd via de kanalen die ik beschikbaar heb. Het staat je uiteraard vrij een ander pakketpunt te kiezen. Met vriendelijke groet, Marc - ComputerPlus Leiden
Chris Lelarge
Chris Lelarge
2024.03.18
Tess Overbeeke
Tess Overbeeke
2024.03.14
Wat een vakman. Denkt heel erg met je mee en doet zijn best om het beste resultaat te krijgen. Aanrader voor iedereen. Je komt weinig winkels tegen met zoveel persoonlijke aandacht.
Iris de Bruyne
Iris de Bruyne
2024.03.04
ComputerPlus heeft mijn man en mij uitstekend geadviseerd en geholpen. We kunnen weer gerust met de laptop aan het werk. IdB
Rita Puts
Rita Puts
2024.03.01
Onlangs bij ComputerPlus Leiden een refurbished telefoon en computer gekocht. Door Marc prima geadviseerd. De data is door hem overgezet, deskundig en snel. Marc is vriendelijk, geduldig en staat voor je klaar, ook als je achteraf nog een vraag hebt. Een fijn adres in Leiden, ik ben fan!
ماهر/ Maher
ماهر/ Maher
2024.03.01
Snelle service en goede kwaliteit
Niels Dingemanse
Niels Dingemanse
2024.02.25
John Duyvestijn
John Duyvestijn
2024.02.24
zeer goede service die je niet vaak meer ziet in dit soort winkels oude tablet toch nog voorzien van nieuwe oplaadmodule . zeer tevreden klant erbij.
Mario van Teijlingen
Mario van Teijlingen
2024.02.24
Super geholpen. Kwaliteitsproduct met goede instructies voor maximum performance. Volgende keer weer!
Lauwerens Metz
Lauwerens Metz
2024.02.23
Marc is geduldig en vriendelijk. Hij heeft zelfs het robotje van mijn zoon kosteloos gerepareerd terwijl er klanten stonden die hij kon helpen. Dat kwam op mij erg onbaatzuchtig over. Dank!
B Westerdijk
B Westerdijk
2024.02.10
Pascal Aubry
Pascal Aubry
2024.02.02