BBrothers

BBrothers Reviews

Excellent rating
4.9
158 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (158)
Aleksandra Malec
Aleksandra Malec
2024.02.20
Polecam ! Wszystko w porządku. Czas realizacji bardzo szybki , cena normalna ! :) Zdecydowanie tu wrócę :)
Łukasz Mazurek
Łukasz Mazurek
2024.02.19
Długo się wahałem czy opisać sytuację jaka mnie spotkała w tym warsztacie, ale zdecydowałem, że to zrobię. Byłem tu jakiś czas temu na pomiarach geometrii ramy i uzyskałem tylko deklarację słowną, że jest prosta... tyle! Nie dostałem żadnego papieru potwierdzającego te słowa... nic! A zważając na fakt, że byłem tu pierwszy raz, nie wiem na ile można zaufać panom mechanikom. Ponadto, w związku z tym, że to był świeży zakup, a ja się zbytnio nie znam na moto, zapytałem czy coś jest do zrobienia, czy coś nie rzuciło im się w oczy, gdy "robili" te pomiary geometrii ramy, to Pan mechanik stwierdził, że nie wie, bo nie miał czasu. Coś tam zerknął na szybko, zasugerowałem, że może napęd, bo coś tam słychać, to tylko potwierdził. W ogóle odbieranie moto, to też było mocno w tzw. międzyczasie, na szybko, między jednym klientem a drugim. Ogólnie rzecz biorąc pojechałem tu zachęcony opiniami, ale według mnie mega nieprofesjonalnie zostałem potraktowany. Kontaktowałem się jeszcze później w tej sprawie, ale już zostałem zlany. Może gdybym nie przyjechał leciwą Yamahą 125, tylko "prawdziwym" motocyklem, to może bym był inaczej potraktowany, nie wiem... gdybam. Ale wiem, że już tam nie wrócę i nikomu nie polecę, a wręcz odradzę.
Reply from BBrothers 2024.03.14
Szanowny Panie, przykro nam, że poczuł się Pan dotknięty w jakikolwiek sposób. Z każdym klientem staramy się wyjaśniać kwestie, które pojawiają się podczas naprawy, a także udzielamy wskazówek dotyczących dalszej eksploatacji motocykla. Nie ma znaczenia, jakim motocyklem się zajmujemy, prostą i niezawodną Yamahą YBR 125 czy też motocyklem o wyższej pojemności – nasze podejście jest zawsze takie samo, jest ukierunkowane na zachowanie najwyższej jakości naprawy motocykla i obsługi klienta. Podczas przyjęcia motocykla do serwisu staramy się możliwie precyzyjnie określić zakres prac, jakie mamy wykonać. Klient powinien określić, jakiego zakresu usług od nas oczekuje. Zlecił nam Pan tylko pomiar geometrii ramy. Pomiar taki wykonujemy specjalnym urządzeniem laserowym, które jest nam w stanie pokazać ewentualne skręcenie główki ramy, skręcenie mocowania osi wahacza, kąt główki ramy, a także skrzywienie wahacza czy też amortyzatorów przednich. Po wykonanym pomiarze geometrii, jeśli występują jakieś nieprawidłowości, obligatoryjnie sporządzany jest protokół z opisem gdzie występują skrzywienia ramy. Jeśli takich nieprawidłowości nie ma to klient jest informowany o tym że jego motocykl jest prosty i bezpieczny, a pisemne potwierdzenie możemy sporządzić na prośbę właściciela motocykla. W przypadku Pańskiego motocykla wszystkie pomiary wyszły prawidłowo, o czym został Pan poinformowany najpierw telefonicznie, a następnie osobiście przy odbiorze. W dniu, w którym odbierał Pan motocykl, obecny był jeden pracownik, a na odbiór motocykli czekało kilku klientów, co mogło wywołać lekkie zamieszanie. Nie zlecił nam Pan przeprowadzenia kompleksowego przeglądu po zakupie (sprawdzenia hamulców, napędu, płynów, filtrów itp.), a więc usługi takie nie zostały wykonane i za nie Pan nie zapłacił. Jeśli podczas wykonywania podstawowych czynności serwisowych, pojawia się coś, co wzbudza nasze wątpliwości, informujemy o tym klienta. Reasumując: usługa została wykonana prawidłowo i precyzyjnie przy użyciu specjalnego urządzenia, zgodnie z tym, co zostało nam zlecone podczas przyjęcia motocykla do warsztatu, a Pan został poinformowany o wynikach pomiarów. Uważamy, że ocena naszej pracy na jedną gwiazdkę jest niesłuszna i krzywdząca.
Tomasz Osuch
Tomasz Osuch
2023.11.19
Monika P
Monika P
2023.11.10
Długo szukałam kogoś komu będę mogła bez obawy oddać swoją...Hondę 😉. Nie dość że super naprawili to jeszcze przez kilka zimnych i deszczowych dni przechowali mój motocykl ❤. Hondzia zadowolona, ja również. Będę Was polecać ! 😉 Na zakończenie dodam iż szkoda, że ogarniacie tylko motocykle bo z autem też bym do Was przyjeżdżała 😉
Reply from BBrothers 2023.11.13
Dziękujemy! Takie komentarze napędzają nas do działania!
Tomek Tomek
Tomek Tomek
2023.10.05
Wymieniałem opony od FJR, i moje wrażenia były bardzo pozytywne. Dotyczy to zarówno obsługi (szybko i konkretnie), jak i jakości wykonania usługi. Zdecydowanie polecam ten serwis.
WOJCIECH GRODZKI
WOJCIECH GRODZKI
2023.09.13
Widziałem u nich maszyny, które moja zazdrość wzbudzały. Na wysokim poziomie jest ten warsztat.
Wojtek Wojtowicz
Wojtek Wojtowicz
2023.09.01
Anna Góralska Osojca
Anna Góralska Osojca
2023.08.06
Pełen profesjonalizm, bardzo miła obsługa. Polecam .
Adam Oleksiuk
Adam Oleksiuk
2023.07.14
Dariusz Guz
Dariusz Guz
2023.07.06
Polecam. Pełen profesjonalizm.
Krystian Kołtun
Krystian Kołtun
2023.07.06
Bardzo profesjonalna obsługa, Panowie widać że lubią to co robią, napewno odwiedzę jeszcze nie raz l, w ramach serwisu. Pozdrawiam
Grzegorz Ryba
Grzegorz Ryba
2023.07.04
Polecam i z pewnością skorzystam ponownie!!!
Reply from BBrothers 2023.07.04
Bardzo dziękujemy i oczywiście zapraszamy!
Mads Logo
Mads Logo
2023.06.21
Wymiana opony cyk -fuch😁
Reply from BBrothers 2023.07.04
Bardzo dziękujemy!
Rafał Samczuk
Rafał Samczuk
2023.06.21
Z czystym sumieniem polecam chłopaków z serwisu BBrothers. Bardzo miły i świetny kontakt. Trafna diagnoza, rzetelnie wykonany serwis, kakretne podejście do klienta , a tym bardziej do motocykla który trafił w ich ręce. Napewno znają się na swojej pracy, która widać, że wykonują z pasją i uśmiechem na ustach. Jeśli będzie taka potrzeba, to napewno do nich wrócę. Pozdrawiam chłopaków i do zobaczenia na trasie 😃!
Reply from BBrothers 2023.07.04
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię!
Jarek P
Jarek P
2023.06.18
Grzegorz Misiurek
Grzegorz Misiurek
2023.06.18
Adam Mazur
Adam Mazur
2023.06.14
Marcin Graczyk
Marcin Graczyk
2023.06.11
Jak zawsze wszystko ok.
Mateusz Dąbrowski
Mateusz Dąbrowski
2023.06.09
Niesamowite podejście do klienta :) Jadąc po trasie przetarła mi się dętka, otrzymałem fachową pomoc od ręki, wsparcie mentalne, naciągnięcie i smarowanie łańcucha :) Prawdziwa motocyklowa Brać :)
Łukasz Strzelecki
Łukasz Strzelecki
2023.06.06