Café Satchmo

Café Satchmo Reviews

Good rating
4.1
394 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (394)
Juan L R
Juan L R
2024.04.05
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Jennifer Nielsen
Jennifer Nielsen
2024.04.03
Atmosphere
Food
Service
Jan Johansen
Jan Johansen
2024.03.17
Hyggelig lille café i centrum af Roskilde. Prøver de udendørs pladser når temperaturen kommer over 5 grader 😊
Atmosphere
Food
Service
Evy Steffen
Evy Steffen
2024.02.25
Atmosphere
Food
Service
Ruby Shuey
Ruby Shuey
2024.02.22
My visit today, Thursday 12-14:00, for lunch with a friend went great. Very healthy food, friendly staff, and funky vibe. I would definitely come again! It was definitely populated when I got there 11:55 but, also a few tables left. I ordered the three item brunch, the plate came fast and the food tasted good.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Vianna B
Vianna B
2024.01.28
Dejlig brunch og venlig betjening, omend vi ventede lidt længe på servering. Besøger gerne igen.
Atmosphere
Food
Service
KATERINA AAA
KATERINA AAA
2024.01.23
Atmosphere
Food
Service
Xavier Friedrich
Xavier Friedrich
2024.01.08
Atmosphere
Food
Service
Erik Hauge Sejr II Sejr
Erik Hauge Sejr II Sejr
2024.01.01
Én af Roskilde caféoaser. Tæt på én af Danmarks bedst besøgte kirker; sød, venlig og serviceminded personale i Satchmo. Opkaldt efter Louis Armstrong - legendarisk jazztrompetist - sanger & entertainer. Whats not to like? E.H.S. - BeO, Trekroner. Dk.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Christian Vest
Christian Vest
2023.12.31
Hyggelig café med lækre retter!
Atmosphere
Food
Service
Kirsten S. Christoffersen
Kirsten S. Christoffersen
2023.12.29
Fint sted. Måske lidt kikset at sidde lige ved toiletdøren, når man booker i god tid.
Atmosphere
Food
Service
Rasmus Jørgensen
Rasmus Jørgensen
2023.12.22
Atmosphere
Food
Service
Mette Holmgaard
Mette Holmgaard
2023.12.19
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Kim Valdemar Larsen
Kim Valdemar Larsen
2023.12.07
Urimeligt dyr kaffe - 49kr. for en hent almindelig sort kaffe i normal størrelse. Stemningen er altid god, men priserne er uhyrlige.
Atmosphere
Pia Borlund
Pia Borlund
2023.12.01
Hyggeligt og lækkert.
Atmosphere
Food
Service
Rebekka Dirksen
Rebekka Dirksen
2023.11.23
Atmosphere
Food
Service
Kathrine H
Kathrine H
2023.11.04
Hyggeligt lille sted. Deres brunch er som enhver andet. Ikke noget speciel. Jeg syntes dog at der manglede smør. Deres chai latte er alt for sød. Kasse med legesager til ungerne. Ingen i selskabet blev bedt om at vise Coronapas. Opdateret 4/11-23 Toast med skinke og ost består af 5-6 skiver serano skinke og er derved super salt og lidt mærkelig at spise. Tunsalaten er ligeledes salt og laksereletten var helt flydende. Der er til gengæld rigeligt karry i kyllingesalaten. Der er meget larm i forreste del af caféen. Ikke en super positiv oplevelse.
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Jeanette Kristensen
Jeanette Kristensen
2023.11.03
Jeg har været her mange gange og der er en grund til at jeg kommer igen og igen. Maden/kagerne er vegetarisk / vegansk hvis man ønsker det. Fine råvarer og masser af retro-hygge. Smilende og super sødt personale. Jeg kommer igen 🌸🌸
Atmosphere
Food
Service
Anders Viborg
Anders Viborg
2023.10.29
Kaffen smagte rigtig godt og et krus er lig med en lille kaffe. Gulerodskage var perfekt. Smag og konsistensen var som den skulle være. Man får et kæmpestort stykke. Servicen var i top. Placeringen er central. Stemningen og indretningen oser af hygge.
Atmosphere
Food
Service
Pia Lieb
Pia Lieb
2023.10.13
Fik en kop kaffe med en veninde, hyggeligt sted men lidt dyrt
Atmosphere
Service