Bilskadecenteret ApS

www.bilskadecenteret.dk

Bilskadecenteret ApS Reviews

Excellent rating
4.7
25 reviews Verified
Bilskadecenteret ApS
%title%

%offer%

Reviews ( 25 ) 4.7

Claus Laungaard
Claus Laungaard
2024.02.11
Altid super proffesionelle, høflige, servicevenlige mennesker. Deres arbejde er altid i top.
Kim Kristensen
Kim Kristensen
2023.10.21
Cecilie Schröder
Cecilie Schröder
2023.10.06
Vi fik repareret en parkeringsskade, og blev overraskede over hvor pænt resultatet blev. Super venlige og samarbejdsvillige, kan klart anbefale! Bilen var endda vasket og støvsuget da vi fik den igen 👍🏼
Henrik Vindahl
Henrik Vindahl
2023.08.09
Venlige og velvillige. Men efter at have fået skiftet et smadret tag på vores bil er den aldrig blevet tæt igen. Det går jo ligesom ikke i det danske klima.
carsten alberg
carsten alberg
2023.07.12
Kan kun anbefale Bilskadecentret. Imødekommende god service og professionelt udført arbejde. Lånebil i rep. tiden.
Vicki Chuang
Vicki Chuang
2023.07.04
Søde, hurtige, og professionelt udført arbejde-kan anbefales!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dorte Seaton
Dorte Seaton
2023.03.21
Venlige og imødekommende. Hurtig med reparationen.
Hamid Nourestani
Hamid Nourestani
2023.02.24
Fik skiftet fælge og dæk her. Imødekommende personale med hurtigt og problemfrit betjening.
Lars Andreasen
Lars Andreasen
2023.02.15
Vibeke Tøttrup
Vibeke Tøttrup
2022.12.21
Yderst professionelt , fantastisk god service og så søde og imødekommende . Min helt nye bil var udsat for omfattende hærværk og jeg fik den bedste service jeg kunne ønske mig og bilen er igen som ny .. Kan virkelig anbefales
Arthur Hansen
Arthur Hansen
2022.12.09
Bil til service og de kører bilen til syn samtidig for kun 50 kr. Kan varmt anbefales
Said Mohammad
Said Mohammad
2022.12.07
Meget hurtig service og venlig betjening. De udførte arbejdet professionelt og perfekt. Tak
Tina Legaard
Tina Legaard
2022.06.16
Leif Steffensen
Leif Steffensen
2022.05.24
Steffen Bloch
Steffen Bloch
2022.05.17
Jeg kan varmt anbefale Bilskadecenteret i Søborg, professionel sparring imødekommende og serviceorienteret. Fik udført malerarbejde på min nye bil og er så tilfreds, at jeg anbefaler Tarik og hans team. Virkelig flot male-og lakarbejde.
Dina Ghadban
Dina Ghadban
2022.01.29
Har fået udbedret 2 skader på min bil. Super flot arbejde. Kan klart anbefales.
gert esryd
gert esryd
2021.12.11
Altid god service og flot udført arbejde.
Nina Als
Nina Als
2021.11.10
Jeg kan varmt anbefale Bilskadecenteret i Søborg, som jeg har benyttet før. Man får en meget kyndig og professionel rådgivning. Er meget tilfreds med både arbejdet og især servicen. Virkelig flot male-og lakarbejde. Fik også lånebil i hele perioden. Så jeg er en glad og tilfreds kunde. Henrik Als
Niels Petersen
Niels Petersen
2021.11.10
God og effektiv skadesbehandling. Malerarbejdet var tip top. Kan bestemt anbefales
Lars Henrichsen
Lars Henrichsen
2021.09.17
Flere uafhængige uheld indenfor kort tid med komplicerede leverancer af reservedele. Alt løst helt tilfredstillende og lånebil i hele perioden. Kan anbefales.