DJ Cem East

DJ Cem East Reviews

Excellent rating
5.0
19 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (19)
Ems
Ems
2024.02.26
Top DJ! Wij hebben dj cem east geboekt voor onze bruiloft, en wat een sfeer maakt hij ervan! De gehele avond heeft de dansvloer vol gestaan! Dikke vette aanrader dus!
Advertisement
Sandra Olde Veldhuis
Sandra Olde Veldhuis
2023.12.11
Geweldig mooie bijdrage geleverd aan mijn feestje. Hij voelt prima aan wat het publiek wil
Marc Epping
Marc Epping
2023.12.11
Snapt erg snel zijn publiek en daardoor erg snel een leuke party!!
Wendy Wemekamp
Wendy Wemekamp
2023.04.26
DJ Casmaran heeft bij mij gedraaid toen ik 50 werd. Wat een goed DJ, aanrader voor iedereen. Voelt de feestgangers goed aan en speelt hier super op in. Zeker voor herhaling vatbaar!!!!
Henk van der Meij
Henk van der Meij
2023.02.06
Mede door DJ Cem hebben we een fantastisch feest gehad! Wij hadden 120 personen combinatie werk/privé en de verschillende groepen waren nog niet zo snel naar de dansvloer te krijgen maar het lukte Cem wel en de feestgangers gingen ook helemaal los. Een groot compliment aan Cem!
Advertisement
Esther Runhart
Esther Runhart
2022.10.17
Afgelopen vrijdag onze bruiloft gehad. Voordien telefonisch wensen doorgesproken, erg fijn om elkaar zo te ontmoeten. De avond zelf was één knalfeest!! Precies de goede mix van verschillende stijlen. De dansvloer heeft continu vol gestaan echt top!! Zal het iedereen aanraden! Top Dj!!
Josephine Van De Riet
Josephine Van De Riet
2022.09.29
Vorig jaar heeft Casmaran de muziek op onze bruiloft verzorgd. Voorafgaand hebben we onze muziekwensen kunnen bespreken. Vanaf het moment dat hij de muziek startte is de dansvloer niet meer leeg geweest! Hij voelt het publiek (jong en oud) goed aan, de overgang tussen de nummer liep perfect, kortom deze DJ verstaat zijn vak goed en heeft er voor gezorgd dat wij een onvergetelijke avond hebben gehad!
Ruben Brinks
Ruben Brinks
2022.09.15
Ongelooflijk mooie bruiloft gehad met Cas als DJ. Top sfeer, luistert naar je wensen. Zeker aan te raden!
Bianca Nieuwenburg
Bianca Nieuwenburg
2022.07.24
DJ Cem East (Casmaran Land) is echt een aanrader. Hij neemt vooraf contact met je op en luistert goed naar wat je wensen zijn. Tijdens het feest (50 jaar), weet hij de mensen in beweging te krijgen. Hij heeft een vlotte babbel en voelt het goed aan. Kortom ik heb mede dankzij hem een topfeest gehad.
Advertisement
Floris -93
Floris -93
2022.07.23
Draait mooie platen
Koen n
Koen n
2022.07.15
1 juli heeft Cas op onze bruiloft gedraaid en dat was super! Hij voelde goed aan welke muziek passend was op de verschillende momenten zodat het continue feest was voor ons gemêleerde gezelschap! Er was voor elk wat wils. Ook de overgangen tussen de verschillende nummers waren vlekkeloos!
Jeroen Reinderink
Jeroen Reinderink
2022.07.10
Topfeestje! Mede door DJ Cem met mooie mix tussen onze favoriete muziek en de inspiratie van de DJ daar doorheen. Genoten
Sabine Freriksen
Sabine Freriksen
2022.06.22
10 juni heeft DJ Cem East de muziek verzorgd op ons samen 100 jaar feest. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij terug kijken op een fantastisch feest. Casmaran voelt de sfeer heel goed aan en weet de juiste muziek te draaien. De dansvloer was vol en bleef vol. Naderhand ook van de gasten gehoord dat ze de DJ geweldig vonden. Helemaal top!!
Advertisement
Melis Oonk
Melis Oonk
2022.06.10
Vorig jaar september heeft DJ Cem East (Casmaran Land) op onze bruiloft de muziek verzorgd. Het was een geweldige avond. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en goed ingespeeld op de gasten. I.v.m. corona zou DJ Cas tot 22:00 uur blijven, locatie Fox in Denekamp heeft dezelfde avond besloten dat het feest tot 24:00 uur mocht doorgaan. DJ Casmaran heeft zich aangepast en is ook tot het einde gebleven. Hoe tof! Hier zijn wij hem ook heel dankbaar voor. DJ Carmaran is een leuke, vriendelijk en spontane man, met veel ervaring en voert met veel plezier en passie zijn vak uit!
Theun Brandriet
Theun Brandriet
2022.06.09
Geweldig feest geproduceerd van begin tot eind. Perfecte DJ voor onze bruiloft! Zeker aan te raden wanneer je op zoek bent naar een DJ die een perfecte feest sfeer brengt.
Romy Eradus-Post
Romy Eradus-Post
2022.06.08
Vorig jaar heeft Dj Casmaran op onze bruiloft gedraaid. Voor af hebben we contact gehad en alles goed door gesproken. Aangegeven wat wij mooi vinden en wat niet. En dat we graag wilden dat het gewoon 1 groot feest zou zijn. Hier werd goed gehoor aan gegeven, want wat was het een top feest! Casmaran wist iedereen op de dansvloer te krijgen. Kan niet anders zeggen dat je aan hem een top dj hebt!
Amber Tenb
Amber Tenb
2022.06.08
DJ Cem East heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft omgetoverd werd in één groot feest. Alleen maar lovende geluiden van onze gasten. We zouden hem aan iedereen aanraden. Liefs A&R
Advertisement
Janne K
Janne K
2022.06.07
DJ Cem East heeft één groot feest van onze bruiloft gemaakt. Zonder hem zou het feestje absoluut niet hetzelfde zijn geweest. Hij voelt precies aan waar het ‘publiek’ behoefte aan heeft en gaat goed mee in de opbouw van de band. We zijn super blij dat hij op onze bruiloft heeft gedraaid en zouden hem absoluut aanraden! Heel fijn persoon om op jouw bruiloft aanwezig te hebben en heeft veel enthousiasme voor zijn vak.
joyce kloosterman
joyce kloosterman
2022.04.18
Supertof feest gehad mede dankzij de geweldige muziek van Cem East. Enkele opmerkingen van mijn gasten:’Wat een toffe dj, waar heb je die nou weer vandaan gehaald?’ ‘Wat heerlijk zoals de dj alle verzoekjes aan elkaar weet te verbinden. Geen standaard apres-ski muziek, maar echt afgestemd op het publiek!’,’Wat een heerlijke feestmuziek’, ‘Wat goed niet eerst een uur slow music, maar direct los met dat feest!’, ‘Best party sinds tijden’, ‘Heb je kaartjes van de dj? Die wil ik ook🤩’. Casmaran bedankt voor de geweldige sfeer.