www.booking.com

Booking.com Reviews

Poor rating
1.2
57140 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews ( 16423 ) 1.2

Greg
2024.05.14 2024.05.14 | Germany
Booking.com jest tak naprawde bezuzyteczyny W przypadku problemów z rezerwacją jedyne co mogą zrobić to wysłać link do swojej strony internetowej w celu znalezienia innego obiektu. Oczywisci zawsze jest bardzo im przykro (oj jakie to wzruszajace). moje ostatnie doswiadczenia, 100% pewnosc ze cos jest nie tak jak jest opisane. Nik tam nie weryfikuje tego co ich handklowi parterzy wpisuja. 1. Apulia, w opisie obiektu serwowane jest śniadanie, w rzeczywistości śniadanie serwowane jest w piekarni oddalonej o 4 km od apartamentu 2. Hamburg, wybierając obiekt zaznaczylem , że parking musi być, ale kiedy przyjechałem, okazało się, że parkingu dla mnie nie ma. 3. Nowy Jork. anulowani moją rezerwację na tydzień przed wyjazdem, bez podawania przyczyny i bez zwrotu kosztów. Jest to dno i dwa metry mułu, comijac szerokim lukiem. staraj się za wszelką cenę dokonać rezerwacji bez tych bezużytecznych pośredników, którzy biorą pieniądze za darmo.
Advertisement
Mariola
2024.04.17 2024.04.17 | United Kingdom
Nie kupuj biletów lotniczych przez booking>com 3 proby kupienia biletów do NY za każdym razem przepraszamy cena się zmieniła i nie możemy zarezerwować biletu w tej cenie i pytanie czy akceptuje wyższą cenę za każdym razem zostałam skasowana za bilety których nie mogłam kupić 3X na kwotę ponad £2000 i teraz nie mogę kupić biletu nawet bezpośrednio od lini lotniczych bo środki na konto wrócą za kilka dni!!!!!!

Date of experience: 16 April, 2024
Robert Dymarkowski
2024.03.27 2024.03.27 | Spain
784820705 Zarezerwowałem przez BOOKING samochód i go opłaciłem na 9 dni . Po dotarciu do wypożyczalni RECORD GO oświadczono mi ,że się spóźniłem bo zadeklarowałam godzinę odbioru 11.30 a jest godzina 18.30 więc rezerwacja została anulowana . Hmmm ale jak to możliwe skoro rezerwacja była na 9 dni . Więc wydawało by się ,że auto powinno czekać 9 dni bo zostało opłacone . Ale to tak się tylko może wydawać . Kontakt z BOOKING i składanie reklamacji tragedia . Wysyłasz maile a oni mówią ,że nic nie dostali (więc rób scren ) . Kłamią w żywe oczy
Andrzej
2024.01.27 2024.01.27 | Poland
Czuje się oszukany i okradziony przez Booking.com Czuję się oszukany i okradziony przez Booking.com. Zarezerwowałem lot w obie strony na Cypr, hotel i samochód. Czekałem na informację w sprawie dokonania odprawy on-line na przelot. Jak już ją otrzymałem, okazało się, że termin lotu został przełożony na dzień wcześniej. Booking oczywiście nic nie wie, a po kontrakcie z BOK nagle okazuje się, że niby wysyłali @ z informacjami, co jest KŁAMSTWEM i OSZUKIWANIEM w żywe oczy klientów. Jeżeli wysyłali wcześniej informacje o zmianie terminu lotu, to po co wysyłali informacje o konieczności dokonania odprawy on-line? W trakcie rozmowy okazało się też, że lot powrotny w ogóle został anulowany. Na chwile obecną zero przeprosin, zero zwrotu kasy. Pomimo, iż nie wywiązali się z zakupionych u nich usług zadzwonili i powiedzieli, że potracą koszty związane z zakupionymi usługami. Stracone pieniądze i zmarnowany urlop !!! Jak macie możliwość to omijajcie Booking.com szerokim łukiem. Sprawa z pewnością trafi do sądu. Ponadto żeby w ogóle się z nimi skontaktować to trzeba przejść przez męki i stracić mnóstwo czasu. W soboty i niedziele większość działów w ogóle nie pracuje. Klienta mają w głębokim poważaniu. Wszystkie niepowodzenia zrzucają na partnerów handlowych z którymi nie ma kontaktu. Ja kupowałem usługi na stronie Booking.com a nie u jakiś innych partnerów o istnieniu których dowiedziałem się gdy wystąpił problem
Sara Ibrahim
2024.01.13 2024.01.13 | Sweden
WARNING FOR BOOKING.COM!!!!!!!!!! I unfortunately became the next victim of this fraud company!! Booked a hotel and received a link stating that I should provide information so that the booking would not be cancelled. Provided details and the link was sent from their site, which I double checked and all the details were correct (staff also confirmed the email for me) Then I was charged and as it said the hotel would draw a test sum so I didn't react , but strangely enough I did not receive a payment confirmation! When I canceled the booking a week later due to changed circumstances, I received a confirmation of a refund within about 14 days. But have waited 3 months now and received no help or explanation. Had to submit bank statement, but they do nothing to help me. I contacted the hotel directly, but they send me back to booking, but booking does not contact the hotel to resolve my situation. Instead, booking questions me if I've really been charged and says "what if you're trying to scam us" (despite the fact that I provided bank statements with a stamp from the bank). It is frustrating and annoying to be treated like this as a customer, have booked through them for several years, but will NEVER trust them again and I will warn everyone not to book through them!! It's not okay to scam people out of money like this!! You should be ashamed!!!

Date of experience: 23 November, 2023
Advertisement
Jaroslaw Muras
2023.11.08 2023.11.08 | Poland
Bezpodstawne odwołanie rezerwacji i szantaż cenowy Pod pretekstem dobrym powodem powołując się na regulamin odwołano nam rezerwację oferując możliwości przedłużenia płacąc praktycznie poczwórną cena bo podobno właściciel popełnił literówkę tylko że nasza cena była zupełnie Rynkowa i podobna do innych celów w tym obiekcie. Zostaliśmy z biletami lotniczymi dla sześciu osób i wynajętym samochodem ...
Brunella
2023.10.25 2023.10.25 | Italy
Janette Wisell
2023.10.25 2023.10.25 | Sweden
Aldrig mer Booking Bokade stuga där det ingick värme, tv, bäddsoffa, diskmaskin mm. Fanns ingen värme, 13 grader i stugan, fanns ingen bäddsoffa bekanta fick sova i en 2 sits soffa, tv och diskmaskin sönder. Booking tar inget ansvar utan säger att det är värdens ansvar.
Dålig kundservice Jag bokade ett hotell i Bagdad flera veckor före resan. Dagen före resan fick jag ett bekräftelsemail. Men när jag kom till hotellet blev jag förvånad över att hotellet var stängt för underhåll, och det fanns ett telefonnummer på dörren som tillhörde ett annat hotell. En omoralisk person svarade mig på ett oförskämt sätt och avslutade sedan samtalet innan jag kunde avsluta mitt samtal med honom. Jag kontaktade kundtjänst på Bookings hemsida, men än så länge har de inte hittat någon lösning. Jag tror att de hittar lösningen efter att resan är över. Mycket dålig kundservice, inte kvalificerad att lösa det enklaste problemet. Jag bokar inte längre genom dem. Alternativa sajter och konkurrens är mycket bättre.
Advertisement
Irene
2023.08.01 2023.08.01 | Sweden
Prisbluff Priser på hotell är riktig bluff. De ändras hela tiden och när vi hade bokat så upptäckte vi att frukost inte ingick. Vilket informerades om väldigt tydligt efter bokning som inte gick att ändra. I rullistan under fanns exakt samma rum kvar tillrett lägre pris där frukost ingick. Frukost tillkommer med 225kr/ person och dag! Har gjort en reklamation och får se hur det går. Deras hemsida är en stor bluff och det är upplagt för att man ska klicka fel. Aldrig mer bokning.Com. Bättre att boka direkt från hotellets hemsida.
Niklas Löfberg
2023.06.19 2023.06.19 | Sweden
Sämsta företaget någonsin Sämsta jävla företaget i världen! Räkna med NOLL hjälp om det plötsligt kommer en debitering från något boende som du inte bokat. NOLL! Försök inte då tag i detta skitföretag, det är inte lönt. I början tror du att de bryr sig men efterhand fattar du att det bara är fördröja de svar. Det slutar med att du får betala för att de har fuckat upp. Boka via ngt seriöst företag istället.
Mahmoud Kaita
2023.06.07 2023.06.07 | Sweden
Booking never tries to ckeck my complaint . I booked a bed in a room at room007 Chueca Hostel via Booking.com for four people but I got a bed in a room for eleven people instead. I have sent a complaint to the booking company three weeks ago about what happened to me there but no response , only some excuses and there is still no practical solution for the problem .
Vägrar lämna ut momskvitto för vistelse Debiterar betalkort i förväg. Vid utcheckning lämnas inget momskvitto på betalningen, och inget momskvitto från Booking på mailen . Varken hotellet eller Booking bryr sig om att åtgärda eller hjälpa trots flera påtryckningar. Håll er borta från Booking. Otroligt oseriösa.
Advertisement
Double charged me for room They have double charged for a hotel room
Fy och skäms på oerhört oprofessionellt och otrevligt bemötande från er kundtjänst
Väldigt oseriösa och det sämsta som det fins 4 gånger på 2 månader blev min bokong avbokad innan ankomst och fick inte alls hjälp från booking
Horrible Resa d’un taxi via booking.com Bug informatique Les horaires de prise en charge ont changé. N’ont pas voulu me rembourser . Vol pur et simple Toujours plus la prédation !!!!
Advertisement
Very bad hotell and NO help from Booking costumer service We have book a room in this hotell we pay 650 euro for 1 week visit, we get a room that look like a prison, it is a room on the top on of the hotell it is very little there is no space to walk in full high, the windo can not open the heat is 32 celcius and there is no air in the room. we talk with the reception they was very bad they want 25 euro extra for each day to upgrade to other room. i called booking.com and was talkning with them for 3 hours and the say we can NOT pay me my money back so i can get another hotell that is normal. i have photo
jeanfi
2022.02.07 2022.02.07
BOOKING.COM service clients APRES achat déplorable… BOOKING.COM service clients APRES achat déplorable… service clients APRES achat déplorable : A FUIRE contexte : location d'un appartement à NEW YORK entre le 21/04/2020 et 27/04/2020. Annulé pour cause de COVID ET fermeture des frontières US. Pour le vol, je félicite AIR FRANCE pour sa rapidité de remboursement au centime prés. S'engage alors avec booking.com, un combat que je viens de perdre officiellement : Le SAV ne rabâche sans cesse qu'il faut rentrer en contact avec l'hôtel, ce que j'ai fait dans un premier temps, mais la crise sanitaire se faisant, l'hôtel à fermé et plus personne ne répond ni aux mails ni au appels. Avant de fermer, l'hôtel a cessé d'être référencer chez booking.com. Je suis donc seul avec mes yeux pour pleurer et une perte de 1300$ pour un voyage offert à ma fille pour ses 18 ans. AUCUNS GESTES DE LA PART DE BOOKING mais je suis rassuré, ils sont vraiment désolé OUF!!
David
2022.01.29 2022.01.29
Duktiga parasiter Annonserar hotell och tjänster som sedan inte finns när man kommer dit. Ser ju ut som ett seriöst bokningsföretag, men det är det inte! Vi kom till ett ”hotell” som visade sig vara ett vandrarhem utan några tecken på hotellverksamhet. Checkade ut dagen efter, ersättning för de återstående 11 dagarna lär bli svårt att få. Enligt Bookings sida var ”hotellet” fullbokat efter att vi flyttat, men sanningen är att det var tomt, ingen kock anställd-därav ingen restaurang eller frukost som vi redan betalt för. Bekräftelse på bokning och betalning kom från Agoda, som annonserar och tar betalt på samma sätt. OM någon tvivlar på sågningen av Booking.com, läs deras väldigt utförliga och långa avtalstext - där framgår att köpare av deras ”tjänster” inte har någon rätt att reklamera något köp via dem ELLER den slutgiltiga leverantören. När de sedan stänger ner webbsidor för att trolla bort kritik, så visar de verkligen hur slipade de är! Slutsats: Boka INTE via Booking.com ELLER Agoda!!!