Boompersonaltraining

www.boompersonaltraining.nl

Boompersonaltraining Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
Boompersonaltraining
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 5.0

Stefan Seubers
Stefan Seubers
2024.05.21
**Fantastische Personal Trainer - Sterk Aanbevolen!** Ik werk nu al enkele maanden met John en ik kan met volle overtuiging zeggen dat hij geweldig is! Vanaf onze eerste sessie voelde ik me meteen op mijn gemak. John is ongelooflijk professioneel, vriendelijk en zeer bekwaam in wat hij doet. Elke trainingssessie is zorgvuldig gepland en aangepast aan mijn specifieke doelen en behoeften. John weet hoe hij de juiste balans moet vinden tussen uitdagen en ondersteunen, wat mij heeft geholpen om mijn grenzen te verleggen en aanzienlijke vooruitgang te boeken. Zijn kennis over fitness, heeft me echt geholpen om een gezondere levensstijl aan te nemen. Wat ik ook waardeer aan John is zijn oprechte betrokkenheid en enthousiasme. Hij motiveert me om het beste uit mezelf te halen, zelfs op dagen dat ik het moeilijk heb. Dankzij John heb ik niet alleen fysieke resultaten gezien, maar ik voel me ook veel zelfverzekerder en energieker. Als je op zoek bent naar een personal trainer die gepassioneerd, deskundig en inspirerend is, dan kan ik ten zeerste aanbevelen.
Advertisement
Mollie Malone
Mollie Malone
2024.05.21
Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Een workout is veel efficiënter en plezieriger geworden door John. Dankjewel!
Thijs Heeres
Thijs Heeres
2024.05.21
Goede hulp gehad bij herstel van mijn blessure.
Arman adf
Arman adf
2024.04.26
John je bent echt een held jou kennis en ervaring heeft mij goed geholpen om veder te groeien en ontwikkelen ik ben zeer tevreden over jou en de manier hoe jij traning geeft
Mercedes King
Mercedes King
2024.04.25
Ik train all jaren en dacht altijd dat ik alles onder de controle had qua techniek en de juiste uitvoeringen tot ik in aanraking kwam met boompersonaltraning.. voor mijn eigen ervaring is het een wereld van verschil ik heb nu veel meer zelfvertrouwen en ben veel meer zelfverzekerd omdat jij op all die kleine details let techniek timing ect boompersonaltraning is echt een aanrader
Advertisement
Jessica Hendriks
Jessica Hendriks
2024.03.15
Hele fijne manier van trainen, gaat precies in op de doelen die je stelt en houdt dit op een verantwoordelijke manier aan. Luistert goed naar wat je wil bereiken en gaat daaruit ook perfect in op wat je aan kan. Coaching gaat op een rustige manier en zorgt ervoor dat de training soepel verloopt! Comfortabel trainen en het limiet opzoeken waar nodig is. Zeker aan te raden!
Robin Venema
Robin Venema
2024.02.29
Heb al enige jaren met John getraind en ik kan eerlijk zeggen dat ik zijn manier van trainen en coaching als zeer positief, maar ook effectief beschouw! Voorheen altijd op de "bodybuilder" manier getraind. Wat jaren uit de running geweest en uiteindelijk door John weer gaan trainen, maar dan op zijn manier. De techniek die hij toepast is in het begin even wennen en wat anders dan je waarschijnlijk gewend bent, maar al binnen enkele weken voelt het al heel vertrouwd en is het resultaat zich-en voelbaar! Ik zat al snel op gewichten waarvan ik dacht dat ik die nooit in m'n leven nooit zal behalen! Dat geeft natuurlijk een positief en voldaan gevoel! John weet en ziet heel goed wat je wel en niet kan/moet doen en weet je op een goeie manier te "pushen". Al om al: zeer positief, goed, snel en haalbaar resultaat en op sociaal gebied ook nog eens gezellig!
Derren de Jong
Derren de Jong
2024.02.20
John helpt mij heel goed om op een veilige manier snel sterker te worden. Erg tevreden!
Dominique Bakker
Dominique Bakker
2024.02.18
Erg betrokken met het bereiken van je doel, heeft goed kennis van zaken en probeert het je zo duidelijk mogelijk uit te leggen waarom je op een bepaalde manier te werk gaat. Heel fijn, zo weet je precies waarom je het zo doet en krijgt er zelf ook kennis van. Snelle reacties met vragen of aanpassingen. Erg tevreden klant en zeker een aanrader voor iemand die begeleiding wil of een andere kijk/aanpak op het fitnessgebied wilt hebben.
Advertisement
Dany
Dany
2024.02.16
Hele goede ervaring gehad met John, hij heeft me erg geholpen met m’n doelen te behalen.
Roy Postema
Roy Postema
2024.02.15
Ervaring boom personal training 5/5 sterren Simpelweg de beste manier om sterker te worden. Met deze methode heb ik de meeste stabiele toename aan kracht ervaren in vergelijking met alle andere trainingsmethodes die ik heb gevolgd. Bij de 1rm test bleek dat mijn algehele kracht behoorlijk is gestegen in vergelijking met voorheen. (voorbeeld lat pull down kreeg ik niet helemaal tot de borst vanaf 52 kilo, en dit is nu 106 kilo clean voor 5 reps.) benchpress was eerst max 140 zonder te de ellebogen te locken (half reps dus) nu 150 gecontroleerd en clean, rackpull kan ik nu 270 kilo zonder riem (zonder rugklachten). En squat staat nu op 170 kilo (achterwerk tot den aarde) zonder riem. Door even een stapje terug te doen en alle oefeningen als het ware opnieuw op te bouwen met progressieve verzwaring ben ik nu sterker dan voorheen en vrij van blessures. Ik heb in dit schema nog geen 1 blessure gehad. Ook fijn is het dat de trainer erg betrokken is bij de progressie en je net zo graag wilt zien verbeteren als dat jij jezelf wilt zien verbeteren.
J De k
J De k
2024.02.15
Door deze personal training is mijn manier van trainen zoveel beter geworden! Geweldige personal training.
Ashley Hamberg
Ashley Hamberg
2024.02.13
Dankzij de goede begeleiding van John, en doelgerichte werkwijze ben ik eindelijk op mijn ideaalgewicht. Zijn deskundigheid en motivatie hebben mij enorm geholpen, echt een aanrader!
Advertisement