Autorijschool Cakmak

www.cakmak.nl

Autorijschool Cakmak Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
510 recensies Geverifieerd
Autorijschool Cakmak
%title%

%offer%

Recensies ( 509 ) 5.0

Tjerk Pohlmann
Tjerk Pohlmann
2024.05.17
In 1 keer geslaagd!! Hele fijne rijschool, alles verliep soepel en Aziz is een rustige en sociale kerel die je helemaal klaar stoomt om in 1 keer af te rijden. Dankjewel Cakmak!
brecht overbosch
brecht overbosch
2024.05.14
Aanrader! Super fijne rijschool, altijd alles goed geregeld. En speciaal dank aan Aziz, voor zijn duidelijkheid, geduld en gezelligheid. In 1x geslaagd.
Zania Zorgvol
Zania Zorgvol
2024.05.14
jan vlugt
jan vlugt
2024.05.14
Top rijschool, niet alleen de regeltjes maar je leert ook echt rijden. Alles geregeld. Aziz top instructeur, geduldig, sociaal en altijd in de mood voor een grapje. In 1 keer geslaagd.
jb-turk karabulut
jb-turk karabulut
2024.05.14
Heel duidelijk en goede uitleg in eenkeer geslaagd💪🏻
Bart Molenaar
Bart Molenaar
2024.04.28
Goede rijlessen en snel afrijden.
Sirac Yildiz
Sirac Yildiz
2024.04.25
Goede lessen geven ze. Ook is het gezellig tijdens de lessen. Praktijk ook in 1x gehaald
Jasper Van Den Vlekkert
Jasper Van Den Vlekkert
2024.04.21
beveelt aan
Ik heb na een paar maanden te hebben gelest nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald en ik had het niet zonder Ergun kunnen doen. Wegens de snelle service en uitstekende instructeurs kan ik rijschool Cakmak aan iedereen aanraden.
fatma oktem
fatma oktem
2024.04.19
Boaz Van Dijk
Boaz Van Dijk
2024.04.14
Erg fijne rijschool, ze werken erg hard voor je en helpen je graag. Met aardige en grappige instructeurs rij je snel zonder stress. Ik heb slechte ervaringen gehad met rijscholen maar Cakmak doet er alles aan om je te laten slagen. Ik wens ze al het geluk toe
Jinte de boer
Jinte de boer
2024.04.11
Rijbewijs in 1x gehaald bij de beste rijschool in de omgeving🔥🔥 Speciale dank aan Nuri voor de top rijlessen, hele goede rijschool en ik zou iedereen aanraden om hier rijles te nemen want dan heb je je rijbewijs binnen no time en je leert heel goed autorijden !!
Valentijn Heintz
Valentijn Heintz
2024.04.03
Super goede rijschool, altijd tevreden geweest met mijn rijinstructeur. Zeker aan te raden!!
Chaimae Gachi
Chaimae Gachi
2024.03.28
Rijschool cakmak is een geweldige rijschool met professionele rij-instructeurs. Ik had een hele fijne ervaring met rij-instructeur Nuri, hij was altijd heel kalm en had heel veel geduld met mij. Ik ben altijd met plezier naar mijn rijlessen gegaan. Ben je opzoek naar een geweldige rijschool dan ben je bij Cakmak aan het goede adres :)
oscar bender
oscar bender
2024.03.28
Heel erg goede rijschool!
Kéan Lin
Kéan Lin
2024.03.27
Hele aardige instructeur, en hele goede lessen. Ik ben in 1 keer geslaagd. Bedankt voor de lessen!
خليل ابراهيم
خليل ابراهيم
2024.03.14
إنها مدرسه بكل ماتعنيه الكلمه من معنا إذا كنت تريد التعلم والنجاح فهنا ما تطلب
nabil ait errami
nabil ait errami
2024.03.12
Gister heb ik praktijk examen gedaan voor auto en ik ben in 1 keer geslaagd. Ik wil graag Aziz en Abdullah erg bedanken. Ik had geen betere rijinstructeurs kunnen hebben🥳. Als u opzoek bent naar een rijschool, dan zou ik voor rijschool Chakmak kiezen
Pieter Aleman
Pieter Aleman
2024.03.11
In 1x geslaagd voor mijn auto. Het was een leuke tijd bij Cakmak. De lessen die ik heb gevolgd waren altijd fijn en prettig.
Latino Boyke
Latino Boyke
2024.03.08
In 1 keer geslaagd met maar 1 les ! Top bedankt voor de snelle service
Ornello Alibasic
Ornello Alibasic
2024.03.07
In een keer geslaagd met speciale dank aan Ergun. Ruime mogelijkheden om lessen te nemen, goede begeleiding en flexibiliteit.