BlinqzMedia Reviews

BlinqzMedia Reviews

5.0

Excellent - based on 14 reviews

www.blinqzmedia.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (14)
Beau Hollemans
Beau Hollemans
2024-02-29
Op aanraden van een vriend van mij kwam ik in contact met BlinqzMedia en ik kan niet anders dan vol lof zijn over hun werk. De webshop die ze voor mij hebben gebouwd overtrof al mijn verwachtingen. Het design was verbluffend en volledig afgestemd op mijn wensen. Bovendien waren ze buitengewoon snel met de oplevering, wat mij enorm veel tijd en stress bespaarde.
Advertisement
Patrick
Patrick
2024-02-23
Vanaf het allereerste contact voelde ik me goed ondersteund door het team van BlinqzMedia. Ze luisterden echt naar mijn ideeën en doelen, en combineerden die met hun expertise om een webshop te creëren die perfect bij mijn merk past. Het proces verliep ongelooflijk soepel en efficiënt, en binnen de gestelde termijn van slechts drie weken was mijn webshop volledig afgerond.
Mabel Cabrera
Mabel Cabrera
2024-02-16
Vanaf het allereerste contact tot de lancering van mijn webshop was het een vlotte en professionele rit. Hun team was deskundig, responsief en hielp me bij elke stap van het proces. Dankzij BlinqzMedia heb ik nu een prachtige, goed functionerende webshop waar ik trots op ben.
monique de groot
monique de groot
2024-01-26
Dit marketingbureau heeft onlangs een prachtige webshop voor mijn bedrijf ontworpen en ik ben zeer onder de indruk van hun professionaliteit en creativiteit .
kiki van der putten
kiki van der putten
2024-01-22
Het hele proces waarin wij hebben samengewerkt met Blinqzmedia was zeer transparant. Ze hielden me regelmatig op de hoogte van de voortgang, luisterden naar mijn feedback en pasten waar nodig dingen aan.
Advertisement
elmar postema
elmar postema
2024-01-22
Blinqzmedia heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik zou hen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele webdesign. Ze leveren niet alleen een prachtige webshop, maar ook een positieve en samenwerkingsgerichte ervaring.
J
J
2024-01-22
Het design van de webshop is modern, gebruiksvriendelijk en responsief, wat ervoor zorgt dat mijn klanten een soepele en aangename winkelervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.
Rein Den boer
Rein Den boer
2023-06-13
Op deze manier wil ik Blinqzmedia bedanken voor hun toewijding en toewijding aan ons project. Ze hebben nauw met ons samengewerkt, rekening houdend met onze feedback en suggesties, om ervoor te zorgen dat de website voldeed aan onze verwachtingen en zelfs overtrof.
Chester van Den hooven
Chester van Den hooven
2023-04-30
Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de prachtige website die jullie voor mij hebben gebouwd. Jullie hebben mijn visie weten te vertalen naar een adembenemende online aanwezigheid die perfect past bij mijn bedrijf.
Advertisement
Sarinah Bhattoe
Sarinah Bhattoe
2023-04-29
Top werk geleverd en personeel is altijd bereikbaar voor vragen of als je iets anders wilt hebben. Het hele team besteed echt aandacht aan jouw website. Zeker een aanrader!
ellys drip
ellys drip
2023-04-28
Ben super trots op het eindresultaat wat BlinqzMedia voor mij heeft opgeleverd. Daan heeft mij uitstekend geholpen zoals het hoort. Wat ik echt mis bij de meeste bedrijven is dat persoonlijke en dat krijg hier wel echt. Zeker een aanrader!
Jeremy Djirlauw
Jeremy Djirlauw
2023-04-28
De samenwerking met jullie team was uiterst professioneel en vakkundig. Jullie luisterden aandachtig naar mijn wensen en ideeën, en wisten deze op een creatieve en effectieve manier om te zetten in een prachtige website die mijn verwachtingen overtrof.
Kimmo Tahti
Kimmo Tahti
2023-04-28
Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat van mijn website! Voornamelijk contact gehad met Daan en dat is heel goed bevallen. Binnen 2 á 3 weken stond mijn website online.
Advertisement
shirley den boer
shirley den boer
2023-04-28
Bedankt voor de fijne samenwerking! BlinqzMedia zou de website opleveren binnen 1 maand, eindstand hebben ze het binnen 2 weken al opgeleverd. Ik heb direct een hostingspakket afgenomen, zodat BlinqzMedia altijd onderdeel zal blijven van mijn website en ik ook altijd bij hun terecht kan voor eventuele aanpassingen aan de website. Nogmaals dankjewel voor de goede service!