BIONES Katarzyna Podsiad

BIONES Katarzyna Podsiad Opinie

Opinie Doskonały
5.0
137 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (136)
Darek Gaweł
Darek Gaweł
2024.03.20
poleca
Polecam firmę BIONES Sp. z o.o. — Szybka i sympatyczna komunikacja, sprawność, terminowość, wysokie kompetencje
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2024.03.21
Panie Darku, cieszę się, że jest Pan zadowolony ze współpracy, dziękuję za opinię i za polecenie.
Reklama
Darek Gaweł
Darek Gaweł
2024.03.20
Polecam firmę BIONES Sp. z o.o. — Kompleksowa Obsługa BDO dla Firm Doskonała komunikacja, sprawność, terminowość, wysokie kompetencje
sylwester kramek
sylwester kramek
2024.03.09
Bardzo dobry kontakt z Panią Katarzyną jestem bardzo zadowolony z usług firmy Biones
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2024.03.11
Panie Sylwestrze, dziękuję za opinię i udaną współpracę.
Anna Augustyn
Anna Augustyn
2024.02.29
poleca
Bardzo polecam współpracę z firmą Biones. Szybka i kompetentna obsługa. Bardzo dobra komunikacja z klientem.
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2024.03.21
Dziękuję Pani Anno za pozostawienie opinii i za udaną współpracę.
Jacek Pawłowski
Jacek Pawłowski
2024.02.08
POLECAM FIRMĘ BIONES SP.ZO.O FIRMA GODNA POLECENIA WSZYSTKO SPRAWNIE BARDZO DOBRY KONTAKT Z PANIĄ KASIĄ SUPER 10/10
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2024.02.09
Dziękuję Panie Jacku za podzielenie się opinią. Cieszę się, że możemy razem współpracować.
Reklama
Magdalena Mierucka
Magdalena Mierucka
2024.01.16
poleca
Współpraca z firmą Biones to czysta przyjemność :) Profesjonalne podejście do klienta, sprawna komunikacja oraz rzetelność w wykonywaniu usług! Polecam gorąco!
Magdalena Mierucka
Magdalena Mierucka
2024.01.16
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Współpraca z firmą Biones to czysta przyjemność :) Profesjonalne podejście do klienta, sprawna komunikacja oraz rzetelność w wykonywaniu usług! Polecam gorąco!
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.02.07
Pani Magdaleno, dziękuję za opinię i polecenie. Współpraca z Panią to czysta przyjemność!
Damian Oleszek (PRODAMO)
Damian Oleszek (PRODAMO)
2023.12.21
Polecam firmę BIONES a przy tym Panią Katarzynę. Podczas kontaktu telefonicznego uzyskałem niezbędne informacje. Na wszelkie pytania, Pani Katarzyna odpowiedziała w sposób zrozumiały dla laika w tematyce BDO. Dziękuję za wsparcie i do usłyszenia. Pozdrawiam serdecznie. Damian
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.12.21
Panie Damianie, dziękuję za podzielenie się opinią. Cieszę się, że mogłam pomóc!
Julia Labuda
Julia Labuda
2023.11.27
Profesjonalizm w 100%, szybka pomoc. Bardzo bardzo polecam!
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.12.08
Pani Julio, dziękuję za zaufanie. Miło mi, że mogłam pomóc. :)
Reklama
Grzegorz Burdacki
Grzegorz Burdacki
2023.11.15
Polecam gorąco firmę BIONES. Bardzo miła obsługa, świetny kontakt i sprawne załatwienie formalności związanych z BDO. Pani Katarzyna cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i dodatkowo pomaga w sytuacjach, w których już wcale nie musiałaby tego robić :)
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.11.15
Panie Grzegorzu dziękuję za opinię. Bardzo mi miło, że jest Pan zadowolony z naszej współpracy. Cieszę się, że mogłam pomóc przy rejestracji i przekazać Panu wszystkie potrzebne informacje.
Usługi POD Kontrolą
Usługi POD Kontrolą
2023.11.07
poleca
Doskonała współpraca od samego początku! Sprawne działanie bez długiego oczekiwania, świetny kontakt. Wsparcie Pani Katarzyny jest kompleksowe - wszystko wyjaśnia, doradza i prowadzi krok po kroku. Polecam Daniel Stańczyk
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2024.03.21
Panie Danielu, dziękuję za opinię!
Andrzej Hiller
Andrzej Hiller
2023.10.31
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.10.31
Panie Andrzeju, dziękuję za opinię :)
Maja Rozek
Maja Rozek
2023.10.16
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Bardzo szybka i sprawna obsługa zlecenia. Firma godna zaufania oraz polecenia.
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.10.16
Dziękuję za opinię. Bardzo mi miło, że jest Pani zadowolona ze współpracy!
Reklama
Mateusz Mońka
Mateusz Mońka
2023.10.13
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Szybka odpowiedź na zapytanie , miła i rzeczowa obsługa. Pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie !
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.10.13
Panie Mateuszu, serdecznie dziękuję za podzielenie się opinią. Zapraszam do kontaktu i współpracy, jeżeli pojawią się u Pana kolejne pytania w zakresie BDO.
Kamilla Leśniewska
Kamilla Leśniewska
2023.10.05
poleca
Bardzo duży profesjonalizm i szybka pomoc w obsłudze BDO
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2024.03.21
Dziękuję Pani Kamilo za podzielenie się opinią. To dla mnie ważne, że jest Pani zadowolona ze współpracy.
Kamilla Leśniewska
Kamilla Leśniewska
2023.10.05
Pozytywny
Profesjonalizm
BARDZO SZYBKA WSPÓŁPRACA I PROFESJONALIZM. POLECAM !
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.10.05
Pani Kamilo, bardzo się cieszę, że jest Pani zadowolona z obsługi i współpracy. Dziękuję za podzielenie się opinią.
Martyna Pachla-Duczmalewska
Martyna Pachla-Duczmalewska
2023.09.29
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Serdecznie polecam. Współpraca zawsze przebiega bardzo profesjonalnie, sprawnie i w miłej atmosferze. Pani Katarzyna jest osobą znająca się na swojej pracy z ogromną wiedzą oraz świetnym podejściem do klienta.
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.09.29
Dziękuję za polecenie i chęć podzielenia się opinią. Pani słowa wiele dla mnie znaczą i są potwierdzeniem tego, że podstawą udanej współpracy, są dobre relacje.
Reklama
Dekor Art Serwis
Dekor Art Serwis
2023.09.28
poleca
Polecamy firmę Biones! Pani Katarzyna działa profesjonalnie i szybko. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i prowadzi po zawiłym świecie BDO. Bardzo dziękujemy za pomoc :) Agnieszka Kajak
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.09.28
Pani Agnieszko, ja również dziękuję za współpracę. Miło mi, że mogłam pomóc!😊
Natalia Neumann
Natalia Neumann
2023.09.26
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
Reakcja na coś
Wartość
Polecam współpracę
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.09.27
Pani Natalio, gdyby było potrzebne moje wsparcie, serdecznie zapraszam kolejny raz! Dziękuję za polecenie !
Oleksandr Razinkov
Oleksandr Razinkov
2023.09.13
Odpowiedz z BIONES Katarzyna Podsiad 2023.09.13
Pani Iryno, dziękuję za 5 gwiazdek. Miło mi, że mogłam Państwu pomóc i że zdecydowali się Państwo na dalszą współpracę.