Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj Reviews

Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj Reviews

5.0

Excellent - based on 21 reviews

www.blahareality.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (21)
Šárka Dufková
Šárka Dufková
2024-01-18
Kupovali jsme rodinný dům ve Středočeském kraji. Pan Bláha řídil kompletní proces prodeje, velmi rychle a ochotně reagoval, vždy nás informoval o všech krocích a zajistil bezpečný nákup této nemovitosti. Velká spokojenost s jeho přístupem a službami.
Advertisement
Silvia Skalová
Silvia Skalová
2023-08-29
Pana Bláhu jsme potkali na prohlídce domu, který jsme nakonec nekoupili. Jeho neinvazivní a profesionální přístup nás mile překvapil, takže jsme jej oslovili při prodeji bytu. Proaktivně informoval o vývoji trhu, reagoval rychle na poptávky a úspěšně završil spolupráci prodejem. Můžeme jej vřele doporučit!
Ivana Preislerová
Ivana Preislerová
2023-05-30
Motto si zvolil pan Bláha přesně, jednání s ním je příjemné, vstřícné. Doporučujeme.
Tomas Syba
Tomas Syba
2022-12-18
Michal Bláha mi byl doporučen od přátel, proto jsem se na něho obrátil s pronájmem mého moderního domu v Plzni. Velmi mě potěšil jeho profesionální přístup. Doporučil mi, jak dům připravit, nechal nafotit krásně fotografem, dodal 3D půdorysy domu, skvěle komunikoval a v relativně krátkém čase našel nové nájemníky a k mému překvapení za vyšší měsíční nájem, než jsem mu původně zadal i přes aktuálně významný nárůst cen energií. Všechny podpisy smluv proběhly velmi rychle on-line. P. Bláha operuje hlavně v Praze, Středních Čechách a v Plzni, jezdil z Prahy i kvůli jednomu zájemci na prohlídku domu extra. Velmi oceňuji tento skvělý výkon a nasazení. Mohu jeho služby proto doporučit i vám.
Peter Moty
Peter Moty
2022-11-14
Na p. Bláhu jsme se obrátili s pronájmem bytu na Praze 4. Sám jsem byl v minulosti makléřem, ale již jsem se tomu nechtěl osobně věnovat. Musím uznat profesionalitu p. Bláhy. Skvěle nastavil nájemní cenu, doporučil jak připravit byt před zahájením pronájmu, hezky byt nafotil s fotografem a dodal 3D půdorysy, vyselektoval "bravurně" nejvhodnějšího nájemníka včetně ověření rejstříku s exekucemi, insolvencemi a PČR. Určitě s manželkou doporučujeme využít služeb pana Bláhy. Ještě jednou díky
Advertisement
Michaela Jíchová
Michaela Jíchová
2022-10-21
Kupovali jsme s partnerem dům přes pana Bláhu. Dle jeho slov to byla nejsložitější transakce hlavně kvůli složitému financování, se kterým nám bravurně pomohl a jen díky tomu jsme dům získali. Děkujeme a můžeme jeho skvělé služby doporučit dále.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-10-21
Dobrý den Míšo, velmi pěkně děkuji za Vaši recenzi, přesně vystiženo. Užívejte nemovitosti naplno včetně překrásné zahrady. Michal Bláha www.blahareality.cz
Kamil Kubát
Kamil Kubát
2022-08-09
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-08-09
Děkuji pěkně p. Kubáte za hodnocení.
Tomáš Eliáš
Tomáš Eliáš
2022-06-07
Bezproblémová spolupráce, příjemný a častý kontakt s makléřem k okamžitému řešení požadavků případných uchazečů.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-06-08
Děkuji pěkně pane Eliáši za zpětnou vazbu na mou práci a přístup. Rád jsem pomohl. Bude mi potěšením, pokud se na mě v budoucnu opět obrátíte www.blahareality.cz
Csilla Molnár
Csilla Molnár
2022-06-07
Positive
Professionalism
I would like to thank for the great help and professionalism for Michal, you can not have a better person to take care of your real estate business in Prague.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-06-08
Thank you very much Csilla for your kind words, I appreciate it. It was my pleasure. Good luck, Michal. www.blahareality.cz
Advertisement
Kristýna Křížová
Kristýna Křížová
2022-06-01
Opravdu vřele doporučuji! P. Bláha mi s prodejem bytu velmi pomohl. Prodávala jsem byt, ke kterému jsem měla silné osobní pouto, a bylo pro mě důležité, aby byl prodej důstojný. Bylo třeba překonat různé administrativní překážky, které následně vedly ke ztrátě zájemce s nejlepší nabídkou. Přesto dokazál obratem najít jiného a přesvědčit ho, že chce za byt dát vyšší částku, než původně nabízel :-) Ještě jednou touto cestou děkuji za pomoc!
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-06-01
Paní Křížová, velmi děkuji za milou recenzi, bylo mi potěšením Vám pomoci. Michal Bláha.
Daniela Zahálková
Daniela Zahálková
2022-05-22
Mohu vřele doporučit pana Michala Bláhu, za jeho profesionální, vřelé a především lidské jednání. Ještě jednou moc děkuji DZ.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-06-01
Děkuji za hezkou recenzi mé práce a přístupu paní Zahálková. Ať se Vám daří.
David Sperling
David Sperling
2022-05-20
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-06-01
Dobrý den, Davide, děkuji za Vaše hodnocení a jsem rád, že jste byl se službami a přístupem spokojen. Michal Bláha
petr castka
petr castka
2022-04-05
S panem Michalem Blahou je příjemné spolupracovat. Mohu vřele doporučit. Zkušený, příjemný a hlavně férový obchodník....Kéž kdyby každý v jeho oboru byl jako on. Díky moc. A věřím, že naše spolupráce bude delšího trvání. Doporučuji!
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pane Částko za uvedenou recenzi a doporučení, vážím si toho. Michal Bláha www.blahareality.cz
Advertisement
Daniel Prislin
Daniel Prislin
2022-04-05
Herr Michal Bláha von RE/MAX Horizont vermittelte den Verkauf unseres Familienbesitzes in Tschechien. Wir leben in Deutschland und mussten uns um nichts kümmern, nur um die notwendige Vertragsunterzeichnung. Herr Bláha hat alles zu unserer vollsten Zufriedenheit erledigt, er war stets freundlich und professionell. Wir empfehlen die Zusammenarbeit mit ihm in jeglicher Hinsicht.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Vielen Dank Herr Prislin für Ihre schöne Bewertung. Ich würde mich freuen, wenn Sie mich wieder kontaktieren. Michal Bláha www.blahareality.cz
Matyáš Hančl
Matyáš Hančl
2022-04-01
Super zkušenosti a bleskový pronájem bez starostí. Doporučuji.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pane Hančle a rádo se stalo. Rád v budoucnu opět pomohu . Michal Bláha www.blahareality.cz
Filip Ondruš
Filip Ondruš
2022-03-23
Kdyby byla spolupráce jako s Michalem Bláhou standardem na trhu prodeje nemovitostí, tak by tu byl zcela jiný standard. Makléř se rád podělí o obchodní případ, pokud ví, že z toho bude profitovat jeho klient. Podmínkou je, že musí mít ke spolupráci kvalitního partnera na druhé straně a to pan Bláha z Re/Maxu splňuje. Férové a profesionální jednání, z něhož profitují všechny strany realitní transakce, proto rád sdílím svoji referenci.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pane Ondruši za hezké ocenění mé práce a přístupu. Budu se těšit na další spolupráci. Michal Bláha www.blahareality.cz
Zbyněk Matůě
Zbyněk Matůě
2022-03-18
Spokojenost, rychlé a férové jednání. Doporučuji
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pěkně, pane Matůši za ohodnocení. Michal Bláha www.blahareality.cz
Advertisement
Arnost Lindenberg
Arnost Lindenberg
2022-03-12
Poskytované služby byly na velmi vysoké úrovní. Jsem naprosto spokojený s profesionalitou a spoluprací s panem Michalem Bláhou. Rád se na něj opět obrátím.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pane Lindenbergu, děkuji za zpětnou vazbu, oceňuji. Michal Bláha www.blahareality.cz
Patrik Šimíček
Patrik Šimíček
2021-09-12
Pan Bláha- Za mě bez jediné chyby... Všechno bylo rychlé, efektivní, profesionální a přitom s úsměvem. Díky moc za skvělé bydlení
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pane Šimíčku za upřímné hodnocení, rád v budoucnu opět kvalitně pomohu, Michal Bláha. www.blahareality.cz
Jiri Franek
Jiri Franek
2021-07-26
Positive
Professionalism
Pan Bláha je skutečný profesionál, vše proběhlo bez problému, rád se na něj a jeho služby obratím i v budoucnu. Rozhodně doporučuji.
Reply from Michal Bláha - realitní makléř - celá Praha, Plzeň, Středočeský kraj 2022-04-06
Děkuji pane Fraňku, za milé ohodnocení, cením si toho. www.blahareality.cz