Bombay Tandoori Tønsberg Anmeldelser

Bombay Tandoori Tønsberg Anmeldelser

4.4

God - basert på 444 anmeldelser

www.bombaytandoori.no
er verifisert av Trustindex

Vi garanterer at alle anmeldelser er 100 % ekte.
Hva er Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Anmeldelser (444)
Karla Henriette Dahr Berg
Karla Henriette Dahr Berg
2024-02-25
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Benny Forslund Hegsvold
Benny Forslund Hegsvold
2024-02-19
Spiste en rett her jeg har smakt tidligere på en anne restaurant og ble stort overrasket over forskjellene på både kvalitet og smak! Maten var smaksrik og oppfylte forventningene :-) I tillegg var alle på staben utrolig hyggelige!! Alt i alt et veldig godt besøk og kommer garantert tilbake
Atmosphere
Food
Service
Karstein Pettersen
Karstein Pettersen
2024-02-18
Siden dette visstnok Tønsbergs eldste indiske restaurant og jeg tror faktisk at dette er et populært sted å spise fordi stedet var fullt av gjester og det kom hele tiden folk for å hente takeaway. Betjeningen er veldig hyggelige, lokalet var veldig koselig og intimt, og maten var rett og slett fantastisk. Porsjonene var akkurat store slik at man spiste opp alt og man ble god og mett.
Atmosphere
Food
Service
Сергей Ратушняк
Сергей Ратушняк
2024-02-17
Det var en utrolig opplevelse. Anbefales til alle. 11/10
Atmosphere
Food
Service
Karl
Karl
2024-02-15
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Tor-Ivar Sørensen
Tor-Ivar Sørensen
2024-02-14
Very good kitchen and impeccable service. Make sure to order table in advance. Spicy and delicious.
Atmosphere
Food
Service
Jurgita Varanauskiene
Jurgita Varanauskiene
2024-02-14
Very tasty food ,service fantastic. 100%%%%%.❣️
Atmosphere
Food
Service
hermann trolsrud
hermann trolsrud
2024-02-05
good place for good people
Atmosphere
Food
Service
John Bosco Kisembo
John Bosco Kisembo
2024-01-25
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Emmeline
Emmeline
2024-01-25
Har alltid en god opplevelse når jeg spiser på Bombay Tandori i Tønsberg! Maten er kjempe god, store porsjoner, hyggelig servitører og en hjemmekoselig stemning her 🥰 var er enkelt valg å velge hvor bursdagsmiddagen skulle spises 🎉
Atmosphere
Food
Service
Mark Anthony Rodrigues Alvestad
Mark Anthony Rodrigues Alvestad
2024-01-25
Good food, good service! If you are going to eat Indian food! You should try this place!
Atmosphere
Food
Service
Marlene Venaas
Marlene Venaas
2024-01-19
Fantastisk god mat, ett av de beste indiske restaurantene i Norge. Kom hit hvis du vil smake på sauser laget med xx-antall kryddere og ikke 4.
Atmosphere
Food
Service
Gulzeb Aziz
Gulzeb Aziz
2023-12-23
Atmosphere
Food
Service
Advertisement
Beatrice Prochazka
Beatrice Prochazka
2023-12-20
A wonderful night with my family . I absolutely love the food and the service . I highest recommend this place and atmosphere.I will come back .
Atmosphere
Food
Service
Åse Vilje Fossland
Åse Vilje Fossland
2023-12-18
Fantastisk god mat, kommer gjerne igjen.
Atmosphere
Food
Service
Deepak Sharma
Deepak Sharma
2023-12-16
Beste mat og service
Atmosphere
Food
Service
Anders Einemo
Anders Einemo
2023-12-15
Fab5! Yoga4Life
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Bombay Tandoori Tønsberg 2023-12-17
Thank you for your positive feedback! We're thrilled to hear you're enjoying our food and service. Yoga4Life, Stay tuned for more exciting sessions. Keep practicing and stay healthy! :)
Advertisement
Toblolgamer Gt
Toblolgamer Gt
2023-12-14
Beste Indisk! 😍 Kjører fra Horten for både take away og restaurantbesøk 😊
Atmosphere
Food
Service
Svar fra Bombay Tandoori Tønsberg 2023-12-17
Takk for at du reiser langt for maten vår! Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til dine fremtidige besøk både for take-away og restaurantområder. 😊
Mariann Brubakken
Mariann Brubakken
2023-11-30
Світлана Стасюк
Світлана Стасюк
2023-11-21
Atmosphere
Food
Service