Breoppleving

www.bre.no

Breoppleving Reviews

Excellent rating
4.9
57 reviews Verified
Breoppleving
%title%

%offer%

Reviews ( 57 ) 4.9

Ulrica Axelsson
Ulrica Axelsson
2023.11.12
Jag har gått både grundläggande och vidaregående bree-kurs hos Breoppleving. De är professionella och har bra instruktörer. Vi hade också väldigt roligt tillsammans på kursen.
mattias gamre
mattias gamre
2023.09.10
Jeg hadde en kjempegod opplevelse under klatrekurset. Gode, erfarne og dyktige instruktører. Kurset tilbyr muligheter som ikke er særlig tilgjengelig i det daglige. Bla å ha en erfaren klatrer som "henger over skulderen" i mens man setter sikringer. Kursstedet (Lom) gav en ypperlig mulighet til å komme seg til og fra diverse turer og vegger, samt å kjøpe ting en hadde behov for i Lom sentrum. Det var kjekt å ha vask og toalett tilgjengelig på camping-plass, men det hadde fungert like greit uten. Informasjonen sendt ut i forkant av kurset var utfyllende.
Geir Myhrvold
Geir Myhrvold
2023.08.29
Flott uke på bre med flinke veiledere og mange spennende mennesker. Dette er gøy for alle :-)
Martin Frisk
Martin Frisk
2023.08.26
Jag är mycket nöjd med kursen! Tyckte att den var pedagogisk och tog upp relevanta delar. Jag känner mig redo att ge mig ut i ett taulag med personer som har gått motsvarande kurs för att ta mig till toppar. Runar var riktigt bra som instruktör, väldigt engagerad, mån om vår säkerhet och riktigt hygglig! P.S. Att vara på glaciären känns lite som att vara på en annan planet. 👍
Hylke Jellema
Hylke Jellema
2023.07.18
We did the 3-day glacier course. Truly an amazing experience. We learned about walking on ice, on snow, navigating on a glacier, placing ice screws and about general gear management. We also practiced rescue techniques and did some ice climbing. The guide (Jonas) was very friendly and professional. Can certainly recommend!
Fabian Züger
Fabian Züger
2023.06.18
Wir hatten einen super 3 Tage Gletscherkurs im Jostedalsbreen. Hat alles gepasst und wir konnten viel lernen.
Even Lusæter
Even Lusæter
2023.05.26
Amund Staaland
Amund Staaland
2022.10.21
Utrolig bra opplegg og dyktige instruktører, deltok på brekurs i sommer og det kan anbefales sterkt om du som meg ønsker å utforske breer mer i fremtida!
Erik Vaet
Erik Vaet
2021.11.29
Positive
Professionalism
Quality
Tor Martin Antonsen
Tor Martin Antonsen
2021.09.06
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Strålende klatrekurs med gode instruktører og veldig bra veiledning. Mye praktisk erfaring og coaching i å gå led. Tok brekurs for noen år siden som og var veldig bra. Anbefales!
Maria Torheim Bjelkarøy
Maria Torheim Bjelkarøy
2021.08.12
recommends
Det einaste brekurset verdt å ta! Dyktige instruktørar og god oppfølging!
Alexander Sola
Alexander Sola
2021.08.12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Kanonbra opplegg, med kjempeflinke kunnskapsrike instruktører som virkelig brenner for klatring. Var på 1 ukes klatrekurs i Jotunheimen, og her var alt på line. Det var reservert campingplasser på forhånd på Lom camping, hvor alle kursdeltakerne hadde plass ved siden av hverandre. Dette var veldig hyggelig da vi også fikk sosialt på kvelden. Det var alltid tid for konstruktive diskusjoner og lav terskel for å stille spørsmål. Når instruktørene sammen satt med så mye kunnskap var det en veldig god læringsarena. 10/10
Andreas Engvig
Andreas Engvig
2021.07.15
Positive
Quality
Tom Nordal Jensen
Tom Nordal Jensen
2021.07.14
recommends
Jeg deltok på brekurs i Breoppleving. Veldig bra gjennomført kurs med kompetente solide instruktører. Kan anbefales ??
Vigdis Lynne
Vigdis Lynne
2021.07.14
recommends
Kjempebra kurs med dyktig instruktør! Etter femdagers kurs har jeg lært utrolig mye og tør nå å ferdes på bre sammen med andre som har tilsvarende kurs. Flotte omgivelser og en opplevelse å få være med. Turen til Storebjørn var høydepunktet. Takk for flott kurs.
Vigdis Lynne
Vigdis Lynne
2021.07.14
Positive
Professionalism
En opplevelse i seg selv, og svært lærerikt.
Hendrik Storstein Spilker
Hendrik Storstein Spilker
2021.07.06
recommends
Veldig bra klatrekurs og breføringer
Hendrik Storstein Spilker
Hendrik Storstein Spilker
2021.07.06
Positive
Quality
Boo Borsberry-Woods
Boo Borsberry-Woods
2020.10.06
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
We had a glacier course in Josterdalen with Marte and it was fantastic - our knowledgeable, patient and experienced guide taught us what a needed to know to navigate glaciers safely. We had a great time, learned a lot, in a beautiful place! (And we were lucky with the weather...!)
Boo Borsberry-Woods
Boo Borsberry-Woods
2020.10.02
recommends
We had a glacier course in Josterdalen with Marthe and it was fantastic - our knowledgeable, patient and experienced guide taught us what a needed to know to navigate glaciers safely. We had a great time, in a beautiful place!