Bordbusters | Bouwborden | Projectborden

Bordbusters | Bouwborden | Projectborden Reviews

Excellent rating
4.5
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (29)
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp
2021.10.22
Top bedrijf voor je marketinguitingen. salesprof.app
Advertisement
Niek Limburg
Niek Limburg
2021.09.15
Prima bedrijf, vriendelijke mensen en doen wat ze beloven.
Sven
Sven
2021.08.13
SleepyFerali
SleepyFerali
2021.08.05
gertie lap
gertie lap
2021.03.02
Mooi creatief bedrijf.
Advertisement
Jan Heijting
Jan Heijting
2020.12.14
harm peeters
harm peeters
2020.10.27
Positive
Quality
Vandaag is er een bord in Braamt geplaatst tbv Centrumplan Braamt. We zijn erg blij met het bord en verliep de samenwerking met de chauffeur uitstekend.
André Derksen
André Derksen
2020.09.11
Positive
Professionalism
Na wat heen en weer mailen en appen een perfecte eind resultaat ....... deskundige medewerkers zowel op de ontwerp afdeling als in de field en niet te vergeten de administratie afdeling
Thomas Heijting
Thomas Heijting
2020.09.03
Positive
Professionalism
Quality
Advertisement
sander nguessan
sander nguessan
2020.09.03
Positive
Professionalism
Quality
Board busters zijn heel vlot in contact en leveren wlles precies op aangevraagde datum. Ik heb stickers en een bord laten maken voor mijn barbershop en ben er super blij mee. Als ik in het vervolg nog iets nodig heb neem ik zeker weer contact met ze op! Echt een aanrader.
Martien Van Hemmen
Martien Van Hemmen
2020.08.25
Klantvriendelijk. Men verkoopt van alles maar nooit ' neen'. Creatief, meedenkend en resultaatgericht.
M Komman
M Komman
2020.08.03
A Google User
A Google User
2020.05.25
Advertisement
Theo Kock
Theo Kock
2020.03.23
Mandy Vinkenvleugel
Mandy Vinkenvleugel
2020.02.26
Top bedrijf! Snelle service, goede kwaliteit en erg meedenkend.
Govert 't Hoen
Govert 't Hoen
2020.02.18
Snelle service en denken met je mee.
Renato volpe
Renato volpe
2019.09.19
Top service
Advertisement
Robert W!!!
Robert W!!!
2019.05.26
Frank Reerink
Frank Reerink
2019.03.06
Fijn bedrijf ,, hier blijk dat je bij een groot bedrijf toch geen nummer bent en altijd een persoonlijke aandacht krijgt. Helaas is dat bij veel grote bedrijven niet het geval.
Tom van Kampen
Tom van Kampen
2019.02.08