BROMO Scooter Theorie & Rijbewijs Rotterdam

www.bromo.nl

BROMO Scooter Theorie & Rijbewijs Rotterdam Reviews

Excellent rating
4.9
537 reviews Verified
BROMO Scooter Theorie & Rijbewijs Rotterdam
%title%

%offer%

Reviews ( 537 ) 4.9

Gijs Roos
Gijs Roos
2024.04.23
Ik moet meer betalen dan de standaard prijs, en ik ben aangemeld op 1 maart maar ik moet nog wachten op praktijk tot Juni. Klantenservice best wel waardeloos stuurt me de hele tijd naar iemand anders door.
Diaz Vanthof
Diaz Vanthof
2024.04.02
Helemaal top! In een keer geslaagd. Je leert alle informatie wat je in je theorie examen tegenkomt.
Bregje Van Veen
Bregje Van Veen
2024.04.02
Top! In een x geslaagd voor mijn theorie dankzij de online theoriecursus. Raad m zeker aan!:)
Valentijn van den Heuvel
Valentijn van den Heuvel
2024.03.29
Chris Nuijtemans
Chris Nuijtemans
2024.03.28
De online cursussen waren erg handig en goed
Samsom Okbay
Samsom Okbay
2024.03.22
Echt een aanrader 1 keer geslaagd
Diana Camargo
Diana Camargo
2024.03.21
Ik wil je vertellen, hier aan iedereen die mijn lessen met Bromo, waren uitstekend, de uitleg en de foto's van de cursus zijn zo expliciet dat ze gemakkelijk te leren en te onthouden, iets bijzonders is dat ik de theorie te leren in een keer, heel erg bedankt Brom om mijn Docente uitstekende zeer dankbaar 🤩.
Evi Van Hemert
Evi Van Hemert
2024.03.20
Super fijne cursus! Zelf 3x gedaan en in 1 keer geslaagd! Goede aanrader!
dyaden Oelen
dyaden Oelen
2024.03.20
Bro als je je scooter wilt halen is fit de plek beter word het niet. De cursus gaat ook helemaal CRAZY met de hulp die je krijgt.
Ashton Felipa
Ashton Felipa
2024.03.18
De scooter theorie cursus zijn heel handig om te gebruiken en heel erg nuttig. Had eerst me theorie zelf geleerd was niet gelukt deed toen cursus van bromo en was geslaagd op maar 4 fouten echt geweldig die cursussen.
Marijn Staal
Marijn Staal
2024.03.18
Dagcursus theorie zeker een aanrader, in 1x geslaagd!
Jur Wevers
Jur Wevers
2024.03.18
Echt een geweldig geregeld allemaal. Haalde mijn theorie in een keer door maar 2 lesjes te nemen! Alles wordt duidelijk uitgelegd, en je wordt dus goed voorbereid. Ik raad het aan!
Sjety
Sjety
2024.03.15
Duidelijke uitleg. Top!
Saar Jongmans
Saar Jongmans
2024.03.12
goede cursus, snel plek en in een keer geslaagd! aanraderrr
Tamara
Tamara
2024.03.12
Top cursus. De cursus is makkelijk in te plannen en op vele locaties mogelijk. Ik heb het online gevolgd, dit ging ook heel goed. In 1 keer geslaagd en nog met 0 fouten ook!! Goed resultaat dus na het volgen van de theoriecursus!
Jeffrey Vink
Jeffrey Vink
2024.03.11
Hele goede cursus
Henrik Thomas
Henrik Thomas
2024.02.28
Decent course, friendly course teachers. Passed my theory yesterday, in Dutch, and I couldn't have done it without Nilan, my teacher!
Elwin Van Triet
Elwin Van Triet
2024.02.27
Bromo is super fijn, want door middel van een cursus te volgen wordt elke vraag behandeld die je op je examen van het CBR krijgt. Ik heb zelf 2 keer de cursus gevolgd en ik ben in 1x geslaagd.👍👍
Rayan Aanquich
Rayan Aanquich
2024.02.27
Fijne theoriecursus. In 1 keer geslaagd echt een aanrader!
Danny
Danny
2024.02.23
Top service van bromo. Ook de curcus heel handig, 2x keer gedaan en met gemak geslaagd