BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery

BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery Opinie

Opinie Doskonały
4.5
20 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (20)
Anna Ebertowska
Anna Ebertowska
2024.03.16
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.18
Droga Anno, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Mamy nadzieję na dalszą współpracę! 😊
Reklama
Marcin Krajewski
Marcin Krajewski
2024.03.15
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.18
Drogi Marcinie, bardzo dziękujemy za poświęcony nam czas i opinię! Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Mamy nadzieję na dalszą współpracę. Jeżeli ma Pan jakiekolwiek pytania czy sugestie, prosimy o kontakt! 🌟 Z poważaniem, Zespół Obsługi Klienta.
Aleksandra Lewandowska
Aleksandra Lewandowska
2024.03.15
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.18
Droga Aleksandro, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Mamy nadzieję, że nadal będziemy spełniać Twoje oczekiwania. 😊 Pozdrawiamy serdecznie.
MARCIN BISZCZAN
MARCIN BISZCZAN
2023.12.14
Polecam. Super obsługa i pomoc.
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Marcinie, dziękujemy za Twój komentarz. Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że jesteś zadowolony z naszej obsługi. Staramy się zawsze pomagać naszym klientom jak najlepiej. 😊 Do zobaczenia niedługo!
Klaudia
Klaudia
2023.12.14
Sprzęt bardzo dobrej jakości, prosty w użytkowaniu. Obsługa bardzo miła, profesjonalna i zawsze w gotowości. Polecam tą firmę!
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Droga Klaudio, dziękujemy za Twoją pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszego sprzętu i obsługi. Twoje zadowolenie to nasz priorytet. Dziękujemy za polecenie naszej firmy! 😊
Reklama
Pio Bis
Pio Bis
2023.12.14
Najem drukarki wraz z serwisem i tonerami to świetne rozwiązanie. Wygoda i oszczędność. Polecam w 100%. Piotr Biszczanik
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię. Cieszymy się, że nasza oferta najmu drukarki wraz z serwisem i tonerami przysporzyła Ci wygody i oszczędności. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. 😊
Jarosław Kamiński
Jarosław Kamiński
2023.12.14
Profesionalne kopiarki i obsluga.
Nikodem Cymbaluk
Nikodem Cymbaluk
2023.12.14
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Nikodemie, dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na wystawienie nam oceny. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej usługi. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Jeszcze raz dziękujemy i czekamy na kolejną okazję, aby służyć Ci naszymi usługami. 😊 Z poważaniem, Twój Zespół Obsługi Klienta.
Andrzej Piechowski
Andrzej Piechowski
2023.03.18
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Andrzeju, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Twoje doświadczenia są dla nas bardzo ważne. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub sugestie, zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta. 🤝 Z uszanowaniem, Zespół Obsługi Klienta.
Reklama
A. K.
A. K.
2022.05.21
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Dziękujemy za poświęcenie czasu na opisanie swojej opinii, mimo że nie zostawiłeś żadnego tekstu. Cenimy Twoje wsparcie i jest nam bardzo miło, że jesteś zadowolony z naszych usług. 😊 Mamy nadzieję, że do zobaczenia wkrótce!
Janusz Żołądź
Janusz Żołądź
2021.02.25
Krytyczny
Profesjonalizm
Przyjechałem jakiś czas temu o 15:45 na miejsce. Oczywiście zamknięte. Dałem zarobić komuś innemu. Kilka tygodni później dostałem maila z propozycją współpracy. Ironia losu.
OKSER HR
OKSER HR
2020.08.28
Świetni fachowcy.
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Bardzo dziękujemy za pozytywne słowa. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszej pracy. Jesteśmy tu dla Ciebie i zawsze staramy się zapewnić najwyższy standard usług. 😊 Serdecznie pozdrawiamy!
Andrzej Bendik
Andrzej Bendik
2020.03.05
Nie polecam brak kontaktu
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Andrzeju, Przykro nam słyszeć, że mieliście Państwo problem z kontaktem. Nasz zespół obsługi klienta jest dostępny i chętny do pomocy. Prosimy o kontakt z nami, abyśmy mogli rozwiązać Państwa problem. 🙏
Reklama
Tomasz Wójcicki
Tomasz Wójcicki
2020.01.22
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Tomaszu, dziękujemy za pozytywną ocenę! Cieszymy się, że nasze usługi spełniły Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Jeśli możemy jeszcze jakoś pomóc, śmiało skontaktuj się z nami. 💼🙂
Wojtek Kowalski
Wojtek Kowalski
2019.09.09
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Wojtku, dziękujemy za poświęcenie swojego czasu na wystawienie nam opinii. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze! Mamy nadzieję, że skorzystasz z naszych usług w przyszłości. Dziękujemy jeszcze raz! 😊🙏
Mariusz Charytanski
Mariusz Charytanski
2019.08.13
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Mariuszu, dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam oceny. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. 🎉 Mamy nadzieję, że nadal będziemy dla Ciebie godnym zaufania partnerem. Dziękuję za Twoje wsparcie! 🙏 Pozdrawiamy serdecznie!
Sylwia Pawłowska
Sylwia Pawłowska
2019.07.24
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Droga Sylwio, dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy do dalszego korzystania z naszych usług. 😊 Z wyrazami szacunku, Zespół BIMIT-MITA..
Reklama
Tajny Agent
Tajny Agent
2019.06.19
Rozumiem ze w tej firmie zlotym standardem jest zatrudnianie debili, ktorzy prawo jazdy znalezli w chipsach i nie potrafia odnalezc sie na drodze? Pozdrawiam lysawego przyglupa z Peugeota o nr GD 282SH
Bartosz Prokopowicz
Bartosz Prokopowicz
2019.05.24
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Drogi Bartoszu, dziękujemy za pozytywne opinie! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Dziękujemy jeszcze raz i zapraszamy do ponownego skorzystania z naszych usług. 🙏🙌
Michał Dukowicz
Michał Dukowicz
2017.08.15
Polecam, drukarka idealnie dobrana do moich potrzeb. Mila obsluga.
Odpowiedz z BIMIT-MITA | autoryzowany serwis KYOCERA i TASKAlfa | drukarki, kserokopiarki, tonery 2024.03.15
Dziękujemy za pozytywną opinię, Michał! Cieszymy się, że nasza drukarka spełnia Pańskie oczekiwania i że jest Pan zadowolony z naszej obsługi. Mamy nadzieję na dalszą współpracę! 😊