BCN Utrecht Reviews

BCN Utrecht Reviews

4.2

Good - based on 672 reviews

www.bcn.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (672)
Eric de Ronde
Eric de Ronde
2024-01-17
Easy to find, parking on site. Pretty decent lunch.
Advertisement
Kerem Bilgin
Kerem Bilgin
2024-01-16
Heel slecht!! Ik had een Bijeenkomst voor mijn opleiding HBO PHP & MySQL. Docent zelf wist er zelf niet heel veel van. We zaten in de klas echt naar elkaar toe te kijken van wat is dit nou. Ik zat met iemand in de klas die niet echt fris rook en of was. De heletijd hoesten, geen concentratie en de heletijd maar slechte geur in ademen. Op een gegeven moment heb ik zelf besloten om eerder weg te gaan omdat het nergens meer over ging. Slaat echt nergens op!! En dan betaal je €800,00 aan zo één opleiding. Ik dacht dat ze wel mee konden denken met de leerlingen omdat het nogal wat prijzig is en ik 100km+ heb gereden. Ik zou graag een nieuwe bijeenkomst willen! En dat zonder al die flapdrollen!
Dirk Ganzinga
Dirk Ganzinga
2024-01-12
Prima bureau voor examens. Wel gehorige lokalen en de werkplekken staan wat dicht op elkaar wat concentreren wat bemoeilijkt.
Raymond Meijer (Ray)
Raymond Meijer (Ray)
2023-12-04
Goed examencentrum, maar de beeldschermen zijn klein met een lage resolutie. En de koffie is niet heel lekker 😁
N.J.M. Lukassen
N.J.M. Lukassen
2023-11-30
Advertisement
Lydia van der Kroon
Lydia van der Kroon
2023-11-24
Goede ontvangst, duidelijk waar je heen moet, of kan. Luxe lunch
Edgar van Waardhuizen
Edgar van Waardhuizen
2023-11-22
Goede support in de locatie, veel gemak, voldoende parkeergelegenheid
Ania Sle
Ania Sle
2023-11-20
Waardeloos!
Johan Vink
Johan Vink
2023-11-10
Groot complex die ruimtes aanbied voor trainingen en andere bijeenkomsten. Over het algemene prettige ruimtes. Prima lunch ook. Daar vaak wel flinke rijen.
Advertisement
H debruin
H debruin
2023-11-03
Geweldige goede service, uitstekende lunch, goede parkeermogelijkheid Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Hemco murk
Hemco murk
2023-10-27
Goede parkeergelegenheid. Goed bereikbaar
Christina Jans
Christina Jans
2023-09-29
Bastiaan van Ginhoven
Bastiaan van Ginhoven
2023-09-19
Keurige faciliteiten
Advertisement
Hans Witkamp
Hans Witkamp
2023-09-08
Goede parkeermogelijkheid. Geen mogelijkheid om buiten BCN ergens te lunchen of iets te kopen.
Mysto Bro (MystoBro)
Mysto Bro (MystoBro)
2023-09-05
Анастасія Боровська
Анастасія Боровська
2023-09-02
Jos Jansen
Jos Jansen
2023-08-31
Advertisement
Joost van Koeveringe
Joost van Koeveringe
2023-08-21
MajahetBijtje
MajahetBijtje
2023-07-15
Fijne cursusplek, mooie zaal waar we zaten, lunch was geweldig, net als alle andere versnaperingen. Vriendelijk personeel.
Daniel Doorn (Spinam)
Daniel Doorn (Spinam)
2023-06-17