Alfa Selidbe Beograd

Alfa Selidbe Beograd Reviews

Excellent rating
5.0
191 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (191)
Anja Sakotic
Anja Sakotic
2024.04.13
Efikasni, tacni i veoma ljubazni momci. Bili su na adresi u dogovoreno vreme i odneli namestaj ostavivsi sve cisto za sobom. Moje sve preporuke!
Smiljana Antonijevic
Smiljana Antonijevic
2024.04.13
Ljubazna komunikacija, pažljivo i na vreme odradjen posao, dobra cena - ovaj servis je za svaku preporuku.
Slobodan
Slobodan
2024.04.12
Brzo i profesionalno. Topla preporuka.
klod12
klod12
2024.04.11
Odlično sve. Brzi, tačni. Svaka preporuka
Vanja Jankov
Vanja Jankov
2024.04.11
Prezadovoljna uslugom, pre svega su profesionalni i povoljni. Brz i jednostavan dogovor oko iznosa namestaja. Momci su kulturni i tacni na vreme. Sve preporuke!😁
Mirjana Perovic
Mirjana Perovic
2024.04.10
Sve preporuke za ove momke. Jako poslovni, prijatni i profesionalni. Usluga koja je povoljnija od ponuđenih. Divni mladi ljudi.
Biljana Canic
Biljana Canic
2024.04.10
Usluga vrhunska. Dogovor je ispoštovan u celosti!
Станко Гагрчин
Станко Гагрчин
2024.04.09
Brz i jasan dogovor, ekspresna usluga.
Сузана Бандић
Сузана Бандић
2024.04.06
Све похвале! Брзи и професионални,нема немогуће.Топла препорука свима.Браво момци!!!
Nikolina Draskovic
Nikolina Draskovic
2024.04.04
Alfa Selidbe u Beogradu su izuzetno profesionalna agencija za selidbe. Njihova usluga je vrhunska i lako je dogovoriti se s njima. Iskustvo selidbe s njima bilo je bez stresa, jer su brzo i efikasno obavili posao. Visina zadatka je bila na vrhunskom nivou, pružajući pouzdanost i sigurnost tokom celog procesa. Toplo preporučujem Alfa Selidbe svima koji traže pouzdanog coveka za selidbu u Beogradu.
Denis Rusidovic
Denis Rusidovic
2024.03.29
веома брз и вредан. све по договору! Препоручујемо.
Vladimir Nikolic
Vladimir Nikolic
2024.03.25
Za svaku pohavlu. Brz dogovor i povoljna cena. Momci su vremenski tacni i odgovorni. Preporucujem
ivan popovic
ivan popovic
2024.03.23
Profesionalni brzi i tacni,svaka preporuka
Ana Deanovic
Ana Deanovic
2024.03.22
Super momci, sve brzo i efikasno, cista 10ka
Tijana
Tijana
2024.03.19
Odlicna usluga!
Dušan Pajić
Dušan Pajić
2024.03.18
Snezana Markovic
Snezana Markovic
2024.03.11
Momci su bili stvarno super, kulturni i odgovorni, sve je uradjeno na vreme i po dogovoru, bili su pazljivi sa namestajem i zgradom, prijatni za komunikaciju - stvarno sve preporuke!
Marina Ristic
Marina Ristic
2024.03.06
Profesionalni brzi korektni ljubazni
Mirko Timotijevic
Mirko Timotijevic
2024.03.03
Lana Anastasijevic
Lana Anastasijevic
2024.02.25
Momci su obavili sjajan posao. Vaspitani,kulrurni i efikasni. Cene povoljne. Sve pohvale!