Borrelvloot

Borrelvloot Reviews

Excellent rating
5.0
145 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (145)
Jermaine Ohrt
Jermaine Ohrt
2024.04.17
Borrelvloot is echt top! Lekker eten en drinken op een boottochtje, hoe gaaf is dat? Supergezellig en perfect voor een feestje of gewoon een leuke tijd met vrienden als je het aan mij vraagt
Advertisement
lucy parushkova
lucy parushkova
2024.04.16
Had a great time. The best boats out in Groningen. The team was super friendly and nice!
Daniel Denchev
Daniel Denchev
2024.04.16
It was an amazing experience. The whole team is full of capable and kind people. The best in Groningen. You must try it!
Niels Merkus
Niels Merkus
2024.04.15
Last minute erg goed geholpen en met een groep van 32 een top rondvaart gehad!
Michelle Meinhold
Michelle Meinhold
2024.04.12
Wir waren eine Vierergruppe Mädels und hatten mit Bas eine sehr unterhaltsame Bootstour! Er hat uns viel über Groningen erzählt und war super nett! An Bord gab es genügend Getränke. Würde ich jedem weitererempfehlen ☺️
Advertisement
M. Seger
M. Seger
2024.04.12
Tolle Bootsfahrt, haben viel gelernt über Groningen. War sehr unterhaltsam!
Alice Weber
Alice Weber
2024.04.12
Sehr netter Captain, der uns die Stadt per Boot gezeigt hat. Sehr schöne Strecke und haben die Fahrt für uns spontan möglich gemacht. Vielen Dank!
Super bootstour, immer wieder gerne

Date of experience: 06 April, 2024
Nine van Nuland
Nine van Nuland
2024.04.10
Het was geweldig
Advertisement
Saskia Densow
Saskia Densow
2024.04.10
Super Erlebnis!
Siedo De Jong
Siedo De Jong
2024.04.10
Toffe borrelvloot gehad, Waanzinnige schipper en goed bier!! Beste Rondvaart in Groningen.
jeffrey stinissen
jeffrey stinissen
2024.04.07
Siegrid Tijms
Siegrid Tijms
2024.04.07
Vanwege het mooie weer lastminute een extra activiteit toegevoegd aan het vrijgezellenfeest programma. Binnen een paar minuten was de boottocht met onbeperkt drinken geregeld. Hele goede en fijne communicatie. Alles was perfect geregeld. Een echte aanrader!
Advertisement
omri almagor
omri almagor
2024.04.01
What an amazing experience! A long and relaxing trip, full of good peopld, great food and drinks and lovely view. My son got to play captain and hasn't stopped talking about the experience since. I highly recommend trying it out.
Lennart Brouwer
Lennart Brouwer
2024.03.24
Beste rondvaart in Groningen die je je kan voorstelen. Als je een boot wil huren in Groningen ben je hier aan het juiste adres
M
M
2024.03.22
De Borrelvloot is Top! Wow, wat een topdag hadden we met de Borrelvloot in Groningen! Echt, als je zin hebt in een superleuke rondvaart in Groningen, dan moet je bij deze jongens zijn. Het huren van de boot was appeltje-eitje en de crew was super gezellig. Zodra we begonnen te varen, was de sfeer meteen goed. Chillen met vrienden, drankje in de hand, en de mooie plekjes van Groningen vanaf het water bekijken – kan niet beter! De kapitein wist ook allerlei leuke weetjes over de stad te vertellen, wat het nog specialer maakte. Alles aan onze dag op de Borrelvloot voelde relaxed en goed geregeld. De boot was comfortabel en had alles wat we nodig hadden voor onze borrel. Het is echt de leukste manier om Groningen te ontdekken en om iets te vieren met vrienden of familie. Dus, zoek je iets leuks in Groningen? Bootje huren bij de Borrelvloot en je bent klaar voor een onvergetelijke tijd! Echt een dikke 5 sterren waard!
Sieger
Sieger
2024.03.22
Super leuke rondvaart gehad door groningen in eerste instantie was ik sceptisch om dit te doen want ik wou zelf graag een boot huren maar na aandringen van wat vrienden van me hebben we het toch gedaan en man man man wat een leuke ervaring het was echt super geregeld voor een super scherpe prijs!!
Advertisement
S
S
2024.03.22
Als bootliefhebber vaar ik graag op de grachten van Groningen. Dit heb ik met diverse organisaties gedaan, maar hoe ik met mijn vrienden bij borrelvloot op de boot heb gezeten is een andere ervaring dan bij de concurrenten. Nette boot, goede service en voldoende versnaperingen aanwezig. Al met al een aanrader! Ik kom zeker nog eens terug.
T. Kuiken
T. Kuiken
2024.03.22
Geweldige rondvaart in Groningen gehad. Leuke schipper mee met leuke verhalen. Mocht het drinken op zijn vullen ze dat zonder moeite aan. Als je wil zwemmen ook geen probleem, even vragen en ze regelen het. Mocht je een boot willen huren in Groningen zou ik de borrelvloot zeker aanraden!
Selina K
Selina K
2024.03.05
We went on a spontaneous boat tour yesterday and it was great. Fast response times and friendly tour guides. I can only recommend it!