Bilkosmetikk Oslo

www.bilkosmetikk.no

Bilkosmetikk Oslo Anmeldelser

Excellent vurdering
4.7
90 anmeldelser Verifisert
Bilkosmetikk Oslo
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 90 ) 4.7

Vebjørn Carlsen
Vebjørn Carlsen
2024.02.29
Flott service og bra utført arbeid til en god pris. Veldig fornøyd!
Åsmund Elnan
Åsmund Elnan
2024.01.07
Enkelt tilbud på reparasjon i forkant fra bilder av skaden. Ingenting uforutsett. Hyggelig hjelp og strøkent resultat. Sort TMY.
sonali sonali
sonali sonali
2023.11.04
Helt topp jobb de gjører. Kort ventetid, hyggelig kundeservice. Selvfølgelig rimelige priser. Anbefaler sterkeste.
Svar fra Bilkosmetikk Oslo 2023.11.04
Takk for hyggelig tilbakemelding , vi streber alltid etter å gjøre vårt beste 🙏
Lars Henrik
Lars Henrik
2023.10.28
En smartrepair som var bra utført, men flere steinsprut-skader som var dårlig utført. Og en de hadde glemt. Ser ut som et barn har tettet igjen hull med svart blanko og pusset over med sandpapir etterpå. Konfrontert med firma etterpå og sa at det var ikke de som hadde gjort det. Styr unna spør du meg.
Svar fra Bilkosmetikk Oslo 2023.11.02
Hei Lars Henrik, jeg har forsøkt å finne deg i våre systemer uten og lykkes. Jeg har også snakket med våre ansatte og de kan heller ikke huske noen som har tatt kontakt angående dette. Men ta gjerne kontakt med meg på tlf:47936995 eller mail:bilkosmetikkhvalstad@gmail.com Så løser vi dette på best mulig måte. Ønsker deg en fin dag. Mvh Dagli leder Morten Bjerknes Bilkosmetikk Hvalstad.
Ulf Fuskevåg
Ulf Fuskevåg
2023.10.01
Ærlige og imøtekommende ansatte. God kvalitet på arbeidet.
Svar fra Bilkosmetikk Oslo 2023.11.04
Takk for fine ord🙏 Dette motiverer til å fortsette og gjøre en god jobb☺️
Predrag Paulic
Predrag Paulic
2023.09.14
Svar fra Bilkosmetikk Oslo 2023.11.04
Takk🙏 for hyggelig tilbakemelding🙂
Tom-Erik Sipos
Tom-Erik Sipos
2023.08.25
M....r skulle ha kr 26 000 for å lakke 2 små rustflekker på bakskjermene med garanti. Bilkosmetikk AS gjorde jobben for kr 10 000 uten garanti. Kjempefornøyd, kan ikke se tegn til at det er blitt lakkert opp, så får vi håpe det holder en stund 😃 ! Hyggelige folk - anbefaler å prøve smart repair hos Bilkosmetikk på Hasle.
Thibaud Poinard
Thibaud Poinard
2023.06.23
I borrowed my friend’s car and accidentally reversed on a block of ice. Wilbert was able to give an accurate quote with picture sent and managed to have the car fixed within one day at a very fair price. Perfect work, nobody would notice anything. I highly recommend Wilbert & Bilkosmetikk Økern.
Kostas Athanasiadis
Kostas Athanasiadis
2023.06.06
Awesome service and quality of work with very reasonable pricing
Terje Christensen
Terje Christensen
2023.05.04
Bra firma
Erik S
Erik S
2023.04.27
Wenke Ekholt
Wenke Ekholt
2023.03.07
Lanze
Lanze
2023.01.25
MORTEN JØRGENSEN
MORTEN JØRGENSEN
2022.11.28
Jeg leverte min bil kl 08 i dag for litt kosmetisk lakkering på venstre forskjerm på min Tesla.Jeg fikk melding på SMS om at bilen var ferdig kl.15.Kort ventetid på ledig time,fantastisk service,veldig konkurransedyktig pris og ikke minst en meget bra faglig utført lakkeringsjobb. Anbefales på det sterkeste og jeg kommer gjerne igjen om uhellet skulle inntreffe igjen🙂🙂
Tboen83
Tboen83
2022.11.23
Dette er profesjonelle folk som kan yrket sitt, imøtekommende personale og en veldig hyggelig eier som tar seg tid til en prat med kundene sine. Og prisene er rimelige m.t.p hvor dyktig jobben er utført.
Tim Haukenes
Tim Haukenes
2022.11.13
Ved utkjøring av parkeringsgarasje fikk vi noen skraper på bilen. Bilkosmetikk fikset alt i en uken. Bra og rakst service, god pris og god stemning. Møller bil kunne bare hjelpe oss 6 uker senere og det hadde kostet mer. Så Bilkosmetikk er helt topp!
Ole Petter Prestaasen
Ole Petter Prestaasen
2022.11.02
Svar fra Bilkosmetikk Oslo 2023.11.04
🙏
Ridvan Cetin
Ridvan Cetin
2022.10.28
De vil ha 10.000 kr. for «små» reparasjoner. Går og kjøper helt ny fanger for den prisen. Peh..
flemming stølen
flemming stølen
2022.10.21
Utmerket go jobb skaden ble utbedret til prisen jeg fikk på forhånd takst
Grzegorz Bugajski
Grzegorz Bugajski
2022.09.25