Bike by Mike Reviews

Bike by Mike Reviews

5.0

Excellent - based on 76 reviews

www.bikebymike.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (76)
W Witjes
W Witjes
2024-01-18
Vriendelijk en professioneel geholpen met een service beurt voor mijn fiets
Advertisement
Andre Eisvogel
Andre Eisvogel
2023-12-28
Eerst keer de fiets, die ik dagelijks gebruik, naar Mike gebracht. Zeer tevreden over het onderhoud en de klantbeleving. Een aanrader.
Pastrinus
Pastrinus
2023-12-23
Gerdien van Prooijen-Landegent
Gerdien van Prooijen-Landegent
2023-12-23
Snelle service, online afspraak te maken en bericht als het klaar is. Vriendelijk contact en we kunnen weer fietsen!
Mariet Muijsers
Mariet Muijsers
2023-12-23
Advertisement
J. Hermsen
J. Hermsen
2023-12-23
Snelle en professionele service.Ik kon zelfs buiten de openingstijden terecht om de fiets te brengen en deze was binnen 1 dag weer klaar!👌
Nieke Schild
Nieke Schild
2023-12-17
Vakkundig advies en snel geholpen!
Niek Niek
Niek Niek
2023-12-16
Super vriendelijk en snel geholpen
kim rutgers
kim rutgers
2023-12-09
Goede en snelle service.
Advertisement
Rob Jansen
Rob Jansen
2023-12-05
Bijzonder goede ervaring. Vooraf werd me verteld wat er ging gebeuren en wat er eventueel bij zou kunnen komen. Achteraf geen verrassingen en geen onnodig dure onderdelen gemonteerd. Bike by Mike is fijne fietsenmaker die ik iedereen kan aanbevelen.
Thijs Saat
Thijs Saat
2023-12-05
Heel fijn geholpen bij Bike by Mike. Wij hebben onze 2 fietsen (cortina E-bike en urban arrow bakfiets) hier een onderhoudsbeurt laten geven en zijn zeer tevreden. 's morgens de fiets brengen zelfde dag klaar en geen onaangename verassingen.
William De Zeeuw
William De Zeeuw
2023-12-01
Moest nieuwe trappers op de fiets van mijn zoon .snel en vakkundig geholpen,en goede prijs niet duur.bedankt
Riekie Jacobs
Riekie Jacobs
2023-12-01
Vandaag mijn nieuwe Vyber fiets bezorgd bij Bike By Mike , super snel en goede service
Advertisement
Saskia van Wagensveld
Saskia van Wagensveld
2023-11-29
Mike heeft onze electrische fiets een goede beurt gegeven. De achterband bleek helaas ook versleten. Nu fietst hij weer als een zonnetje.
carolien Van der wiel
carolien Van der wiel
2023-11-28
Fijne fietsenmaker. Reageert vlot, kan snel terecht, denkt mee in oplossingen.
Ilse Verwijmeren-Schelfhout
Ilse Verwijmeren-Schelfhout
2023-11-28
Erg fijne fietsenmaker. Je kunt altijd snel terecht en je fiets wordt vakkundig gerepareerd!
Anne-Marie Janssen
Anne-Marie Janssen
2023-11-28
S' morgens gebeld dat de fiets van m'n dochter stuk was. Ik kon gelijk komen. 3 uur later was de fiets alweer klaar tegen een zeer schappelijke prijs! Zeker een aanrader om naar toe te gaan
Advertisement
Dick van der Zwaard
Dick van der Zwaard
2023-11-27
Wat een kennis heeft Michael! Bij schade niet direct onderdelen vervangen voor nieuwe, maar eerst proberen de bestaande onderdelen te herstellen. En daarbij ook nog fantastische snelle service.
Ellen van Dijk
Ellen van Dijk
2023-11-24
Voor de eerste keer bij Bike by Mike geweest en hij heeft er een vaste klant bij! Behulpzaam, meedenkend, gedegen en transparant. Heel fijn!
Paul Derksen
Paul Derksen
2023-11-23
Super vakkundig geholpen met het repareren van de cassette voor mijn racefiets en deze op de tacx afgesteld. Bedankt voor de snelle hulp en goede service!