ByFeelingz bruidsfotografie Reviews

ByFeelingz bruidsfotografie Reviews

5.0

Excellent - based on 18 reviews

www.byfeelingz.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (18)
Valerie de Vries - Gorissen
Valerie de Vries - Gorissen
2022-08-18
recommends
Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Ivo en Chantal! Ze denken mee, zijn duidelijk ervaren in wat ze doen en hebben prachtige foto's afgeleverd. De pre-wedding shoot zat inbegrepen in ons pakket en is wat ons betreft een geweldige manier om elkaar te leren kennen. Wij waren zeker op ons gemak bij deze fotografen.
Advertisement
Valerie de Vries - Gorissen
Valerie de Vries - Gorissen
2022-08-18
"Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Ivo en Chantal! Ze denken mee, zijn duidelijk ervaren in wat ze doen en hebben prachtige foto's afgeleverd. De pre-wedding shoot zat inbegrepen in ons pakket en is wat ons betreft een geweldige manier om elkaar te leren kennen. Wij waren zeker op ons gemak bij deze fotografen."
Wiljan Peeters
Wiljan Peeters
2022-06-01
Onze ervaring met ByFeelingz is echt super! Ivo en Chantal zijn echte creatieve (en spontane!) fotograven! En ondanks dat onze verwachtingen torenhoog waren hebben ze deze nog kunnen overtreffen! Vooral toen we de eerste keer ons foto album opensloegen gaf dat wel weer even een "kippenvel momentje". Ivo en Chantal, bedankt voor het vastleggen van onze grote dag! Het resultaat is echt super!
Nancy Theunissen
Nancy Theunissen
2022-01-12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Wij willen onze ervaring graag delen met anderen. Ivo en Chantal zijn echt 2 toppers !!! De kennismaking verliep prettig ze nemen de tijd voor je en er wordt goed geluisterd naar je wensen en voorkeuren. Ook het voortraject en de love shoot was geweldig het is de manier om elkaar te leren kennen en te wennen aan de camera. De dag zelf hebben ze prachtig vastgelegd dit konden we gisteren terugzien in het mooie album. Zij hebben zeker mee geholpen aan de prachtigste dag van ons leven. Wij wensen hun dan ook veel succes voor de toekomst leven. Een zeer tevreden bruidspaar.
Remi Daniëls
Remi Daniëls
2021-12-28
recommends
Op 21 augustus 2021 hebben Ivo & Chantal onze bruiloft prachtig vast weten te leggen. Ruim anderhalf jaar van te voren hebben wij contact gehad om een van de vele bruidsbeurzen en er was direct een enthousiaste klik. Het was een prettige en relaxte samenwerking in de voorbereiding en er is volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Maar ook de professionaliteit van beiden wordt gebruikt om eigen suggesties in te brengen. De love shoot is ideaal om elkaar aan te voelen en een idee te krijgen van de fotoshoot, wat ook soepel verliep. Het voordeel van twee fotograven is dat Chantal bij de bruid kan beginnen en Ivo bij de bruidegom, maar ook op de trouwdag zelf heeft ieder zijn/haar taak, zodat er van verschillende invalshoeken foto's gemaakt worden. Op de bruiloft zelf waren Ivo & Chantal bij ons de hele dag aanwezig, maar je hebt het eigenlijk helemaal niet in de gaten. Ze zijn er, maar ook weer niet. Ze bewegen zich door de gasten en zijn gewoon onderdeel van het hele gebeuren. Voor, tijdens en na de bruiloft verliep de communicatie erg prettig en werden er snel de eerste foto's geleverd die uiteindelijk samen komen in een prachtig fotoalbum. We bevelen ByFeelingz van harte aan en zouden zonder twijfel weer voor ze kiezen!
Advertisement
Remi Daniëls
Remi Daniëls
2021-12-28
Op 21 augustus 2021 hebben Ivo & Chantal onze bruiloft prachtig vast weten te leggen. Ruim anderhalf jaar van te voren hebben wij contact gehad om een van de vele bruidsbeurzen en er was direct een enthousiaste klik. Het was een prettige en relaxte samenwerking in de voorbereiding en er is volop ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Maar ook de professionaliteit van beiden wordt gebruikt om eigen suggesties in te brengen. De love shoot is ideaal om elkaar aan te voelen en een idee te krijgen van de fotoshoot, wat ook soepel verliep. Het voordeel van twee fotograven is dat Chantal bij de bruid kan beginnen en Ivo bij de bruidegom, maar ook op de trouwdag zelf heeft ieder zijn/haar taak, zodat er van verschillende invalshoeken foto's gemaakt worden. Op de bruiloft zelf waren Ivo & Chantal bij ons de hele dag aanwezig, maar je hebt het eigenlijk helemaal niet in de gaten. Ze zijn er, maar ook weer niet. Ze bewegen zich door de gasten en zijn gewoon onderdeel van het hele gebeuren. Voor, tijdens en na de bruiloft verliep de communicatie erg prettig en werden er snel de eerste foto's geleverd die uiteindelijk samen komen in een prachtig fotoalbum. We bevelen ByFeelingz van harte aan en zouden zonder twijfel weer voor ze kiezen!
Dio Bos - van Oostrum
Dio Bos - van Oostrum
2020-12-13
Positive
Professionalism
Quality
Heel blij met onze keuze voor deze fotograaf. Mooie foto’s, fantastisch album en, ook niet onbelangrijk, leuke mensen! We voelden ons op ons gemak en het resultaat was top. Zeker een aanrader.
Dio Bos
Dio Bos
2020-12-13
recommends
Heel blij met onze keuze voor deze fotograaf. Mooie foto’s, fantastisch album en, ook niet onbelangrijk, leuke mensen! We voelden ons op ons gemak en het resultaat was top. Zeker een aanrader.
Kevin Verheijden
Kevin Verheijden
2020-08-02
recommends
Geweldige dag gehad met 2 leuke fotograven. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond zijn ze erbij geweest. Op de mooiste en meest gekke manieren leggen ze alles vast. Zelfs onze dochter van 2 kreeg de nodige aandacht. Top dagje gehad! Zeker een aanrader voor aanstaande bruidsparen👍
Advertisement
Nadine Verheijden-Maassen
Nadine Verheijden-Maassen
2020-08-02
recommends
Ivo en Chantal zijn topfotografen!!! Ze hebben onze trouwdag zo mooi vastgelegd. Echt een aanrader en aanwinst voor iedere bruiloft!
Liesbeth Gootjes
Liesbeth Gootjes
2019-12-01
We kunnen dankzij Chantal en Ivo terug kijken op onze mooie trouwdag met mooie foto's. Doordat we gekozen hebben om ook een love shoot te doen hadden we al een eerste ontmoeting. Tijdens de love shoot hebben we elkaar leren kennen, zo wisten zij hoe wij waren, wat is typisch Cees&Liesbeth en hadden wij erna 100% vertrouwen in hun werk. Op de dag zelf zijn zo dusdanig op gegaan in de gasten dat er zelf iemand was die zich afvroeg of ze familie of bevriend waren. Ze hebben de mooiste/grootste momenten vast gelegd, maar ook de kleine momenten wat we niet door hebben gehad. We hebben tijdens de dag een paar "eigen momentjes" gehad, en kunnen deze nu feilloos terug beleven. Het mooie van Ivo en Chantal is dat ze een professionele klik hebben, een rivaliteit met een knipoog voor de mooiste foto's. Het geen zorgen maken of de juiste foto's gemaakt worden was heerlijk, wij waren met het genieten van onze bruiloft bezig. Het vertrouwen hebben ze waargemaakt. Ivo en Chantal, bedankt voor jullie werk en het resultaat. Wat we erg leuk vonden zijn de paar apartere foto's zoals Liesbeth die door "de mannen" in de lucht wordt gegooid.
Arthur Annotee
Arthur Annotee
2019-03-11
Laura Haerden
Laura Haerden
2019-02-22
recommends
Een hele leuke zwangerschapsfotoshoot gehad samen met Chantal en Ivo, op de Brunsummerheide. Het bijzondere aan een fotoshoot bij ByFeelingz is dat ze met zijn tweeën zijn en kunnen dus foto’s maken vanuit verschillende oogpunten. Erg bijzonder! Ze hebben leuke ideeën voor de foto’s maar staan ook open voor eigen wensen. Inmiddels hebben we de foto’s gezien en zijn we erg blij met het resultaat! 🥰
Advertisement
Laura Haerden
Laura Haerden
2019-02-22
Een hele leuke zwangerschapsfotoshoot gehad samen met Chantal en Ivo, op de Brunsummerheide. Het bijzondere aan een fotoshoot bij ByFeelingz is dat ze met zijn tweeën zijn en kunnen dus foto’s maken vanuit verschillende oogpunten. Erg bijzonder! Ze hebben leuke ideeën voor de foto’s maar staan ook open voor eigen wensen. Inmiddels hebben we de foto’s gezien en zijn we erg blij met het resultaat!
Linique Knoben - Verdonschot
Linique Knoben - Verdonschot
2018-05-11
recommends
Super leuke dag gehad met Chantal en Ivo met hele mooie foto's tijdens onze zwangerschapsshoot op de Beegderheid! Leuke spontane ideeën en ze zorgen ervoor dat je je al direct op je gemak voelt. Echt een aanrader! :)
Ruud Luijten
Ruud Luijten
2018-04-06
recommends
Chantal en Ivo hebben prachtige foto's afgeleverd.
Anke van den Munckhof
Anke van den Munckhof
2018-03-16
recommends
Chantal en Ivo kwamen bij ons thuis voor een new born shoot. Ze hadden al hele leuke ideeën, maar stonden ook open voor eigen ideeën. Het zijn erg mooie foto's geworden! Zeker een aanrader!
Advertisement
Annelies Krugers-Ruijs
Annelies Krugers-Ruijs
2018-02-26
recommends