Op. Dr. Celal Alioğlu

Op. Dr. Celal Alioğlu Reviews

Excellent rating
4.9
180 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (180)
Şehrazat YILMAZ
Şehrazat YILMAZ
2024.04.09
Bilgilendirilmesi hastaya olan iletişimi ve genel ofis yönetimi gayet başarılı teşekkür ederiz
Rabia Özcan
Rabia Özcan
2024.04.09
Celal Bey’e ve asistani Sevval hanima hersey icin cook tesekkur ediyorum🙏🏻 Kendisine 2 operasyon yaptirdim ve cok memnun kaldim. Gerek ilgisi, gerek cerrahi olarak mukemmelligi olsun herkese tavsiye ederim. Gozunuz kapali guvenebileceginiz bir doktor.
Yaren Aydın
Yaren Aydın
2024.04.08
Yıllardır araştırma içindeyim, 2 yakınımın tavsiyesiyle Celal bey ve ekibiyle tanıştım. Gerçekten çok ilgililer ve sizleri çok rahatlatıyorlar. Özellikle Şevval hanıma çok teşekkür ediyorum. Enerjisi o kadar iyi ki stresinizi çok kolay atlatmanızı sağlıyor. Burnumu da aşırı beğendim. Kendim bile hangi burnu yakışacagını bilmezken Celal bey yüzüme yakışan bir burun yaptı. Emekleriniz için tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
Ayfer ertürk
Ayfer ertürk
2024.03.19
Busra kayabasi
Busra kayabasi
2024.03.17
İlk botox ve dudak dolgusu deneyimimi Dr.Celal bey ile deneyimledim.Morarma bile olmadı. Çok doğal oldu. Celal bey işinde bir numara. İlgi alakası ve ekibine teşekkürler :)
dilara kuzey
dilara kuzey
2024.03.17
Merhaba botoks uygulamasi yaptirdim memnun kaldim.Tam istedigim gibi oldu.Kendisi isinde cok basarili enerjik guleryuzlu basarili doktordur.Ekibide cok guleryuzlu ve samimiydi.
özlem özbek
özlem özbek
2024.03.07
Kliniğe girdiğim andan itibaren tüm ekip tarafından gösterilen güler yüz ve ilgi sayesinde ameliyata endişesiz ve çok huzurlu girdim. Ameliyata gireceğiniz için çok heyecanlı ve bazen de kaygılı olabiliyorsunuz. Bu noktada doktorunuzun profesyonelliği çok önemli. Doktorum Celal Bey'in gerçekçi ve doğru yönlendirmesiyle tüm sorularıma cevap aldım. Ameliyat sonrasındaki iyilesme sürecim de Celal Bey' in kullandığı teknik sayesinde çok konforlu ilerledi. Normalde cok kolay ödem problemi yasayan biriyimdir ama sisliklerim ve morluklarim neredeyse hiç olmadı. Ayrica Celal Bey'in asistani Şeval Hanım'a da cok tesekkur ederim. Tüm kaygilarimi anlayip her soruma tüm içtenliğiyle yanit verdi. Kendisi de son derece sonuç odaklı. Yani gözünüz kapalı kendinizi Dr Celal Alioğlu klinigine emanet edebilirsiniz.
EMRE DEMİRTAŞ
EMRE DEMİRTAŞ
2024.03.07
Merhabalar, 6 ay önce Celal beyde burun ameliyatı oldum , ilk başta ne kadar tedirgin olsamda Celal bey ile görüşmeden sonra herşey değişti ve huzurlu bir şekilde ameliyat oldum , Celal beye ve tüm ekibe desteği için çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
gamze anar
gamze anar
2024.02.17
Harika bir doktor harika bir ekip. Ben kendileriyle tanistigim için çok mutluyum. Ameliyat sonrası burnum cok doğal oldu , aynı anda göz kapağı ameliyati da oldum. Iyilesme sürecimde ne ağrı ne şişlik ne de morarma yasadim. Kullanilan tamponda nefes almaya asla engel olmadı.Her zaman kendilerine ulasabildim. Her talebim dinlendi.Celal bey gercekten isinde cok iyi ben cok memnunum. Asistanı Şevval Hanim da her zaman her konuda cok yardımcı ve tüm sureclere cok hakim. Başka bir doktor arayisina girmenize hiç gerek yok. Gönül rahatligiyla iletişime gecebilirsiniz.
Giulia Milano
Giulia Milano
2024.01.12
Sono qui, a distanza di quasi 3 settimane dall’intervento, per dare il massimo della valutazione. È stata l’esperienza migliore che io abbia mai desiderato. Il dolore sopportabile, l’operazione è stata perfetta, l’organizzazione puntuale e precisa. Il risultato è ottimo!!! Ringrazio di cuore il dottor Celal, per il magnifico lavoro che ha fatto. E grazie anche a Selbi, per essermi stata accanto e avermi aiutata sempre. Consiglio questa esperienza a chiunque volesse rifarsi il seno. Non c’è decisione migliore di loro
Seda Coruh
Seda Coruh
2024.01.05
Burun ameliyatı ve tek taraflı otoplasti ameliyatı oldum o kadar memnunum ki artık rahatlıkla saçımı toplayabiliyorum, burun ameliyatı ise rahatlıkla nefes alabiliyorum ve en önemlisi abartı kalkık bir burun olmaması ve gören herkesin çok çok beğenmesi iyi ki siz! 😍 her şey için teşekkür ederim
şeval acar
şeval acar
2024.01.04
Merhabalar; Ben Doktor Celal Bey’in asistanıyım. Her zaman, sizler için çalışmaya, en iyisini yapmaya gayret gösterdiğimizi bilin isteriz. Paylaşmış olduğum, elimde mevcut olan bazı hastalarımızın mutluluklarını ve içtenliklerini görmeniizi istedik. Paylaşamadığım hastalarımız, lütfen kusura bakmayın. Hepinizi çok ayrı seviyoruz. Sizler iyi ki varsınız. 🤍 Her zaman her süreçte yardımcı olmaya ve yanınızda olmaya hazırız. 🤍 Ve şunu özellikle belirtmek isterim ki, hiç kimse mükemmel ve kusursuz değildir. Tıpkı bizler gibi.. kusurları ile, takıntılığı ile, mutluluğu ile, hepimiz insanız. Doktorlarda.. Siz hep varolun Sayın Celal Alioğlu..
Özgür Acar
Özgür Acar
2024.01.04
Güzel bi ekiple ve tabi şahane bi doktorla anca bu kadar harikalar yaratılır♥️
Татьяна Гришко
Татьяна Гришко
2024.01.04
I visited Dr.Celal Alioglu on the recommendation of a friend. I had blepharoplasty performed. I fully satisfied with performance , it felt like my vision had improved and became clearer and brighter. Everything was done quickly and efficiently. Special thanks to Selby for handling the entire process from airport pickup to the end of the stay. I recommend this doctor and his team to everyone.
Derya Türkoğlu
Derya Türkoğlu
2024.01.04
Ilk başta çok iyi karşılandım,herkes güler yüzlü ve yardım sever , cerrah işini en iyi yapan kişi gibi kendini sergiler size ,kaç tane başaralı ameliyat ve memnun müşteri hikayeleri anlatılır size, iki ameliyat geçirdim ilki Göğüs Ameliyatı ( Başarısız ) !! Haliyle gurbetçi para basıyor zannediyorlar Tekrar bilet almak zorunda kaldım , ikinci kez gittiğim de ise ,daha Almanya'da iken bana daha farklı ameliyatlar için bilgi vermeye başladılar daha güzel görünebilme imkanını ele alıp göz kapaklarımı yaptırmak için ikna edildim. Sonuç göğsüm ilkinde başarısız olduğu gibi göz kapağı ameliyatımda başarıya ulaşılamadı, ben ilk bakışta bile birşeyin yolunda gitmediğini anlamıştım,ama bana iki ay şişikligin inip herşeyin normal gözükecegi söylendi, haftalar sonra acı gerçek ortadaydı !! gözlerim artık birbirinden farklı gözüküyordu !! Doğal halinden daha beter hal almıştı ,işin ciddeyeti belli olunca , gelin tekrar düzeltelim edelim dediler , en azından insancıl bir yaklaşım olarak uçak biletimin karşılanmasını bekledim en azından bunu yapacaklarını düşündüm .ama asla ve asla başarısızlıklarının arkasında durmayıp size seçenek sunmuyorlar ve belli şikayetlerim den sonra bana cevap bile yazılmadı ve ignore edildim , Telefonda ağladım yakardım böyle dışarı çıkamam diye ,size dönücez dediler ve kimse aramadı, SONUÇ OLARAK CERRAHA VE ORDAKI BÜTÜN INSANLARA Hakkımı HELAL ETMIYORUM, TAVSIYE ETMIYORUM , GÜZELLEŞMEK YERINE KABUS YAŞAMAK ISTERSENIZ,Sizin Tercihiniz , O ZAMAN ŞIMDIDEN GEÇMIŞ OLSUN ...
Reply from Op. Dr. Celal Alioğlu 2024.01.05
Derya hanım, öncelikle sayenizde ilk tek yıldızlı yorumumuzu almış olduk. ☺️ Sizin sürecinizle en başından beri olması gerektiği gibi ilgilendik. Her estetik ameliyatta %3-5 arasında revizyon ihtimali bulunmaktadır. Aynı istatistikler bizim yapmış olduğumuz ameliyatlarda da bu şekildedir. Öncelikle meme ameliyatınızın kolay bir cerrahi olmadığını ve iki seansta yapılması gerektiğini en başında size anlattık. Siz de bu durumu kabul ettiniz. Çevrenizden de bize daha önce ameliyat olmuş ve oldukça memnun kalmış kişilerden duyduğumuz kadarıyla da meme ameliyatı sonucunuzdan oldukça memnunsunuz. Daha sonra göz kapağı ameliyatı olmayı da siz istediniz. İkinci ameliyatınızda da göz kapağı ameliyatı yaptık. Mevcut şikayetiniz bir gözünüzün daha kapalı olduğu yönünde. Ameliyat öncesi fotoğraflar da da aynı durum söz konusu. Biz bu konuda bir değişiklik yapmadık. Bunu cerrahi ile düzeltmemiz mümkün değildir. Anatomik bir durumdur. Yine iyi niyet kapsamında İstanbul’a sizi davet ettik. Hasta politikamız gereği revizyon ameliyatlarından ek ücret almıyoruz. Ancak uçak bileti konaklama ve hastane ücretlerini her hastamızdan talep ediyoruz. Siz bu şartları önceden bildiğiniz halde ekonomik ve ailevi gerekçeler öne sürerek kabul etmediniz. Bizden para talep ettiniz ve vermememiz durumunda bu yorumu yapacağınızı da tehditkar bir şekilde bize ilettiniz. Elimizde ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarınız mevcut. Sürecin bu şekilde ilerleme ihtimalini ameliyat öncesinde davranışlarınızdan ötürü ön görmüştük. Bu nedenle tüm bu süreci ameliyat öncesinde size yazdırarak imzalattık. Ameliyat öncesi-sonrası fotoğrafları da isteğiniz doğrultusunda burada paylaşabiliriz. Hasta memnuniyet oranımız %90 üzerindedir. Herkesi memnun etmemiz hiç bir zaman mümkün değildir. Her hastamıza söylediğimiz şudur; bizler hiçbir zaman mükemmel sonuç vadetmeyiz. İyi niyet çerçevesinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız. Umarım ileriki hayatınızda mutlu olursunuz. İyi günler dileriz.
Natalia Kos
Natalia Kos
2023.12.26
I would like to share my gratitude to Doctor Celal. He is an outstanding professional and a great person. I am very happy that I met him. He has performed a rhinoplastic surgery for me. I had a pretty complicated case and doctors in my country didn’t want to operate. Doctor Celal has clearly explained me what he was going to do about my nose. The surgery went very well. I had a good anestesia without any side effects and my nose looks very pretty now. Moreover, now I breathe very well. I was provided with all the necessary medications that helped me during the first week of my recovery. I didn’t need any additional painkillers. The best moment after my surgery was seeing a happy and satisfied face of my doctor close to me when I was brought to my hospital room. The operation went great and now I have a beautiful nose without deviation, hump and that breathes very well. I am very happy that trusted Doctor Celal and relied on his professional expertise and experience. Now after seeing first pictures, my friends are also thinking about fixing their noses. Look forward to the final result.
Fatma Önçlü
Fatma Önçlü
2023.12.23
Dr Celal Alioğlu ve ekibine çok teşekkür ederiz. Çok yetenekli ve ilgili bir ekip. Doktorumuzdan çok memnun kaldık. Herkese tavsiye edeceğiz.
Ebru Önçlü
Ebru Önçlü
2023.12.23
jenni Tekbas
jenni Tekbas
2023.12.23
Doktor beyde yeni burun ameliyati oldum ve bu sürecte tüm ekipten ve doktor beyden asiri memnun kaldim.
Vladyslava Diatchyna
Vladyslava Diatchyna
2023.12.20
Хочу висловити подяку доктору Джелалу Алліоглу за професійно виконану роботу. Мені була надана послуга зі збільшення грудей, на консультації було вирішено поставити мені імпланти об'ємом 300 мл, але в процесі операції лікар вирішив, що з огляду на мою анатомію тіла це буде непропорційно до мого тіла, тому він мені поставив імпланти 275 мл. Дякую за виявлену ініціативу і за те, що лікар думає насамперед про пацієнта, про естетику краси тіла. Я дуже задоволена результатом і дуже рада, що мені не поставили більше імпланти, це було б занадто вульгарно і непропорційно. У майбутньому, коли захочу зробити блефаропластику, то я звернуся саме до доктора Джелала, тому що я побачила, що в нього все гаразд із поняттям краси та жіночності і я йому довіряю.