Cafe L'Île

Cafe L'Île Reviews

Excellent rating
4.7
87 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (76)
Francesca Baggio
Francesca Baggio
2022.02.10
Great burgers, awesome service, and easy parking (behind the café or by the supermarket Netto). They always have vegan, vegetarian e gluten free options. Plus the Café inside is really cozy and nice!
Advertisement
Gitte Ingeborg Larsen
Gitte Ingeborg Larsen
2022.01.13
Tobias Lollesgaard
Tobias Lollesgaard
2021.12.05
Det er på den dyre side for en studerende men ellers standart priser. Maden og servicen på stedet er god. Det er stedet der altid har åbent.
Mark Hammer
Mark Hammer
2021.12.04
Super burger og gode pomfritter. Behagelig og god service.
Alvise Nardin
Alvise Nardin
2021.11.27
Super!!!extremely kind owners and great food!
Advertisement
Mette Frydenlund
Mette Frydenlund
2021.11.27
Behagelig og smilende modtagelse af personalet. Et varmt og hyggeligt sted i pæne omgivelser. Første gang vi har været her og bestemt ikke sidste gang vi kommer her. Maden var klar indenfor Ca. 10-15 min. Maden så lækker og indbydende ud og smagte himmelsk. Ikke sidste gang vi kører ind til Café L'Ile, også selvom vi bor et stykke fra stedet ?
Simone Moro
Simone Moro
2021.11.27
Super hospitaly friendly, very relaxing rooms and very good foods❤️
Nikolaj (Nikolaj)
Nikolaj (Nikolaj)
2021.11.25
Camilla K
Camilla K
2021.11.13
Verified
Positivt overraskende oplevelse Jeg bor ret tæt på Café L'île, men opdagede den først for nylig ved et tilfælde. Jeg er veganer, og de veganske muligheder er ikke så store i Odense. Min mand og jeg blev meget overraskede over den fine café, den hyggelige franske stemning, den venlige betjening og den vildt gode mad. Og der er nok mad til selv de mest sultne. Vi kommer snart igen, og næste gang vil vi bestemt spise i den gode atmosfære i stedet for at tage maden med hjem.
Advertisement
Yuliya Aliaksandrava
Yuliya Aliaksandrava
2021.11.09
Cr B
Cr B
2021.11.08
Lovely place, tasty food and friendly staff! The veggie and vegan options were absolutely delicious!
Michela Dissegna
Michela Dissegna
2021.10.24
Friendly staff and service top notch
Ib Nielsen
Ib Nielsen
2021.10.24
Advertisement
René Melander
René Melander
2021.10.11
Fik serveret nogle aldeles lækre burgere med tilbehør til rimelige priser. Betjening var venlig, kompetent og imødekommende med hensyn til specielle ønsker.
F. Gül Özen
F. Gül Özen
2021.10.09
Sehr tolle Café Hause wo man schöne Atmosphäre Brettspiel spielen und leckere Kuchen essen und Caffè als auch Bier oder Wein trinken kann. Mit netter Bedienung genießen Sie sich den Tag in gemütlichen Sitzplätze. Kinder können Malbuch und viele verschiedene Spielkarten finden und haben viel Spaß in Café L'Île. Vielen Dank für Ihre Mühe und lächelnde Gesicht (:
Lucas Olai Jarlkov Olsen
Lucas Olai Jarlkov Olsen
2021.10.08
Martin Grau Eskildsen
Martin Grau Eskildsen
2021.10.06
Yderst lækker mad, dejligt miljø
Advertisement
Saleha Simonsen
Saleha Simonsen
2021.09.29
Bestilte en snackkurv via WOLT til 99 kr. og de manglede 2 chili cheesetops. Jeg tog fat i WOLT som tog fat i caféen, men de ville ikke gøre noget ved det. Derudover var pomfritterne sindssygt oversaltede. Jeg bestiller ikke igen, men det er vel smag og behag.
Tetiana Skytt
Tetiana Skytt
2021.09.26
Karina Refning
Karina Refning
2021.09.21