Bora Experience

Bora Experience Reviews

Excellent rating
5.0
25 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (25)
Karel Jurjevec
Karel Jurjevec
2023.10.12
Odlična izkušnja, izredno dobro in prilagojeno vodenje zmogljivostim ekipe, super kolesa. Turistična ponudba perfektna. Toplo priporočam različnim skupinam!
Advertisement
Metka Lah
Metka Lah
2023.10.12
Iztok Meža
Iztok Meža
2023.10.12
Tesa Krnc
Tesa Krnc
2023.09.28
Željko Stević
Željko Stević
2023.09.25
Vrhunska izkušnja s super vodičem, odličnimi kolesi in lepimi razgledi! Priporočam vsem, ki bi radi videli slovensko obalo še iz druge, bolj adrenalinske perspektive.
Advertisement
Gloria Kotnik
Gloria Kotnik
2023.09.25
Čudoviti razgledi, super vodič, odlična hrana in vrhunska oprema. Na turo smo se podali z otrokom, zato smo izbrali krajšo različico, prilagodili pa so nam tudi stopnjo težavnosti. Čudovit dan v katerem smo vsi zelo uživali in komaj čakamo, da ponovimo. Toplo priporočamo.
DeGrassi Boutique Garni Hotel
DeGrassi Boutique Garni Hotel
2023.09.24
Simply excellent. The guide is very friendly, the views are wonderful, considering that we are a little out of shape, the guide adjusted the pace, we gained strength with a delicious lunch and had a perfect day!!!
Sasa Supica
Sasa Supica
2023.05.26
This was a truly magnificent experience! I would warmly recommend to all the mountain bike lovers! We were a group of 4, different ages and different capabilities for bike riding. Our guide Sebastian is the best man for the task you could wish for! He is proficient, very experienced and has an extraordinary abilities to make on spot decisions, adapting the route and the tempo to the individual and group capabilities. Sebastian is not only remarkably well prepared but he also is familiar every foot and path in Izola area, we would not be able to explore some well-hidden paths, views and gems without him as our guide. We were reluctant at first to use the electric bikes from Bora Experience because we thought we wouldn’t need them and didn’t know how well the bikes are maintained. I assure you Bora Experience proved to be well knowledgeable and they offer the highest quality electric mountain bikes. Moreover, yes – you need electric, no matter how well trained you are, as some steep paths could otherwise not be reachable. The day-trip we had with Sebastian was amazing, adventurous, great views along the way, good meal / food in between the rides and a great company. Thank you, we will definitely come back to ride with you again!
Ana Dovč
Ana Dovč
2023.05.21
Advertisement
Servis Krštinc
Servis Krštinc
2023.05.21
Odlična izkušnja, odličen vodič ... veselimo se novih tur. Samo tako naprej ekipa
Ivo Vranjican
Ivo Vranjican
2023.05.18
Bora experience was a great experience! Sebastian is a great and thoughtful guide, meals were tasty and in wonderful setting. We shall definetely do this again!
TANJA MAHKOVIC
TANJA MAHKOVIC
2022.11.04
Bilo nas je več, dekleta je razvajal Simon. Imele smo resnično hudo izkušnjo, prečudovit dan z novimi e-kolesi in opremo. Vsekakor priporočamo vsem, ki so vsaj ščepec športnika.
Iris Učakar
Iris Učakar
2022.11.03
Vrhunska tura z najlepšimi razgledi na slovensko obalo. Odlična hrana in najboljši vodič! Zagotovo pridemo še kdaj! ;)
Advertisement
Urska Pungartnik
Urska Pungartnik
2022.10.28
Urška Strmšek
Urška Strmšek
2022.10.17
Matic Petric
Matic Petric
2022.10.17
Katja Toni
Katja Toni
2022.09.16
Super vodič, kolesa vrhunska, zelo zanimiva pot, hrana na poti odlična, priporočam
Advertisement
Mario Horvat
Mario Horvat
2022.09.16
Helena Drolc
Helena Drolc
2022.07.12
Fantastična izkusnja! Priporočam tudi družinam z otroci. Pridemo se! :)
Klavdija Skubic
Klavdija Skubic
2022.07.07
Odlična izkušnja! Nas vodič je prilagodil turo glede na sposobnosti, kolesa so bila super, pokrajina pa res lepa... zelo priporočam. Vse pohvale.