BnB Stelvio

BnB Stelvio Reviews

Excellent rating
4.8
57 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (58)
Liesbeth
Liesbeth
2023.08.17
10 Verified
Fantastische b&b ☺Wij waren hier voor de tweede keer en wederom genoten van alles. Fijne kamer met goede bedden, een heerlijk, uitgebreid ontbijt en een geweldige gastheer. En dat alles in een mooie omgeving, wat wil je nog meer?
Advertisement
Sylvia
Sylvia
2023.08.11
8.0 Verified
Prima ☺Prima en voldoende ontbijt. ☹Dacht dat we in het centrum van Dwingeloo zaten
Jan
Jan
2023.07.24
9.0 Verified
☺Het 2 persoonsbed lag voortreffelijk. Ontbijt was geweldig. Prima zorgzame gastheer. ☹Niets veel tegen.
Ronald
Ronald
2023.07.09
9.0 Verified
Wonderful
Gooitsche
Gooitsche
2023.07.06
9.0 Verified
Prima verblijf in deze mooie B&B ☺Heerlijk ontbijt, mooie ruime kamer ☹Nvt
Advertisement
Annette
Annette
2023.06.30
9.0 Verified
☺Een goed ontbijt in een mooie accommodatie waar we gastvrij ontvangen zijn de afgelopen dagen.
Maureen
Maureen
2023.06.26
9.0 Verified
☺Sehr freundlicher Gastgeber, sehr leckeres Frühstück.
Nicole
Nicole
2023.06.26
10 Verified
Besser geht es nicht! Herzlichen Dank! ☺Außergewöhnlich gut eingerichtetes Zimmer mit riesigem Bad. Wahnsinnig leckeres Frühstück - durften wir im wundervollen Garten genießen. Supernette Vermieter.🔆
Yvonne
Yvonne
2023.06.15
10 Verified
Er heerlijk een paar dagen tussenuit. ☺Een gastvrije ontvangst door de eigenaar. Een royaal verwenontbijt. Heerlijke bedden en een rustige omgeving. Mogelijkheid om de fietsen in de schuur te plaatsen en gebruik van koelkastje. ☹Er viel niets tegen.
Advertisement
Dian
Dian
2023.05.17
10 Verified
Ultiem tot rust komen ☺Uitstekend ontbijt. Zeer vriendelijk ontvangst en een ruime kamer met een heerlijk terras in de tuin. ☹-
Rutger
Rutger
2023.05.15
10 Verified
☺Fantastische gastheer, heerlijk uitgebreid ontbijt. Kamers waren mooi, schoon en ruim. Huis ligt in een heerlijk rustig dorpje.
Vermeiren
Vermeiren
2023.04.15
9.0 Verified
Top B&B met alle comfort en vriendelijke service! ☺We sliepen in de mooie ruime kamer die je hier op de foto ziet. De badkamer die erbij hoort, had alle comfort met douche, ligbad, sauna, 2 lavabo's en een WC. Billijke prijs voor zo veel luxe. Combineer dat met de vriendelijkheid van de eigenaars en het is top!
Hendrikus
Hendrikus
2022.11.20
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Paulina
Paulina
2022.11.16
10 Verified
The best BnB ever ☺ I can honestly say that our stay at Stelvio was the nicest stay in BnB we've ever had :) The place itself is beautiful, including a view from the window, when you see the fields covered in morning light. The room was very comfy and arranged with style. The owner, Jan, was really nice and helpful - and he makes great food! If you want to go to Dwingeloo and experience a calming atmosphere, contact with nature and very nice people, that if definitely the place you should go!
Sanne
Sanne
2022.11.14
10 Verified
Gastvriendelijke B&B met aandacht voor detail ☺De aandacht voor detail bij deze B&B is ronduit indrukwekkend -- er is aan werkelijk alles is gedacht! Uitgebreid ontbijt, goede thee in plaats van zakjes Pickwick, comfortabele kamer (met tuin!) en een luxe badkamer. En niet te vergeten de heel vriendelijke en behulpzame gastheer. Wij komen zeker terug!
Roland
Roland
2022.11.02
9.0 Verified
Wonderful
Gert
Gert
2022.09.24
9.0 Verified
Wat heb ik genoten ☺Het is een complete B&B kamer met een meer dan uitstekend ontbijt. Verder een goed uitzicht op de prachtige tuin. Alle faciliteiten die ik nodig had waren aanwezig en wat een heerlijk en goed bed zeg. Een zeer vriendelijke gastheer die weet hoe je een gast in de watten legt en behulpzaam is met tips indien gewenst. Daarnaast is het appartement een uitvalsbasis voor prachtige natuurgebieden en water. (Lopend en fietsend te bereiken vanaf het appartemen) ☹Eigenlijk niets en als ik dan toch een puntje kan noemen is dat het vrij gehorig is maar dat heeft me verder niet gestoord.
Advertisement
Ibo
Ibo
2022.09.21
9.0 Verified
super ☺Super de luxe ontbijt, ruime kamer, mooi badkamer
Tineke
Tineke
2022.09.17
9.0 Verified
Goed verzorgd ☺Ontbijt was top. ☹Zat aan een voor ons drukke weg
Reply from BnB Stelvio
Beste Tineke, Op de eerste plaats: bedankt voor de mooie score! Ik ben blij dat jullie over het algemeen tevreden zijn. Deze week gaan er iets meer auto's door onze 30-kilometerstraat, vanwege een wegomlegging. Gelukkig is dat over een paar weken over en gaan we weer terug naar een paar auto's per uur. Ik begreep dat jullie zelf super-rustig wonen en dan is het lastig als het op een logeeradres drukker is. Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, B&B Stelvio Jan Roncken
Roelof
Roelof
2022.08.06
9.0 Verified
Ruime kamer op prima locatie ☺Vriendelijke ontvangst en nette, ruime kamer en badkamer. Het ontbijt was heerlijk en de locatie perfect. Door persoonlijke omstandigheden kon niet de gebruikelijke service geboden worden, maar dat is zeer ruimhartig gecompenseerd. We hebben een prima verblijf gehad. ☹Niets.