ByLebon

ByLebon Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Judith Ter Horst
Judith Ter Horst
2024.04.21
Prachtige wasmand ontvangen. Staat heel mooi in onze badkamer. Er was eerst iets mis gegaan met de levering. Dit werd snel opgelost: de mand werd persoonlijk langs gebracht. Goede service!
Reply from ByLebon 2024.04.21
Dank je wel Judith en heel veel plezier met je nieuwe badkamer (en de mand natuurlijk :))!
Advertisement
Moniek Moorman
Moniek Moorman
2024.03.14
Altijd even afwachten als je via een nieuwe webshop gaat bestellen, maar ByLebon is een aanrader. De (was)mand die ik heb besteld bleek nog mooier dan op de foto's, van goede kwaliteit en perfect afgewerkt. Ook de service is opvallend goed, je kunt gewoon bellen voor wat toelichting (dat is inmiddels vrij uitzonderlijk) en de mand werd de volgende dag keurig verpakt bezorgd.
Thijs Gerritsen
Thijs Gerritsen
2023.12.02
Super mooie handgemaakte producten!
Amber Becking
Amber Becking
2023.11.29
Stein Grubben
Stein Grubben
2023.08.26
Prachtige spullen, we zijn enorm blij met het masker en het staat super. Kwaliteit is hoogwaardig en echt een uniek item!
Reply from ByLebon 2023.08.26
Thanks Stein, veel plezier ermee!
Advertisement
rabie el khalil
rabie el khalil
2023.07.29
Echt blij , super kwaliteit. Goeie keuze
efy 5555
efy 5555
2023.07.29
Mooi spullen het was het geld waard💐
Abiba Ouedraogo
Abiba Ouedraogo
2023.07.26
Deze mand is precies wat ik zocht. Ben er dus heel erg blij mee. Super mooie kwaliteit en precies wat ik hoopte !
Marga Nobel-Veldhuis
Marga Nobel-Veldhuis
2023.07.26
Advertisement
P Keijzer
P Keijzer
2023.07.25
Zeer tevreden over het bestelde product. Mooie kwaliteit. Ziet er uit zoals op de afbeelding van de webshop. Heel blij mee.
Amal Ahmed
Amal Ahmed
2023.07.24
philip antonissen
philip antonissen
2023.07.24
Rob Scholten
Rob Scholten
2023.07.24
Prachtige selectie van Afrikaanse kunst, echt handwerk.
Advertisement
Ellis Ten have
Ellis Ten have
2023.07.24
martijn blom
martijn blom
2023.07.24
Angelique Mandersloot
Angelique Mandersloot
2023.07.23
Raffaela C
Raffaela C
2023.07.23
super goede service!
Advertisement
Dorien Rotman
Dorien Rotman
2023.07.23
Lianne Scholten
Lianne Scholten
2023.07.23
Emmy Ighekpe
Emmy Ighekpe
2023.07.23
Spullen van kwaliteit, uniek. Ga er langs!