Bed & Breakfast Chez Vincent Reviews

Bed & Breakfast Chez Vincent Reviews

4.9

Excellent - based on 13 reviews

www.chezvincent.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
hanneke ekennah
hanneke ekennah
2023-10-15
Net terug van een heerlijke week bij B&B Chez Vincent! Ideale plek voor een actieve wandel en/of fiets vakantie. Prachtige omgeving 7 km bij de start van de Mont Ventoux vandaan. Willeke en Vincent weten veel van de omgeving en de mooiste routes in de buurt. Goede combinatie van rust, privacy en gezelligheid. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en aan alle details is gedacht. En daarnaast zijn het gewoon hartstikke leuke mensen!
Location
Rooms
Service
Reply from Bed & Breakfast Chez Vincent 2023-10-16
Fijn te lezen dat jullie hebben genoten. En wij vonden het superleuk jullie te mogen ontvangen!
Christelle
Christelle
2023-09-03
Verified
Super hôte le mot est faible… qualité service sont au rdv, propriétaires hyper agréables, souriants et de bons conseils. Le logement est très propre, literie de bonne qualité. Le petit déjeuner digne d’un hôtel! Je recommande a 300%.
Marc P.
Marc P.
2023-07-31
Verified
excellent emplacement, gîte propre, confortable et les hôtes sont adorables.nous recommandons vivement cette location pour les amateurs de velo ainsi que pour tous les touristes dans le Vaucluse
Sandrine
Sandrine
2023-07-21
Verified
Séjour agréable dans une jolie maison au calme. Belle vue sur le village depuis la piscine. Logement propre et bien agencé.
Susanne Günther
Susanne Günther
2023-07-16
Fahrradfahren in der Provence? Dann können wir B&B Chez Vincent nur wärmstens empfehlen. Ein idealer Ausgangspunkt für Touren zum Mont Ventoux, kleine aber gut ausgestattete Zimmer, ein tolles Frühstück und ein Pool mit herrlichem Blick auf Caromb sowie sehr sehr nette Gastgeber. Herzlichen Dank für die wunderbaren Tage bei Euch liebe Willeke und lieber Vincent. Wir kommen wieder, ganz bestimmt! Herzliche Grüße von Wieland, Fiete und Susanne aus Berlin.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Reply from Bed & Breakfast Chez Vincent 2023-07-17
Thank you for your kind words. It was a pleasure having you and we are already looking forward to next time.
Anne-Sophie
Anne-Sophie
2023-07-11
Verified
Dankjewel Willeke en Vincent voor de warme ontvangst in jullie gezellige en mooie B&B. We onthouden uiteraard de leuke avondgesprekken over het wielrennen bij een rose'tje. Jullie inspanning om het vroege ontbijt mogelijk te maken om voor de hitte de Mont Ventoux te kunnen beklimmen appreciëren we ten zeerste!
Manfred van den Broek
Manfred van den Broek
2023-07-09
Dit jaar hebben wij samen onze nieuwe motoren aangeschaft en wilde wij in verschillende etappes naar de Mont Ventoux om daar de omgeving te ontdekken. Via Google hebben we op deze tocht verschillende B&B’s aangedaan en eigenlijk klopt bij Chez Vincent bijna alles… Bijna alles, ja! Alleen even oppassen met de hoogte van de garagedeur en de balk in de overkapping…. Auw, met mijn 1,96 is het toch even bukken 😫. Hartelijk ontvangst door de eigenaren.
Trip type
Vacation
Location
Rooms
Service
Reply from Bed & Breakfast Chez Vincent 2023-07-12
Dankjewel voor jullie mooie review. We nemen de hoogte van de garagedeur mee in onze verbeterplannen en hopen jullie zeker nog eens te mogen verwelkomen.
Dominique Cammelot
Dominique Cammelot
2023-06-04
Een heerlijke vakantie gehad bij Vincent en Willeke. Fantastische omgeving, leuke pittoreske dorpjes en marktjes in de buurt. Mooie routes met de elektrische fiets gemaakt. Prachtig uitzicht bij de B&B. Dank jullie wel Willeke en Vincent voor de heerlijke vakantie bij jullie! Voor herhaling vatbaar!
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Alexandra Groen
Alexandra Groen
2023-06-04
Heerlijk verblijf gehad bij Willeke en Vincent. De B&B is prachtig gelegen, met een fenomenaal uitzicht op het dorpje Caromb tijdens de zonsondergang. Je kan mooie fietstochten maken in de omgeving, maar je kan ook lekker bij het zwembad blijven als je minder actief wilt zijn.
Trip type
Vacation
Family
Manon Van der Wal
Manon Van der Wal
2023-05-24
Een heerlijk verblijf gehad met z’n tweetjes! Ondanks het wat mindere weer hebben we erg genoten van de prachtige natuur! De B&B voldeed aan al onze verwachtingen. Fijne bedden op de slaapkamer, schoon en frisse badkamer en elke ochtend stond ons ontbijtje klaar. Heerlijk! Daarnaast deden Vincent en Willeke er alles aan om het ons naar de zin te maken. We kregen E-bike routes en tips voor restaurants en wijnhuizen. We komen zeker een keer terug om toch die duik in het zwembad te maken!
Reply from Bed & Breakfast Chez Vincent 2023-06-02
Goed te horen dat jullie het ondanks de buien toch fijn hebben gehad. De volgende keer bestellen we mooi weer ;-)... jullie zijn van harte welkom.
Martin Maas
Martin Maas
2023-05-21
Mooie locatie , leuk stel, hebben veel fiets ervaring en mooie routes. 4 dagen geweest, supertijd gehad
martine scheffer
martine scheffer
2023-05-17
Eind april een kleine week verbleven bij Vincent en Willeke. Ondanks dat wij niet van wielrennen houden hebben we een zeer aangenaam verblijf gehad. De kamers waren ruim, netjes en goed verzorgd. We hebben veel van de omgeving gezien door de tips van Vincent en Willeke. De Mont Ventoux, gorges de Nesque, Vaison-la-romaine en de oker rotsen zijn aanraders. Heerlijke locatie om erop uit te trekken en te wandelen om van de natuur en omgeving te genieten.
Reply from Bed & Breakfast Chez Vincent 2023-05-18
Dankjewel en we kijken ernaar uit jullie in de toekomst weer te mogen ontvangen.
Richard Maat
Richard Maat
2023-04-24
Fantastisch verblijf gehad! Heerlijk gefietst in schitterende omgeving, na materiaalpech mocht ik verder op de fiets van eigenaar Vincent. B&B is van alle gemakken voorzien en Willeke en Vincent hebben altijd tips over fietsroutes en lekkere restaurantjes. Absolute aanrader!
Reply from Bed & Breakfast Chez Vincent 2023-04-26
Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen jullie een volgende keer weer te mogen ontvangen. De Mont Ventoux heeft tenslotte nog 2 kanten om te beklimmen ;-)