DutchBootFitter Reviews

DutchBootFitter reviews

4.8

Excellent - based on 56 reviews

www.bootfitter.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (56)
Marion Burger
Marion Burger
2022-04-28
Verified
Op advies van de pedicure weer een afspraak gemaak. Altijd weer een goeie service én oplossing. Óók voor een probleem, dat niets met skischoenen te maken heeft.
Advertisement
Esken te Winkel
Esken te Winkel
2022-02-04
Verified
Bootartists !
bram janse
bram janse
2021-12-14
Verified
Brian Robin
Brian Robin
2021-11-12
Verified
I.v.m. beenlengteverschil mijn rechter skischoen laten verhogen met 1 centimeter. Er is onder de schoen een verhoging geplaatst, tot volle tevredenheid! Ik ski nu met een stuk minder pijn.

Skyrocket Your Sales with Google Reviews

Collect 100+ Google reviews with only 3 minutes of work and get the 1. position on Google Maps in your industry.

Create a free account
Tuur Vermunt
Tuur Vermunt
2021-01-28
Verified
Super goed geholpen. Heb eindelijk passende skischoenen na jaren pijnlijk skien. Zeer tevreden!
Advertisement
Jaap Verkade
Jaap Verkade
2020-12-01
recommends Verified
Wat een fantastisch team. Goed advies een mooi product (Strolz) en een super service. Na 1,5 jaar toch weer op de latten met een op maat gemaakte skischoen. Droom wordt werkelijkheid...
Dries vandenheuvel
Dries vandenheuvel
2020-11-23
Verified
Fijn geholpen door Bart! Ook ben ik zeker te spreken over de service en het advies.
Tom Beerens
Tom Beerens
2020-04-10
Verified
Telefonisch afspraak gemaakt met deze firma, besproken dat ik mijn vraag / probleem via de mail zou toelichten en ik zou verder geholpen worden. Tot 4x toe een mail gestuurd en 3x gebeld, geen bericht terug en geen gehoor. Als je iets toezegt kom dit dan ook na, als je uiteindelijk geen hulp kan bieden geef dit dan aan. Communicatie van een zeer erbarmelijk niveau, ik hoop dat hij verder wel bekwaam is.
Sven Koopmans
Sven Koopmans
2020-03-11
recommends Verified
Dank voor jullie vasthoudendheid om tot een goede fit te komen. Ook toen niet direct t gewenste resultaat behaald werd, bleef jullie service en inzet top! Zelfs vlak voor de krokus 😃 Nu eindelijk zonder pijn en verkleumde tenen geskied. Super bedankt 👍🏻❄
Advertisement
Niels Vianen
Niels Vianen
2020-03-05
Verified
Eind vorig jaar (november 2019) nieuwe schoenen gekocht bij dit bedrijf, na doorverwezen te zijn door een andere fitter. Bij de afspraak in Amsterdam voelde alles al goed aan (qua schoen & deskundigheid) en na een paar keer testen in Zoetermeer nu het echte werk in 🇦🇹 en na drie dagen ⛷ geen centje pijn in de Fischer schoenen terwijl het normaal wel na een paar uur al raak was. Dus bij deze een grote pluim voor de Dutch Boot Fitter & zijn team. Een echte aanrader als je problemen hebt met skischoenen (in mijn geval een grote maat) Nogmaals, bedankt en ga zo door!
Erik Niessen
Erik Niessen
2020-02-07
Verified
Geholpen door Marco-Paul, nam de tijd voor het consult en had zichtbaar kennis van zaken. Omdat ik binnenkort op winterport ga, kon hij m'n schoen met spoed fitten. Toen achteraf bleek dat m'n andere schoen niet helemaal goed zat, kon ik binnen een dag weer terug. Schoen is perfect gefit, geen last meer. Super tevreden!
Pierre Hulk
Pierre Hulk
2020-02-05
Verified
Joyce van Wordragen
Joyce van Wordragen
2020-02-04
Verified
Advertisement
Erwin Brock
Erwin Brock
2020-02-01
Verified
Goed advies en zeer klantvriendelijk. Afspraak kunnen krijgen op een tijdstip dat mij schikt en extra persoon gevraagd om mee te kijken gezien de complexiteit van mijn voeten. Met vertrouwen gaan we de skivakantie te gemoed, 1e keer in 20 jaar zonder pijn ?
Karin van der Pas
Karin van der Pas
2020-01-29
recommends Verified
Zeer professioneel en bovendien heel aardig, klantvriendelijk en gewoon leuke mensen!!
Dinie Maarse-van Bemmel
Dinie Maarse-van Bemmel
2019-12-12
recommends Verified
Nadat mijn dochter enthousiast was over de aanpassingen in haar schoenen, ben ik net met mijn skischoenen langs geweest. Super vriendelijker personeel, die alles goed uitleggen. En omdat het om een niet te grote aanpassing ging, die meteen uitvoerde. Kan niet wachten op mijn volgende les, komende week, bij Skischool Amstelveen. Bedankt voor de snelle service 👌🏻👍🏻
Micha Bos
Micha Bos
2019-11-22
Verified
Ik adviseer iedereen die problemen heeft bij het skiën om naar de dutchbootfitter te gaan. Professionele, deskundige, eerlijke en vriendelijke behandeling. Ik ga binnenkort mijn skischoenen uitproberen en hopelijk kan ik het skiën nu langer volhouden. Voelt in ieder geval al veel beter aan. Ik ben super blij dat ik deze bootfitter ontdekt heb!
Advertisement
Willem Roelen
Willem Roelen
2019-11-14
recommends Verified
Na 19 jaar waren mijn skischoenen wel aan vervanging toe. Onderstaand mijn verhaal waarom ik een groot fan van Strolz skischoenen ben. Na jaren van pijn in mijn voeten te hebben gehad, was ik het helemaal zat. Na lang zoeken kwam ik 19 jaar geleden bij Strolz in Lech uit. Ik heb daar de vraag gesteld, kunnen jullie mij helpen om pijnloos te kunnen skiën. Het antwoord was “als je voeten niet in een hoek van 90 graden staan kunnen we je voor bijna 100% helpen. Na lang wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een afspraak met Strolz gemaakt in combinatie met een paar dagen skiën. Gelijk maar uit proberen die nieuwe schoenen dacht ik. Dag 1 meten en fitten en dag 2 skiën. Wat een verademing 100% pijnloos skiën. Na 19 jaar nog steeds pijnloos skiën. Waarom dan toch nieuwe schoenen vraag je je dan af. De afgelopen 2 jaar merkte ik toch dat ik wat los kwam in mijn schoenen. Kan van alles zijn natuurlijk, voeten veranderen in de loop der jaren of komt het van 19 jaar intensief gebruik. Uiteindelijk besloten om een aanpassing aan de schoenen te doen bijvoorbeeld nieuwe zooltjes of misschien toch nieuwe schoenen kopen. Maar ja dan weer naar Lech in combinatie met vakantie terwijl ik al jaren Italië niet meer los kan laten. Via een collega ben ik getipt, ga eens naar DutchBootFitter in Amsterdam zij zijn gespecialiseerde voet podologen en doen ook aanpassingen aan de binnen en buitenschoen. Zo gezegd zo gedaan. Ik met mijn Strolz schoenen naar DutchBootFitter en aan Bart en Marco-Paul mijn verhaal uit gelegd. Helaas was het niet mogelijk mijn schoenen aan te passen. Dan maar een paar nieuwe schoenen, maar welke neem je dan. Ga ik voor een nieuw merk of ga ik voor wat goed is mijn vertrouwde Strolz schoenen en dan weer naar Lech. Dat hoeft niet zei Bart, wij verkopen ook Strolz skischoenen. Toen was de keuze snel gemaakt ik ga voor wat goed is mijn vertrouwde Strolz schoenen. Na een podologisch consult van Bart kwamen we uit op de Strolz Evolution Sport. Eerst is er een houten model gemaakt van mijn voet. Met die mal wordt de buitenschaal (schoen) op maat gemaakt. De binnenschoen is van leder en wordt ook helemaal met de hand gemaakt. De binnenschoen wordt dan voorzien van podologische op maat gemaakte zolen en ingespoten met schuim. De schoenen zitten echt als gegoten! Perfecte pasvorm en nergens drukpunten. Helemaal top! Beste Bart en Marco-Paul, wat hebben jullie mij fantastisch geholpen en alle tijd genomen om dit te realiseren. Ik kan het iedereen aanraden. Ps. Mijn vrouw skiet ook al 18 jaar met Strolz skischoenen. Willem Roelen
Jessie Snoep
Jessie Snoep
2019-10-23
Verified
Geweldig geholpen door dé ervaringsexperts op het gebied van voet-problemen Marco-Paul en Corinne! Echt een aanrader ;)
Nardjara Bennaars
Nardjara Bennaars
2019-03-21
recommends Verified
Na jaren skiën met pijnlijke voeten en schenen, nu dankzij jullie de hele week pijnvrij skiën! ⛷👌 Helemaal super, dank jullie wel!💞⛷ Groetjes uit Oostenrijk