Bellmedi Reviews

Excellent rating
5.0
250 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (250)
Martina Beckerová Lokšová
Martina Beckerová Lokšová
2019.03.24
recommends
BellMedi pestrecovy olej pouzivam už 4 mesiace a maximalna spokojnost,zmena bola badatelna asi po tyzdni,mala som problem s cervenymi zilkami na tvari ,dodanie velmi rýchle.Takze ja som velmi spokojna
Advertisement
Andulka Didyová
Andulka Didyová
2019.03.23
recommends
Veľká spokojnosť Odporucam pomaha na pigmentove škvrny a akné
Jozef Racek
Jozef Racek
2019.03.21
recommends
Veľká spokojnosť. Odporúčam pomáha na ekzém a rôzne kožné ochorenia!!
Katarina Uchaľová
Katarina Uchaľová
2019.03.11
recommends
Odporučam Nimbový olej na ekzémy skvele výsledky velka spokojnost.Ďakujem
Andrea Vlkova
Andrea Vlkova
2019.03.03
recommends
Oceňujem profesionálny prístup, ústretovosť, včasné vybavenie objednávky. Skutočne odporúčam. Objednala som si baobabový olej, ktorý mi pomohol prekonať zimu bez popraskaných suchých rúk.
Advertisement
Miriama Matláková Krajcovicova
Miriama Matláková Krajcovicova
2019.02.22
recommends
Vyskúšala som cesnakovy olej na veľmi škaredú bradavicu na ruke,chceli mi to vypalovat a rezat.Tak som skúsila tento olej,do 11dní sa bradavica zacala strácať po 15dňoch nebola po nej ani stopa!!
MoMo Salinská
MoMo Salinská
2019.02.21
recommends
Vyskúšala som kozmetiku BellMedi konkrétne Nimbový olej dlhšiu dobu mám problém s kurimi okami a už som ani nedúfala že mi niečo pomôže a to som toho vyskúšala veľmi veľa ale tento malý zázrak v podobe oleja je neskutočný začal mi pomáhať a to sme v domácnosti dve ženy takze ho skúsila aj mamina na pigmentové škvrny na rukách a tiež bola prekvapená určite odporúčam vyskúšať
Ivana Zálešáková
Ivana Zálešáková
2019.02.21
recommends
odporúčam kozmetiku BellMedi, používali sme cesnakový olej A dcérke pomohol zminimalizovat kurie oka na nohách.
Michaela Kostková Galliková
Michaela Kostková Galliková
2019.02.20
recommends
vrelo odporúčam
Advertisement
Anika Knapova Čegiňová
Anika Knapova Čegiňová
2019.02.13
recommends
Z BELL MEDI KOZMETIKY užívám Baobabovy olej asi mesiac na hnede skvrny a suchu pokozku som spokojna je vidiet rozdiel.... super komunikaci.... rychle dodanie...doporucujem....
Olga Snajnarova
Olga Snajnarova
2019.02.12
recommends
BellMedi kozmenika je výborna odporučam sme spokjny my sme to použivali pri poštipanie komára álebo osi alebo pri bolesti
Denisa Marcinova
Denisa Marcinova
2019.02.12
recommends
Kozmetiku BellMedi odporucam.. prijemna komunikacia, rychle dodanie.. baobabovy olej pouzivam pravidelne, primiesavam do sprchacov, samponov, ako masku na vlasy... rozne vyuzitie.. super hydratuje..spokojnost
Moní Danielová
Moní Danielová
2019.02.04
recommends
BellMedi-kozmetiku odporúčam používam bambucké máslo, pomohlo mi to na moju veľmi suchú a podráždenú pokožku
Advertisement
Norika Sipkova
Norika Sipkova
2019.02.02
recommends
BellMedi - kozmetiku vrelo odporúčam.. Ja som veľmi spokojná s cesnakovým olejom pomohol mi na pokožku hlavy mala som svrbenie lupiny a robili sa mi chrasty a miestami plesiny hneď po prvom použití sa moja pokožka ukludnila a zmeny sú viditeľné
Andrea Palkovicova
Andrea Palkovicova
2019.01.31
recommends
Ďakujem. za olej cesnakovy velmi nám pomohol..na kurie oko...bol používaný cc dva tyzdne a po ňom ostala len supinka...
Jana Adamovičová
Jana Adamovičová
2019.01.30
recommends
Ďakujem veľmi pekne za cesnakový olej na bradavice.Je to prvý prípravok na bradavice,ktorý ozaj zabral.Som veľmi spokojná a všetkým doporučujem.
Ingrid Schlezova
Ingrid Schlezova
2019.01.30
recommends
Ďakujem za kozmetiku Bell Media použila som na nechtovu pliesen A na bradavice Všetko zmizlo do mesiaca som moc spokojná Ďakujem
Advertisement
Lucia Lucia Lucia
Lucia Lucia Lucia
2019.01.29
recommends
Odporúčam rýchle dodanie super oleje.Velmi som spokojná ďakujem
Nikoleta Trizuliaková
Nikoleta Trizuliaková
2019.01.22
recommends
Objednala som si viac olejov a zatiaľ najviac mám odskúšaný ALOE VERA olej, ktorý mi bol veľkým pomocníkom nedávno na dovolenke. Výborne mi hydratoval pokožku po opálení a aj po spálení pokožky neskutočne pomohol ukľudniť pokožku. Takže určite odporúčam BellMedi kozmetiku! Ďakujem! :)
Moje Akcie
Moje Akcie
2019.01.22
recommends
Z BellMedi som si objednala Nimbový olej. Mám atopický akzém a už polrok ma svrbela hlava a začali mi vypadávať vlasy. Na pokožke som mala chrastičky a nezaberali nijaké šampóny ani krémiky od kožnej. Začala som si kupovať prírodné tuhé mydlá pre atopikov, zlepšila sa mi kvalita vlasov, ale hlava stále svrbela. Objednala som si teda Nimbový olej. Robím si zábaly 1x - 2x do týždňa po dve hodinky. Smrdí teda strašne ale hneď po prvom, druhom použití hlava prestala svrbieť a prišla úľava :) Musím si ho dávať pravidelne, ale ako jediný zabral. Ďakujem!